![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Düşlem
Anımsıyor musun bilmem? “Aklımda kal” demiştim. İşin yok düşlerimde Sana yazdığım bir şiirde Aklıma ilk düştüğün de Sana demiştim ya hani Sevişeceğimiz *******de Dokunduğumda üzerinden akan Omuzlarını açıkta bırakan İncecik bir kombinezon giyin Kırmızı renge bakan. Anımsar mısın? Dudaklarımla uzanmıştım da Boşluğu öptürmüştün bir gün Sana demiştim o gün Ham armut gibi diri memelerini Avuçlayacak Boynunu dolayan ellerimden biri Ayalayacak göbeğini Seni bağrıma basarken diğeri. Unutmadın söylediklerimi Değil mi? Hani demiştim ki Serbest bırak her gece Dökülsün omuzlarına saçların Serinlerse yüreğim Çıplak omuzların ve ensen Yakmaz sıcak nefesim Dün gece ki düşümde, Olmuyordu ilk bakışta belli Hangileri senindi Benimkiler hangisi? Dolaşmış birbirine ayaklarımız İyi ki sarılmışım sıkıca Düşebilirdik de… 15.10.2006 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Düşmesin Hüzün
bu günde yarın da 'analar günü'nde her günde düşmesin gene de gönüllerine hüzün analarımızın Metin Yaltı Metin Yaltı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşte
Düşümde gördüm seni Uzak değildin bana Ya ben oradaydım Yada sen İstanbul da.. Korktuğun gibi de değil Kaçman gerekmedi benden Gene de aldım payımı Sabahki güzelliğinden. Güya düşümde ben Sana kahvaltı sunarken Sabahın mahmurluğunda Ak çarşaflar arasında Hatır sayılır bir güzellikte Görünce…. ………….Sandım Bir gonca gülsün sevdiğim. Hayra yormalı bunu İttin tepsiyi elimden Çekmek için kendine beni Döktüm birden her şeyi Gülümsedin gene de Hiçbir şey olmamış gibi Engeller çıkıyor karşıma Düşlerimde bile.. Karamsar olma Olmayacak da sanma Bu aşk oldukça bende Ulaşacağım sana Ulaşacağım bir biçimde… 15/10 /05 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Eğer
Eğer Diyorsan 'daha sonra' Anla; istiyorsun o anda. Eğer Davranışlarında varsa bir eda Aklından geçiriyordur o da... Eğer Dürüstsen kalmazsın zorda, Aşkta ve alış verişte... Eğer Durmayacaksan verdiğin sözde Aldatırlar senide günün birinde. Eğer; Dersen ki benim olsun hepsi Almak ister senden de birisi... Eğer; Duygularını anlatmakta zorlanıyorsa sevgilin Açmamışsındır ona yeterince yüreğin. Eğer “Dünyayı bile durdururum” diyorsa biri Anla ki o sevginin gücünü bilen biri. Eğer Dudakların ve gözlerin söylüyorsa aynı sözü Aşk bu işte; seni de sarmış büyüsü.. 5/6/00 İzmir Metin Yaltı |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Eksik
Güzel diyeceğim demesine de... Sanki bir şeyler eksik yine de... 03.09.05 ist Metin Yaltı |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Elektrik Direği
Paslanmış durur yıllardır Evin önünde sessiz, sedasız. Ne başında bir tek tel saç kaldı Ne de gözünde ışık Hissediyorum. - emekli oldun sende işlevsiz kalmamaya bak Diyecek de, dili dönse... 7/11/2005 Metin Yaltı |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Elimde değilse Elinde de değil..
“seni seviyorum” dememek elimde değil inan. istemedim seni sevmek Buna sen zorladın beni... ben ne seni tanırdım, ne de düşüncelerini... Şikayetim de yok, sevmekten seni bütün kızgınlığım kendimi ifade edememek… oysa sen öyle tanıttın ki bana kendini soran sorgulayan güzel democrat ve sevmeyi bilen bir kadın… görev bildim tanıdığım günden beri Seni sevmeyi.... anlıyormusun? benim ödevim sevmekse yanıtlamak sa senin ödevin... 2002 Metin Yaltı . |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
En Güçlü Şiirimi Yazacaktım Sana Bugün
Artık değilim eskisi gibi Daha üç gün olmadı gideli Mavi bir özlem sardı beni Deli gibi... Bu gün akşam üstü Yolum Boğaz'a düştü Yüzü döküktü günün İçime bir hüzün çöktü. Oturdum kıyısına Boğazın Ayağım sulara düştü Küçük bir dalgaya dolaştı Eğildim avuçlamak için Çekildi birden geri Anımsayınca gülümsedim İlk öpmek istediğimde seni Kendini böyle çekmiştin geri... Gözlerim mi karardı Sular mı çekiliyordu? Aklımdaydın da anlamadım niye? İçimde hüzün büyüdü Rüzgar poyrazdan esti. Hadi dedim kendime İşte fırsat çıktı karşına Tam şiir yazılacak hava Hazır özlem çökmüşken üstüne... Yağmur başladı Yaz yağmuru gelip geçer düşünmüştüm. Bardaktan boşanırcasına yağıyordu İliklerime kadar işliyordu şaşırmıştım. Kalemim düştü ucu kırıldı Oysa dilimde Bugüne kadar yazdıklarımdan güçlü Bir şiir vardı. 20/08/05 Metin Yaltı |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Erguvanlar Açmis Sevgilim
Adliyeden çıktım Darmadağın olmuşum yorgunluktan Vücudum yatak ister Gönlüm Nevizade de dostlarla olmak diler İstanbul da eflatun bir akşam Laleler, erguvanlar açmış Mora bulanmış her bir yan. Bir erguvanın dibinde oturup Leylakları soludum biraz Seni anımsadım birden İçimde bir his var Yakınlardasın desem değil Bu ağaçla bir aşinalığımız var Çıkaramadım. Her hal yorgunluktan Tabii ya… Ah aptal kafam Seni anımsatması elbette doğal Kokardı leylak tenin Ta eskiden beri senin… 21/4/05 Beyoğlu Metin Yaltı |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ergüvan Akşamlar
Deniz, İlk günahına soyunmuş bakire gibi Çokça istekli, biraz da ürkekti Küçücük dalgaları Arzuya aralanan dudaklar gibi titrekti. Güneş İlk deneyimini uyanmış delikanlı gibi Çokça istekli ama biraz da ürkekti. Parlak ışıkları Hedefi saplanmış ok gibi titrekti. Beni görünceye kadar Deniz ve güneş, Bütün gözlerden uzak gibi Çeşme Koyu’nda gün boyu seviştiler Deniz şuh bir kadın gibi arzulu Üstüme, üstüme geliyordu Tanığım iğde ağacı ve hanımeli Davetkar türküler söylüyordu. Güneş bir suçlu gibi mahcup Yüzü al,al mor, mor oldu İnanmazsan o küçük buluta sor Dağı aşarken az kalsın düşüyordu. Niyedir bilmiyorum Herkesi bir hal aldı Sanki bir suçu gizler gibi Aya Yorgi’yi erguvan bir akşam aldı. 28,5,2000 Sevda Türküleri Çeşme/izmir Metin Yaltı |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|