![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin için
senin için her şey şiirlerim ilk bestem sevgim senin için her şey sigaram biram ışık umutlarım senin için her şey senin için senin için |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevda Savaşçıları
aşıkların hepsini toplamalı en yanık türküleri söyletmeli olsun ağıtta olsun düşürmezler dillerinden sevda türkülerini yorgun sevda savaşçıları |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi
paylaşımın ürünüdür sevgi iyi günlerde sevinçle kötü günlerde hüzünle can bedeli sevmektir sevgi yaşamın barutu kinin dinamiti sevdanın ateşi dostluğun ifadesidir sevgi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seviyorum
seviyorum onu ama neyi paylaşıyorum kabul etse neyi paylaşacağım korkaklığımı onun için değersiz sevgimi doğru olan hayallerimi mi hani hala umut beslesem değişik davransam elit biri şimdiki ben için adi bir insan dahi olsam ne değişir bilsem ki bana karşılık verip sevgi dolu gözleriyle bakacağını sıcacık elleriyle okşayıp seni seviyorum diye fısıldayacağını işte o zaman her şeye razıyım gel |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmek
hep başlangıcı olmuştur yaşamanın, sevmek, sevildiğini bilmek, hissetmek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmek2
haksızlık yapıyorum sana hatalı davranışlar tek yönlü istekler ütopyalarla haksızlık yapıyorum haksızlık her şeyden önce sakatım kabul etsen de etmesen de sakatım sağlık karnemde otobüs kartımda banka cüzdanımda arkadaşlarımın dilinde aynı kelime sakat artlarını kaşıyan kibarcıklarsa bedensel özürlü diyorlar ne derlerse desinler yaşıyor bu insan sevgiyle hadi mutlu sona ulaştık diyelim sinemaya gidelim diyeceksin gidemeyeceğiz yağmurlu bir gün sahilde yürüyelim diyeceksin yürüyemeyeceğim isteyeceğiz yapamayacağım bir de polyannacılık oynayıp sakat olmadığımı düşünelim neyi paylaşacağız birtanem neyi ideolojimiz inancımız zevklerimiz amacımız ortak bir özelliğimiz bile yok olsun seni çok seviyorum ya yeter bana unutma sevmek sevilmekten güzeldir sevilmek sevmekle hele |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sil Baştan
yeniden başlıyor her şey kandırıyorum kendimi başım ağrıyor havalardandır diyorum ateşim 39 dereceye çıkıyor yürümekte zorlanıyor işin aslı yürüyemiyorum ms atağıdır diyorum tutup elinden dalga sesleri arasında sana yazdığım şiiri okuyor bir buse veriyorum kararıyor dünyam kırılıyor umutlarım bu güzel de değilmiş uğruna can feda edebileceğim aradığım gerçek sevgi diyorum üzülüyor ama yıkılmıyorum yeni umutlar gerçek sevgi arayışıyla sil baştan diyorum sil baştan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sorgulama
neyim ben nereden buraya daha nereye var mı bir zorunluluk muyum heyecan ürünü mü bu sorular yaşamak zorunda mıyım ya da niye öleyim hülya intiharından beş gün önce kadıköyde beşiktaş iskelesinde kilise dönüşü sormuştu yaşamak zorunda mıyım yanıt verdim niye ölesin ki iki gün sonra sekiz yıl olacak sorarım niye öldün hülya yaşama nedenim kalmadı geri kalan duygular hülya öldü anılmıyor ben gittiğimde belki dinozor gözyaşları kar beyazdır ölüm of demediler ama ibo taşımayacak kucağında başkanım teyzem ve sema teyzem kapris barışı görmeyecek dergilerin arkasında olmayacak vefakar fedakar cefakar çilekeş anama evlat acısı ablam kimi zaman arkadaş kimi zaman dost kimi zaman yoldaş her zaman abla bağışla beni ellerim titriyor özlemişim seni ışık mesaj geldi telefona aşkım mavi seni seviyorum ve sensiz bir yaşam olamaz olur aşkım olur hülya öldü unutamadım yaşadım unutamazsın yaşarsın hepimiz unutuluruz on kasımlarda Atatürk türkülerde Pir Sultan kitaplarda uğur mumcu mavinin gözlerinde içki masalarında bir şiirle beni anımsarsınız belki sende unutursun mavi benim varlığım anlamsız yaşama nedenim kalmadı nirvanayı bilir misin ondayım nirvana düşüncelerimde ve henüz sıcak bedenimle |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir
herkese şiir yazmak istiyorum canımdan çok sevdiğim kişiliğimi oluşturan şiirlerimi okuyamayacak babama herkese şiir yazmak istiyorum bütün kaprislerime katlanan ms ataklarında yanımda olan hiçbir şeyi esirgemeyen anneme herkese şiir yazmak istiyorum her zaman düzeyime inen çok sevdiğim dayanağım ablam ve abime herkese şiir yazmak istiyorum dostum kardeşim birtanem herkese şiir yazmak istiyorum ve hepinizi çok seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir2
şiirsel düşünelim pavlov şiir için der ki dünyayı tek başına değiştirebilecek güçte bir eylemdir ve doğası gereği devrimcidir anla be insan destek ol şiir yazana |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|