![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...Sana...
Seni,ne zaman düşünsem, Bahar gelir en kurak iklimlere bile… Bir şarkı söylenir içimde Sezen dilinde… Sana,ne zaman baksam, Bir nehir gibi çağlar sevdam gözlerimden… Yeryüzünde,her dilde,ne kadar güzel söz varsa, Sana söylenmeyi hak eden, Yetmiyor nedense… Ya da,konuşamıyorum ben… Sen, Anla… Seni,ne zaman özlesem, Ki her zaman, Ki her zaman… Beyaz güvercinleri kıskanırım mavilerde… Hele ki biri senin olduğun yerlere süzülüyorsa nazlı nazlı, Bırakıveresim gelir sensiz anlamı olmayan bedenimi uçurumlardan… Geliveresim gelir aniden… Çıkıveresim bilmediğim yollara, Sana vardıran… Bu şehir senden yoksunken, Susuveresim gelir,görmeyesim insanları,oturup pencerenin önüne,kalkmayasım gelir, Sen gelivermeyince… Sana,ne zaman dokunsam, Yağmurlar yağar suya muhtaç çöllerde… Bir yavrunun karnı doyar akşam vaktinde… Ruhum beslenir o anda, Kalbim yeniden hayata döner sanki, Yaşamak o an güzel olur,yaşanmaya değer olur, Senin yanında yaşandı mı birde… Seviyorum seni… Seni seviyorum… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...Sen Sadece...
Yıllardır bildin beni… Ben senindim,sen benimdin… Ben sevindim,sen sevindin, Ben üzüldüm,sen üzüldün… Doğruyu yanlışı beraber seçtik, Sen beni bildin… Ben seni bildim… Bir bakıştı gördüğüm, Ben gördüm… Sen yandın… Ben gördüm… Sen yandın… Dur,dedim sabret,belki hani… Ben sabrettim… Sen özledin… Ben sabrettim… Sen özledin… Uzaktı gözleri bana, Söyledim sana… Dinlemedin… Olmaz dedim, Dinlemedin… Çabaladım hatrına… O gitti… Ben kaldım… O gitti… Sen yandın… Bir derin sancıydı çektiğim… Sen sevdalandıkça, Ben ağladım… Sen sevdalandıkça, Ben ağladım… Dinlemedin gönül… Dinlemedin… Yanlıştı… Bilemedin… Şimdi kaldık yine birbirimize… Bir delilikti,yaptık işte… Affettim de seni… Haydi,sen sadece yaşat beni… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Seni Seviyorum! ...
Elimi kalbimin üstüne koysam anlarım ya hayattaki varlığımı… Ama ben en çok, Başım göğsündeyken kalbinin çarpıntısını hissedince fark ediyorum yaşadığımı, Ve iyi ki de yaşadığımı,iyi ki de yaşadığını! ... Hayat,güzel… Ama seninle çok güzel! ... Ve seninle yaşamaya değer! ... SENİ SEVİYORUM! ... Ve bu sevgi sana değer! ... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Seni Sevmek...
Sana 'seni seviyorum' demek, Bir şairin ilk cümlesi kadar anlamlıydı... Sana bakmak, Bir babanın sofrada çocuklarına bakması kadar huzur vericiydi... Sana dokunabilmek, İlk kez uçurtması olan bir çocuğun gözlerindeki ışıltı kadar heyecanlıydı... Seninle yürüyebilmek, Beyaz bir güvercin gibi mavilerde süzülmekti... Seni sevmek, Bembeyaz bulutların üzerinde düşmeden koşabilmekti... Seni sevmek, Tarif edilemeyecek kadar güzeldi... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Senin Bildiğin...
Senin bildiğin, Sevda değil… Anlatmaya kalksam,anlamazsın… Sen,Leyla ile Mecnun’u bilir misin desem, Biliyorum,güleceksin… Zaten sana, Onlarınki sevdaydı desem, Biliyorum,aşktan korkacaksın… Ben sana, Ne Leyla ile Mecnun’dan, Ne Ferhat ile Şirin’den bahsedebilirim… Ben sana, Çöllerde yan demiyorum… Dağları del de gel demiyorum… Ben sana sadece, Aşkın iki kişilik olduğundan bahsediyorum… Yoksa, Seviyorum diyorsun ya… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Seninle...
