![]() |
|
|
#111 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dün
yine dünle boğuşmuştuk beni bir gün daha atlatmıştı dünler benden üstün çıktı çıkarıverdiler ipimi pazara hey gidi zaman dünlerin adı dün kalacak ama benim halim ne olacak! Altay Taşkın |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dünya
dünya bir ulu çınar şöyle kalın köklüce altında keyiflerin çatıldığı yeşiliyle mavisiyle toprağıyla güneşiyle koca bir kazan sevinciyle kederiyle kepçesi senin elinde daldır daldırabildiğin kadar bahtına ne çıkarsa Altay Taşkın |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dünya Dümeni
kızma bana dümenim acı oluyorsun kayboluyoruz tatlı oluyorsun kayboluyoruz sen bir köşede ben bir köşede düşünelim kendi kendimize senin acın senindir benim acım benim senin tatlın benimdir benimki de yine benim Altay Taşkın |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dünya Fani
bu dünya boş yani fani hiç gitmeyen var mı göster hani ister medeni ol ister yabani ölüme yok hiçbir mani garip dünyamız bir alemdir insanlar doğar ölür bir bir dargınlık tembellik neyimize dünyada barış çalışmak hepimize güneş gibi ısıtmalı kalbimiz ay gibi ışıtmalı fikrimiz çalışmalı arı gibi bedenimiz doğruyu yaşatmalı zihnimiz unutma hata yapanı affet ama daima doğruyu öğret öğrenmekte öğretmekte gayret et başarıya ulaşmak için hep sabret boş gitme bırak ardından eserini anılsın kalplerde yer etsin beyinlerde unutulmaz ol her adımda arasınlar seni ışık tutsun eserin gelecek nice nesillerde Altay Taşkın |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dünya ve Garip
garibim ben garip düşünür garip söylerim kimse anlamaz halimden sevgim de gariptir anlaşılmaz bir ufka gönderirler beni anlatmak da zor anlaşılmak da güzelle çirkin arasında sanki çarmıha gerilmişim ben garibim ya dünyada bana garip kim ne derse desin böyle gelmişim böyle giderim Altay Taşkın |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dünyanın Duvarı
dünyanın duvarı nerede? basamak basamak çıkacağım tepesine gerçekleri yazacağım kara kalemle... yanlış ise silsinler doğru ise eklesinler üstüne... adın Hiroşima borçlusun çocuklara seninle alıştılar sakatlığa kuytularda güneşi aradılar ağaç dallarında çiçek yoruldular soluksuz düşleriyle gelecekleri hep kaldı arkalarında... adın Somali anne sütünü çok gördün yavrusuna buğday başak tutmadı susuz toprağında çatladı yürekler sıcaklığında... adın Filistin sokak sokak dolaştılar evleri yıkıldı başlarına vatan yıldızlar kadar uzaktı umutsuz bakışlarına... çocuklar çocuklar çocuklar... bunları kapınıza koydular size savaşı... size açlığı... size vatansızlığı... doğunca tattırdılar... 3.5.2006/ANKARA Altay Taşkın |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşler
testi kırılsın su aksın saç kırılsın görünsün başın ışık kırılsın göz yanılsın gece düş kırılmasın çocuğun avucunda tomurcuk o baksın...baksın... umutlar yumağında o bırak düşleri kırılmasın... Altay Taşkın |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşlerim
giderdim düşün ardında eli pamuk şekerdi bırakırdı beni yarı yolda sesine koşardım kaybolurdu ortalıkta eski düşlerimle oyun oynardı düşlerim bana yan gözle baktı sabaha kadar hiç benimle olmadı... Altay Taşkın |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşüm
sıçrıyorum rüyaların ilk yarısında hakem sahamı değiştiriyor akıyor damarlarımdan kan gücümü alıyorlar elimden geceye güç toplayıp gelmiştim bir anda süzülüyorum darmadağın gecenin kalesine asmıştım rüzgar gülünü esmiyor artık sabah yeli geceye tutunuyorum sımsıkı düşlerim kayıyor elimden hakem terketmiş sahayı ben kendi kalemde oynuyorum sabah düdüğünü çalarken... Altay Taşkın |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşüncem
bildiğim en kısa zaman parçası yine sensiz geçiyor saniyeler düşüncem aramaya koyulurken yedek parçaları öfke püsküren yanardağımda yaşamım alevlenir korkusuzca kaygılar gemisi bekler limanda koşar hemen biner ona uzaklaşırım azgın dalgalar arasında yüzgeçlenip balıklar gibi sonunda kalırım o ıssız adada ayağımın basacağı kadar toprak ve düşüncemle başbaşa Altay Taşkın |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|