![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Düşünüyorum...
Islanmalı gözlerim Duyduğumda hasretini Sonra oturup bir şiir yazmalıyım Adının anlamını anlatan Hıçkıra hıçkıra ağlamaklı Gözyaşlarım kağıda dokunmalı... Sonra kalbim burkulmalı Özlemeliyim seni bir aralık Bir aralık yine sızıvermelisin kalbime Sonra yine ağlamalı gözlerim Sonra yine ellerini aramalı ellerim Yarım kalan bir sevdayı Yeniden avutmalı sözlerim Kavrulmalı dudaklarım Konuştuklarıma kırılmalı Kalbimi avutmalı düşündüklerim Hep seni hep seni anlamlı kalbim. Yalan bi dünyadan düşmeli Sana tutunmalı kalbim Hep seni yalnız seni anmalı Yalnız seni anlamalı Yalnız seni bilmeli Tüm adresleri şaşırıp aklım... Sana gelmeli yine bir bahar sabahı Kadehlerde son bulmalı akşamlarım Sende doğmalı yine sabahım Hep seni yalnız seni bilmeli rüyalarım Seni sevmeli yine Yine senin olmalı kalbim... Bırakma ellerimi üşüyor sensiz... Belki de hiç tutmamalı ellerin ellerimi... Ama yine de oturup bir mektup yazamalısın Sen de beni anmalısın Hep beni yalnızca beni bilmelisin Unutmalı tüm adresleri Yalnızca beni hatırlamalısın Belki de hiç düşünmemelisin... Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Ömür Boyu Seviyorum
Mevsim mevsim bölüp Bölük pörçük bir İklim karmaşası yaratmak? Ve hercai bir çiçeği En canalıcı güzelliğinde Koparıp çöllere atmak İşte böyle hırçın Böyle delicesine yazmak? Yazmaya gelince yazarım ama Asla bölmem sevdamı Akıl almaz iklim karmaşalarına Seni ise asla Ama asla mevsimlere Günlere, aylara bölemem Çünkü; Seni Ömür Boyu Seviyorum Biricik Gülbebeğim... Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz...
Sensiz Anlamı olmuyor hiçbir şeyin Aldığım havanın anlamı olmuyor İçtiğim suyun tadı olmuyor Ve sensiz bu aşk boğazımdan geçmiyor… Sensiz Yürüdüğüm kaldırımlar daha bir uzuyor Rüzgar yüzüme daha şiddetli vuruyor Yağmur dinmek bilmiyor Ve bu şehir sensiz hiç yaşanmıyor… Sensiz Gözlerimdeki yaşlar hiç kurumuyor Her gün yeni bir acı boğazıma düğümleniyor Her yeni gün acıyla doğuyor Ve bu şehrin sokakları daha da daralıyor… Sensiz Hiç kimseyle sohbet edilmiyor Seni anlatmadan sohbetin tadı olmuyor Ve hiç kimse sensizliğimi anlamıyor Ben bu şehri anlamıyorum Herkes yüzüme çok garip bakıyor… Sensiz Dudaklarım çok kuruyor Artık daha çok çatlıyor Susamışlığımın kıvamında Her gün daha fazla kanıyor… Sensiz Çok kez gitmek istedim bu şehirden Her şeyi bir çöp gibi atmak istedim Kaç kez ölümlerden ölüm beğendim Sensiz bu şehirde hiç ölünmüyor… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik...