Hangi mevsim olursa olsun, Herhangi bir günde doğan güneşe bakmak gibisin sen… Ne zaman gözlerimin önünde olsan, Bir tebessüm yayılıp kalıyor yüzüme, Belli belirsiz… Tüm mavisi doluyor gözlerime gökyüzünün… Ve sonsuzlukta uçuyorum, tutunaksız… Hayat,her şeye rağmen,o an güzel oluyor, Ve iyi ki varsın,iyi ki varım,diyor dillerim, Sessizce… Konuşamam ki ben o anda, Zamanın en güzel diliminde… Sen,gülersin sonra… Ne kadar güvercin varsa kanatlanır sanki bir anda… Yoksa, O kadar güzel olabilir mi gökyüzü bir anda? ... Bir anda içimi yakabilir miydi aralık ortası kış güneşi? ... Senin yanında olduğum zaman,unuturum dönen dünyayı! ... Hadi! ... Bitecekse bitsin dünya,ellerin avuçlarımda! ... Sevabım da senden… Günahım da… Sevap,seninle sevebilmek bu hayatı, Ve merhamet etmek tüm mucizelerine... Ve sen var oldukça eksik etmemek sevgiyi içimde… Sevap,senden gelenlerle sevdiğim… Senden gelenlerle… Ve güzelse bu hayat, Seninle sevdiğim… Seninle… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...SensiZ...
Yokluğunda yaşanmıyor buralarda… Aldığım nefes yetmiyor bana… Gözlerim görmüyor yakınları… Uzaklardayım… Senin olduğun taraflarda… Tüm aynalar küsüyor bana… Siyah beyaz bir film gibi yaşadığım… Donuk bir karede,adeta… Paramparça tüm umutlarım… Bir bahaneye bakmadan kırılganım… Bu hayata sen olmadan düşmanım… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Sığıntı Aşk...
Gözlerin… Sonsuzluğa uzanan iki huzur… Ve yitip gitmek dünyanın en yorucu zamanlarında, Sonsuzluğa… Yalanlar saklıysa gözlerinde… Fark etmekten korkarım… Ve tutunamam, Düşerim gözyaşlarımla boşluğa… Gözlerin… Ve belki de hayatta hala varoluş sebebim… Tek avuntum… Görmek istediklerim belki de… Gözlerinde… Seni mi seviyorum? ... Yoksa görebildiğim tek güzellik olarak mı kaldı sevgi? ... Ve seni mi layık gördü yüreğim bu güzelliğe? ... Gözlerin… Zorlaşan hayattan tek kaçış yerim… Gülümseyebildiğim tek avuntum,sevgim… Hüznüm,avunmak ister avuçlarında… Korkusundan mı bu hayatın tüm bu sebeplerim? ... Avuntum… Kaçışlarım… Sığınağım… Seni mi seviyorum? ... Yoksa görebildiğim tek güzellik olarak mı kaldı sevgi? ... Ve seni mi layık gördü yüreğim bu güzelliğe? ... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...SıNıR...
Ömrümün geçtiği tüm şehri görebilen bir uçurumdayım şimdi… Korkularımı attım boşluğa… Bu dünyaya ait olamayan umutlarım var sırtımda… Ve bu dünyada bir kalbin taşıyamayacağı kadar ağır sevdalarım… Ne kadar gözyaşı döksem,daha da ağırdı yüreğim… Büyüyen bir yangınıma bahaneler yükledim güneşin altına kaçarak… Yağmurları sevmedim… Ki ben her gece yağmur olup yağdım yanaklarımdan… Sözler biriktirdim… Tüm tümceleri yükledim cümlelere… Yine de anlamadı hiç kimse… Dilim konuşsun isterken, Gözlerim susmadı hiç… Her gece düştüm cehennemden… İçimdeki yangınla avunamadım ben… Şimdi, Sevabımı günahımı yüklediğim tüm şehri görebilen bir uçurumdayım… Korkularımı attım boşluğa… Bu dünyaya ait olamayan umutlarım var sırtımda… Ve bu dünyada bir kalbin taşıyamayacağı kadar ağır sevdalarım… Tüm gülüşlerimi sakladım… Her gözün hak ettiği göz yaşlarımı bu dünyada tükettim… Şimdi… İzindeyim cennetin… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...SiteM...
Sitemim var ey dostlar! ... Dün yanımdaydılar,şimdi yoklar... Vedalar acı da olsa, Olsaydı bu kadar acıtmazdı ya! ... Sitemim var ey dostlar! ... Sabırdı tek avuntum hayata karşı, Yürek de bir yere kadar, Aha şu avcum kadar! Bu acılar neresine sığar? ... Sitemim var ey dostlar! ... Bakın şu dünyanın haline! ... Dostlar bile yalan olmuş, Sevgi hala can çekişiyor yüreğimde... Can bedenden çıkana kadar ölmeyeceğim ama, Can çekişiyorum ellerim yüreğimde! ... Can çekişiyorum, Yalnız bedenimle! ... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|