![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çocuk olurum
ateşten ******* kararır gözbebeklerde. bir değil binlerce çocuk gömülür serap değil kum çölüne. çocuk olurum, çocuk olurum, gözlerim kapanmaz *******e. 24.07.2006-ant-çocuk olmak. Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çocuklar
nefislerin kurbanı çocukların masum avuçlarına bilye yerine bomba koymak zor olmasa gerek 04.04.2006-ant-çocuklar Nazan İzmirli çocuklara yarın sunabilmek için; çocuğun bir anlamı olmalı yürekte. çocuk burnunu sızlatmalı düşündükçe, içini acıtmalı o zaman çocuk namlu ucunda mermi olmaktan kurtulur. bir yudum berrak su ile sevgiye muhtaç verebilirsek fotosentez olayı başlayacak yeşeren en lezzetli meyveler çiçekler doğacak. Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuklar Gibi
Biz sustuk Gece çığlık çığlığa Yıldızlar sevişiyor Kucak kucağa. Vadiyi sarmış Rüzgarların türküsü Tutsaklığa giden yol Titretiyor içimi. Sokulsam sokulsam sana Isıtsan beni İçinde çocuklar gibi. Nazan izmirli-12.06.2004-antalya |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çölleşmeye kökler sal
çöl, terkedilmişliğin adı. kök, varolmuşluğun tadı. kökler salmak istiyorsak çölleşmeye. sevgi tohumları serpmeliyiz, taşa toprağa inanarak yürekle. çöl'de sevgi yağmurları yağar mı.? çavlanlar oluşmayıp nehirler süzülmeyecek se...! umut vadilerine. çiçek açacak yaprak, kuşlar şakıyacak dal bulamayacak sa...! köksüz, yaşamanın tadı kaçacak, ölüm başlayacak sa..! köklü bir yaşam için, kökler salmak için, sevgiyle; savaşmayalım, sevişelim zamana........... 17.06.2006-antalya-Çölleşmeye kökler sal- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çözdüm
bugünü yaşıyorum içimde özümsenen senle 15.01.2007-ant-konyaaltı- Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dalgalar
Sensiz kalışlarımın Çırpınışları var üzerinizde Sessiz sakin. Kimsesiz kalmış Kırık sandalları sarsıyor Falezlere sokulup sığınıyorsun Coş ey dalga Yeter bu sessizlik fırtınası Patlat sesini kararan kayalarda Köpük köpük ol Beyaz beyaz....... Nazan İzmirli-15.10.2005-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dalgaların dansı
hayallerimde hep dansetmek istedim seninle etekleri dizimde kodeli elbisemle kollların incecik belimde kemer bense bense gözlerinde ejder dalgaları seyrediyorum kalamarda, doğru sen buraları görmedin ya küçücük bir koyda dalgalar koyun koyuna dans ediyorlar çılgınca oltam.! oltam..! vaaaav iki küçük kalamar akşama uzun çalarda bir de çaykoski var aşkım bu gece dansedelim sabaha kadar. 03.12.2006-kaş/kalamar-dalgaların dansı Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dan / set / sin......kal / bim....
avuçlarına teslim sıcaklığım. topraktan toprağa dönme zamanı nı ertele. kalbim, flizlenmeye hazır döl. en özgür düş gücün ile bestele. en görsel en özgün uslübun ile yarat beni sahnele. dansetsin kalbim estetik bir eda ile sen de ve sen artık üşüme..........! ! ! ! .....................üşüme.........! ! ! ! ................................ üşüme.......! ! ! ! 03.03.2006-sende.... Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Davulun sesi
uzaktan hoş gelir davulun sesi, şehit hanelerinde batar umut gemisi. sustum dinledim bende sizler gibi. herbirimiz patlamak üzere balon gibi. ürkektir ana kuzusu erimiz, gözü arkadadır tetik çekemez titrer elleri. hadi sendeci kantinci,çekenin cebine geçer sözü, dilindedir değeri. terörmüdür derdi bir gölge ağaç bulsa çıkarıp silahı koyacak başına hayal kuracak teskere uğruna suçlu yok aslında ihmal var,damarlarda görev bilinci değil bizimkisi zorunluluk yerleştirilmiş kafalara. baba nöbet tutmak ister görevini tamamlayamayan evlat onuruna. yürek ya kin dolu, ya korku nasıl koruyacak bu asker bu inançla bu yurdu. yurttan vazgeçtik desek bir avuç terörüste strateji geliştirmek gerek. hedefe giderken hedef oluyor onlarca ananın bayram şekeri kana boyanıyor. sizlerde ersiniz erler yetiştirmektesiniz nice bayramlar göreceğiz daha Allah vere de kana bulanmaya. açın gözlerinizi davulun sesi uzaktan hoş dizi dizi son dakika haberlerindeki vaadler size de birgün çok boş gelir. 13.10.2007-ant-kalkan Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() De @ li @ ce @ si @ ne
'ayaklarım kesilirdi bedenim su yürüyen ağacın gövdesinden farksız saçlarım uçuşurdu sesinin rüzgarıyla de @ li @ ce @ si @ ne ......................kıskançlıklarım çok sana.' sen olmak istedim seni sen den çalmadan sevdim! hep gülümsedim karşılık beklemedim sen istemedikçe seni yaşamak güzeldi özlemlerinle..... çok mu şey istedim sebebi olduğun coşkuyu anlatan sözcüklerde umurumda değildi umursamaz alaycı bıkkınlık ifade eden sözlerin altında bir arzu, bin hüzün gizliydi erdemlerinde gözlemlediğİm........ senede bir gün seni görmüşlüğüm bir ömür birlikte geçmiş gibi kokuna hasretliğim kıskançlıklarım çok sana korkum yok bir kadından yana kıskanırım! heeer akşammm uğradığın balıkçını balığı sarhoş eden fesleğenli rakını uykunu paylaştığın yastığı, yorganını sırlaştığın sokak lambanı seni benden önce saran günün ilk sıcacık ışınlarını nefes aldığın havayı......... isterdim! çok isterdim! sabahları elalarına ilk bakan yanaklarına ilk vuran suyun damlacıklarında olmayı kıssssskanırımmmmmmmmm kumrulara öpücük vermek için sildiğin camın donmuşluğunda üşüyen parmaklarını ısıttığın ve hala birlikte telvesini yalayamadığımız kulbu kırık fincanda içini yumuşatan sert kahveni yudumlamanı kıskanırım! biliyorum! teslim olmadın bana olduğun kadar hiçbir özde ki ruha senede bir de olsa yüreğim bedenim senden yana neden? bu kaçışlar neden? ? ? ? ? ? ? ....... yarınlara........kıskançlıklarım.......? ? ? ? ? ? 17.02.2006-antalya Nazan İzmirli |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|