Sensizlikten yara aldım dün gece Her telefon sesinde yetişemedim koştum sen diye Sensizlik çok zor konuşacak kimsem yok Yara almak çok zor ağlamak çok zor... O şarkıyı bir kez daha söyle bana Eski bir hatıra senden bana Öykünen çocuklardan Bir selam gönder bana Çaresiz bir fırtına Dayandı kapıma notalarla.... Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessiz Bir Yalnızlığın Aptal Suskunluğu
Sessiz bir yalnızlığın aptal bir suskunluğundayım. *******in geçmesine sebebiyet bir durgunluk var üzerimde. Belki senden kaynaklı bir sancı, belki de gözlerimde dolmuş ama akmaya üşenen tembel göz yaşlarımda bir sızı… Ellerini tutmak kadar içten bir sevgiyle sezişlerimi suluyorum. Gönül bahçesi dediğim bu kıraç topraklarda gül açmamış uzun bir zaman aralığı. Her şeyi bir kenara bırakıp attığım ve unuttuğum onca hatıranın içinde acıtanları birer birer yolup attığım bir dehliz. İşte hepsi bu… Ne anlatırsa anlatsın yüreğimin derinliklerinde bir sızı. Her sızının arasında yalnızlığa atılmış aptal bir demir gibi suskun. Her şey zamana inat bir durgun göl misali. Akmaya başlayamamış nehirler gibi durgunum, konuşmaya üşenmiş bir ahraz kadarsa yorgun. Seslenişlerimi hakir görme ne olur. Sustuğum müddetçe içimde yangınlar depreşecek biliyorum… Ellerim suskun birer sandal olacak bu durgun göl üzerinde. Yüreğimde bu suyu bulandıracak tek balık. Sana susadığımı biliyorum yıllar boyu. Belki de asırlar süren aptal bir heyecan arayışı içinde kaybettiğim yılları arıyordum. Ama her neyse o aradığım şey içinde mutlaka sen olmalıydın… Bu gecenin sessizliğini bozacak olan şeyin senin sesin olması ya da telefona bırakılmış birkaç çağrı… İşte bütün yalnızlığımı silip süpüren bir hayal… Al hayalleri öp de başına koy. Nerede kaldı kırılmamış bir yudum hayal acaba… Onu bunu bilmeyen ve yalnızlığından ödün vermeyen aptal bir yazarın sesli sessiz haykırışlarından çıkmış birkaç mısra hepsi: “Yalnızlığıma attığım demiri çekiyorum Senin sularında tükenecek bir ömre akacağım az sonra Belki ölüm olacak Belki de yaşam kaynağı Güneş gibi Su gibi muhtaç olacak ellerim dudaklarına…” Hepsi bu işte… Yalnızlığın ardından ürkütücü bir sessizliğin içinden çıkan bir kuşun çırpınışları ve Azrail’in elinden kurtulmuş bir tebessüm… Sende başlayarak sende bitmesini dilediğim bu rüyayı sonsuzluğa götürecek bu gemi kalksın artık… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmekle Olmuyor...
Sevmekle olmuyor Değer vermekle de Nasıl oluyor bilmiyorum Nasıl ayakta tutuluyor aşk Nasıl yaşatılıyor… Çaba göstermekle olmuyor Emek vermekle hiç olmuyor Biraz soluk alıyor Sonra rüzgar gibi kayboluyor… Sevmekle de olmuyor Sevmesen de olmuyor Yalnızlığına kahretmekle hiç olmuyor Gitmekle kalmakla olmuyor Aşk hayatta kalmıyor… Bir kelebek gibi ömrü sadece bir gün Çekip gidiyor zamanı dolduğunda Yaşatmaya çalışsan da nefes almıyor Sevmekle olmuyor Değer vermekle de… Sevmekle ya da sevmemekle olmuyor Anlaşmak ya da anlaşmamak değil Mesele değil bunların hiç biri Tek mesele uzakta olmak Yakın olduğunda aşk yürümüyor… Adaletsizlik aşkın kendisinde Susmakla olmuyor Konuşursan daha çok batıyor Zamanla kalbine batıyor Yaralıyor ve susturuyor Her şeyi biliyor Ama olmuyor… Ümit ve umut beslemiyor aşkı Yalan besliyor sanki Belki bana öyle geliyor ama Aşk sevmekle olmuyor… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmiyorum Ayrılığı
