![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yüreğim Çiçeklendi
Gözlerimde; Ne yana baksam Sarı eflatun yeşil, Ne yana baksam Mavi mor pembe açar. Tüm renkler gözlerimin Tüm renkler bugün benim Yüreğim çiçeklendi biliyor musunuz Yüreğim. Karanfil yasemin papatya Leylaklar kır çiçekleri sardunya Açıyor içimde bir bir Görmüyorsunuz Yüreğim çiçeklendi diyorum Anlamıyorsunuz Anlayamıyorsunuz ama Umurumda değil. Kıraç dağlar açtırdı çiçekleri Nasıl haykırmak geliyor içimden Mutluluğu bir bilseniz. Bütün şarkıları size verdim dağlar Bütün şiirler gökyüzü sizin Bugün çok güzelsiniz Her bir toprağı, taşı öpmek Bulutları okşamak istiyorum Şükürler tanrım sana Verdiğin yürekle seviyorum. Nevin Kurular |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yüreğim Göklerde
Günü gelip öldüğümde, Yüreğimi gömmesinler bedenimle O'nu kuşlara bıraksınlar Kuşlar yüreğimi gagalasınlar Sonra, uçsunlar ki göklere Bulut bulut dolaşsınlar...... Ne güzel işte Yüreğim göklerde. Nevin Kurular |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|