![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özlenen Olmalıki
Sahil akşamlarını sevdim yıllar öncesinde, Bir taşın üzerinde otururdum Elim de ya biram ya şarabım olurdu hep düşlerken Nedir, nasıl, neden, o günlerden bu güne benimle gelen Geçmişte çok özlenen olmalıki Geleceğe benimle gelecek kadar cesur aşklarım benim. Gökyüzü seyrederdim karanlık *******de Yıldızları çağırırdım yakınıma sesimi duyabilsinler diye Yoksa söylediğim şarkıların ne anlamı olurdu Ah o deli şarkılar, hep gelir beni bulurdu Geçmişte ne çok söylemişim ki Geleceğe benimle gelecek kadar çılgın şarkılarım benim. Gelsin şimdi eski günler karşımda dursun Aşklarım, şarkılarım al artık senin olsun Ben çocuksu yaşadım dedim ya sevdaları içimde Öldüğümde melekler bu sevgiye şahit olsun. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özletme kendini
özletme kendini bir ses ver bir şiir oku bir şarkı söyle uzaklardan kulağıma. yanlış numara misali soluğunu duyayım sonra kapat telefonu yüzüme ve bir daha arama. ıslık çal acemi çocuklar gibi sokak kapısını öyle bir çarpki; içim titresin sen geldin sanıp telaşlanayım. Adımı anmasanda Kimse yokmu diye sor; Sor ki; sesini duyayım. Yanında olmasam da Sen yine yürü o kumsalda tek başına Ben dalgalardan öğrenirim Silinen ayak izlerini Dalgalardan öğrenirim Kumlara neler çizdiğini Ve dalgalardan öğrenirim Sevip sevmediğini; Sen yürü yeter En dönülmez uzaklar bile Yürüye yürüye biter Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pembe Gül
Bir Pebe gülü düşün, henüz tomurcuk dalında Gül benim olmasada gönül ister solmasın Korkusu yaprağından düşen bir çiğ tanesi Düşen ben olmasam da gönül ister solmasın Yağmur küsmesin ona. dalında kurumasın Baharı yaşasın hep sonbahar hiç olmasın Dökmesin yaprağını. kimseler koparmasın Gül benim olmasa da gönül ister solmasın.. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüzgar Çalsın Düşlerini
Kaybettiğim her günümün arkasında sen varsın Yeter artık acılarım, dünyamdan çek ellerini Hayallere sarıldım boş boş, içime çekerken özlemini Kapattım düşlerimde bana bakan gözlerini Acılara düşesin, kayıplara düşesin Ağlayasın sebepsiz yetim çocuklar gibi Sen yaşarken acıları; rüzgar çalsın düşlerini Denizlere attım seni kumsaldaki taş gibi İçimden attım seni gözden akan yaş gibi Unutmak çok zor hala, hayallerde kazılısın Uzaklarda yaşıyorsun anlamsız günlerini Benden ayrı kucaklarken en ağır dertlerini Düşlerken hayatının en tatlı gerçeğini Sen yaşarken acıları; rüzgar çalsın düşlerini Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sabahlar Rötarlı Gelir
İnkar etmem, tutuldum sana. İnkar etmem korkma; Haydi sorsana! ******* gitmesin diye Oyalarım senin masallarınla. Ve sabahlar rötarlı gelir mutluluk gibi bana. Ard arda içtirir sigaraları aç karına. Bir dilim ekmek gibi keser açlığımı tek bir gülüşün tek bir bakışın. Yalan değil beni yakışın…. İnkar etmem, tutuldum sana. Beklediğin yetmedimi; haydi sorsana. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sakın Alınma
Çözülür dizlerim adım atamam Saatler geçer beni, hep geç kalırım. Koyarım hayalleri açılmış kollarıma Birini hep ayrı tutar Ve hep onu alırım koynuma; Sakın alınma. Eylül akşamlarında bir başka olur, bir başka sever gönlüm. Yıldızlar kayar peşi sıra üstümde ben dilekler tutarım. Bildiğim şarkılar anlatırken seni aşkına inat; başka şarkılar gezer dudaklarımda Sakın alınma. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sakla beni gözlerinde
Ay ışığı gözlerinde parlarken yıldız yıldız Mutluluğum sana kaçmış, tut onu ellerinde Sensizlik peşime düşmüş aranırım heryerde Bulursa yazık olur, sakla beni gözlerinde Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sancılar Sensiz Gelir
Yokluğunda gelir sancılar. Kırık dökük sandallarla, limana girerler senin ardından. Henüz havada elim yaş kurumamış yanağımdan halay çeke çeke mutluluktan ard arda inerler sandallardan….. Ne biçim kısmet bu Bu kader benim değil…. Ne zaman gelse sancılar Hep uzakta olursun, Yada yanımda değil. Bile bile sancılar Hep o yokken gelir. Canım çok yanar Canım çok acır En çok acıtansa bunu sevgili bilir Kimse tanımaz beni, burda kimse yar değil yar öpüp okşamazsa Sancılar onsuz gelir. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sebepsiz
Sebepsiz ayrılık bu mu; olursa olsun Sebepsiz olsa bile, yeter artık son bulsun Silinmezse gözümden sana ait hatıralar Arkamı döndüğümde sırtımdan yaralarlar. Canımı acıtıyor artık bu aşk Gözümü yaşartıyor Uyutmuyor *******i. Çekilmez oldu artık Yıldızsız aşk *******i Düşüncesi bile bitiriyor Eritiyor; beni Çekilmez oldu senle Yıldızsız aşk *******i Korkmuyorum; Dertlerim ağır gelsede ezemez beni senin kadar Hem günahlarım var baş ucumda Saldırmak için pusu kurmuşlar sana. Daha kötüsü mü var Cehennem günlerden kalan Ve bir de aşk var değilmi Sadece senin olan Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen İstiyorsun Diye
Sen istemiyorsun diye; sevmeyeyimmi? Her ardını dönüp gidişinde Ben bakakalıyorum. Her yoluma çıkışında Ayağım sendeliyor, kapaklanıyorum yere. Gözgöze gelmemek için Vitrinlere dönüyorum yüzümü Gözlerim gözlerine değmesin diye Sen geçip gidiyorsun. Sen istemiyorsun diye; sevmemeyimmi? Her gözümü kapayışımda Seni hayal ediyorum. Senin gittiğin yer oluyorum Her duruşumda. Bir yudum suyun yanında Senide hayal ediyorum Bir yudumda içmemek için seni Sabahı zor ediyorum. Sen istemiyorsun diye; sevmeyeyimmi? Kör kurşunlara yürüyorum Sonumu bile bile. Yasak levhalarının arasında Gözüm kapalı yürüyorum. Canımı yakmıyor artık Arkası vuran ayakkabılarım. Dayanılmaz acılarım Duruluyor her çıkışımda yoluna. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|