Sevmiyorum sensiz inen *******i. Sensiz döktüğüm onca gözyaşı; haram, zehir… Sevebilirdim seninle yalnızlığı ve paylaşabilirdim seninle en acı anlarımı. Anlatırdım belki sana ömrümün en çocuk romanında en aciz kalmış kahramanımı. Sevebilirdim seninle bu hayatı. Acı da olsa hatıralarımız, kuru ekmeğin eşliğinde… Sevmiyorum sensiz bu şehri. Her kaldırım taşında yalnızlığımı çarpıyorsun yüzüme. Öykünmüş çocuklardan aldığın mısraları taşıyorsun rüzgarlarınla. Yeniliyorum her adımda. Adını sayıklıyorum hala rüyalarımda. Biliyorsun sevmiyorum sensiz hiçbir şeyi… Sevebilirdim sevmemeyi bile hiç bir şeyi; seninle. Anlayabilirdim yaşadığım acıların gerekliliğini. Sana koşmak vardı sonunda her acının. Her gecenin başladığı yerde sen vardın. Her seslenişinde güneşin bir sen… Sevmiyorum sensiz kalmış bu şehrin sensiz kalmış yağmurlarını. Alışıyorum karanlığa inkar edemem. Alışıyorum yalnızlığa. Alışıyorum bu şehrin her acısına. Ama sensiz hiç birini sevmiyorum. Seni aldatmıyorum onlarla. Yalnızca onlarla yaşamaya çalışıyorum… Bir şarkım vardı. Çocuktum. Burkmuştum yüreğimi. Kendi ellerimle sarmalamıştım yalnızlığın kollarını. İki elimle sımsıkı sarılmıştım. Seni yitirmeden yıllar önceydi. Sana koşuyordum delice. İçimde burkulan her şey sana getiriyordu beni. Ve sana hazırlanıyordum sessiz çocukluğumla. Hep gülüyordum. Seviniyordum küçücük şeylere bile. Ama alışmıyordum mutluluğa. Sen de giderdin belki… Sevmiyorum sensiz hatıraları. Sensiz bir boşlukta yaşanıyor *******. Sevmiyorum sensiz boşlukları. Anlamsızlığı sevmiyorum sensiz. Sevebilirdim belki sen olsaydın. Anlamsızlığı, anlamları, yalnızlığı ve acıları. Hatta bu şehri bile sevebilirdim seninle… Affet… Sevemedim Ayrılığı… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Siyah Beyaz...
Bir cenneti anlamakla başlıyor hayat gözlerinde. Bir çiçeği koklamak ve onu anlamakla devam ediyor. Hislerde boğuluyor düşlerim. Gittiğim yollar sana çıkıyor sanıyorum. Yanılıyorum. Yorulmuyorum. Her yolun sonunda dönüp yeniden sana ulaşma ihtimali olan yollar geçiyorum… Bir yağmuru dinlemekle başlıyor aşk gözlerinde. Suskun bir çiçek oluyorum. Ellerimde bir hayat ateşi tutuyorum. Işıtmıyor hiçbir geceyi. Sanki şimdi seni bulsam gittiğim yollarda, göremeyecek gibi gözlerim. Islanıyorum. Tükeniyorum. Yeniden umutlarla dolduruyorum bitik düşlerimi… Kırılmış bir düşü toplayıp yapıştırmakla başlıyor duygular gözlerinde. Sana sarılmak istiyorum. Ellerimi uzatsam tutacağım ellerini. Gözlerinde bitmek bilmeyen bir sadakat bulacağım. Kollarımda güneşi tutarcasına ısınacağım. Üşümüşlüğümde var olduğum gibi tıpkı. Sana koşacağım… Susmuş şarkıları yeniden dinlemekle başlıyor bir film gözlerinde. Yıllar geçmiş, kır saçlı iki sevgili uzak zamanlardan geçip öylece yalnız kalmış gibi. Siyah beyaz bir karede, eller ellere tutsak, gözler uzak noktalara saplanmış. Kim bilir hangi pişmanlıkla doluyorsa, sırılsıklam… Biten her şey yeniden başlıyor. Hayatın son baharında bitmiş tüm duygular, seviler, tutkular. Bir ömür boyunca yalnız kalınmış ve siyah beyaz bir film karesinde yeniden başlanmış sevmeler… Uzayıp gitmiş bir yolu bitirmekle başlıyor anlamak gözlerinde. Anlamsızlığın hemen kalbinde, ıslanmış gözlerden akan gözyaşına düşen tılsımlı parıltıda. Ben sende başlıyorum. Sıfırlanmış, derlenip toparlanmış bir hayata. Ne kadar dağıtmışım ve ne kadar ıslanmışım. Hiç hesaba katmıyorum… Her şeyi, tüm hissiyatıyla sana adıyorum. Biliyorum. Gözlerindir yaşamak. Yıllarca beklediğim bir anı siyah beyaz bir film karesinde gözlerimin önünde canlandırıyorum. Ama hiç hata yapmadan en başından sana koşuyorum. Her şeyin ilk başladığı yerde… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son İsyan...
Belki de isyan olacak sana son kelimeler Ve her dizede yeni bir elveda bulacaksın Bulanacak senin de gözlerin Boş ellerine bakacaksın dönüp Bir zamanlar tuttuğum sıcacık avuçların Ne kadar da soğumuş olacak kim bilir… Belki de isyan olacak sana son kelimeler Sen sustuğum her dizede yeniden yaşayacaksın Ben ölmüş olacağım yıllar sonra Bir zamanlar sıcaklığını duyduğum avuçlarında Eski bir Ankara’ya dair Islak bir resim tutuyor olacaksın Arkasına seni seviyorumlar iliştirilmiş Suskun ama bir o kadar umutlu bakan Titrek elalarıma bakacaksın Yaşlanmış olacaksın… Belki de suskun olacak sana son kelimeler Son bir kez daha yazmak isteyeceksin Hangi adrese göndereceğini bilmeden Belki kuşlara iliştireceksin Son kelimeyi söyleyeceksin ölmeden Seni seviyorum diyeceksin Titrek avuçlarında tuttuğun resme son kez bakıp Belki de yakacaksın maziden kalma gençliğimi Sen ne de olsa görmedin yaşlanmış, ıslak gözlerimi Nasıl da tükenip nasıl söndüğümü… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Perde...
Yetinmekle acıkmak arasında Belki iki kelime ortasında Rüzgarla yağmurun kıyısında Seni anlamakla sevmek yarasında Belki gözyaşı kadar muamma Bu hayat yine de çok kısa… Ellerine dokunmakla başlıyordu Ve film bitene kadar Ellerin ellerimde terliyordu Ve ellerin hiç usanmıyordu Yüreğimse o filmi unutamıyordu… Bir oğlan kıza aşıktı filmde O aşkı izlerken duramıyordum yerimde Yine yeniden savaşmak vardı serimde Ve özlemek son karardı düğümde… Bir kız ağlıyordu oğlan için Ve o anda bitmek üzereydi bizim için Yarın yoktu artık bu aşk için Sadece on dakika vardı gitmen için… Ve perde kapanacaktı Projektör susacaktı Salon boşalacaktı Gözlerimden yaşlar akacaktı… Sonra perde kapandı Sonra projektör söndü Sonra salon boşaldı Sen gitmedin… Son sarılışındaki gözyaşın Omuzlarıma gözyaşınla dökülen saçların Öylece orada donup kalan ayakların Ve ürkek bakışların Hepsi filmin arkasından kayboldu… Son nefesini dudaklarıma söndürmüştün Son öpücüğünü yanaklarıma kondurmuştun Son kez sımsıkı sarılıp susmuştun Bir daha asla konuşmamak üzere O sahnenin ayakları dibinde son bulmuştun… Hala ben aynı sinemanın önünde Bir tabut soğukluğunda belki Belki bir siren çığlığında son ümitle Hastaneyle sinema arasındaki yolda Hayalinle kol kola yürüyorum… Artık kimse darılmıyor gülmeme Kimse arkamdan konuşmuyor artık Ne kadar şımarık olduğumu söyleyen Ne kadar rahatsızlık verici olduğumu Ne kadar kılıksız gezdiğimi söyleyen olmuyor… Herkes sadece susuyor Herkes dua ediyor Herkes el sallıyor Ben o yıldıza bakarken Sana kavuşmam için dilek tutuyor… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|