![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Parlayan Yıldızım
Şehrime doğan güneşim söndü gene ben hasretlerdeyim..... Nurlara gark olan gönlümün narin aşk nağmeleri ile avunmadayım.... Yaldızlı gecemin parlayan yıldızından ayrıldım işte gözyaşımı dua ettim ardından. Yandığım bu ateşte savrulmadayım... Parlayan yıldızım.. Sevgililer Sevgilisinin nişanesi O'nun incisi ve de birtanesi.. Parlayan yıldızım... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Pismanlik
Sikintilarin dibinde kalmis bir kul Caresiz ve de pisman Yollarin en güzelinde hataya düsmüs bir kul Hüzünlü ve de pisman. Dilinde,özünde tek bir isim dilinde Himmet nidalari uzandi mi bilmem? Duyuran duyurmustur inanci ile Aciyla yanmis gönlüme su serp Efendim! ! ! Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rehine
Hüznümün en doruk noktasinda sesimin ciktigi kadar avaz avaz bagirmak istiyorum sevgi damlaciklarimin buharlastigi bu saatte karamsarligi ve de o koyu hüznü bogmak istiyorum. zamanin delice akisinda,cökmeleri durdurmak sevgimi sevgiliye sunup enkazlari kaldirmak istiyorum. iste sevgim,ellerimi actim semaya gizlim saklim hep ayan Ona Bir damla Su,biraz Ferahlik ya Rab! Ümitsizlik cukurunda rehine olmak istiyorum..... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ruhumda Gizli
Ömür nefesim tükenecek elbet bir gün Sevdanın peşinde seninle olsun ölümüm Hayatın anlamı yaşama tutkum Aşkını kuşanmış ruhumda gizli... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sabır
Beklemek yolun yarısı dedim beklemek sabrın yarısı.... Özlemek ekmeğim aşım dedim özlemek vuslata bir adım.. Bir el bekledim çıkarsın diye beni bu köhne dünyadan bir el ki nuru arşa değen. Buldum onu bulmasına ama kavuşmak ne mümkün ordan oraya atıldım bitmedi henüz bu sürgün. Esaret zincirini dolamışlar Aşk ile beni bağlamışlar. Ben o el'i öpmüşüm manada Ondan gayrısına artık elveda. Bir gül'ü,bir de seni sevdim Gül'ümü en güzel bildim. Gül'ümü en güzel bildim..... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sadakat
Sevgiliyi düşünmek ne güzeldir Hasreti gözyaşıyla yaşamak da... Yalnızlığın en güzel tarafı Hasreti hasretle yoğurmakta.. Ağlamak gerek yanmak için Ağlamak gerek bulmak için Ağlamak gerek sunmak için Aşkı, sadakati korumak gerek. Ağlamak gerek Ağlamak gerek........ Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Aşık Bir Ruh'la....
Sevda yoluna bir de sen hasret ektin Şimdi kavuşturdun bu ayrılmaz ikiliyi Sen kendi derdinde,ben hasretimle Binbir güçlükle geçireceğim günlerimi. Aklım Fikrim Gözüm Sözüm Özüm Ruhum ve de bedenime sığmayan Kalbim ve duygularım Seninle bir Seninle yanık Seninle ve de sana aşık.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana...
Anlayamadin sevgimi derinlerinde yasadigimi göremedin gönül gözüyle göremedin ki. ask tutsakliktir biliyorsun ben senin esirin oldum sevemedin ask diliyle sevemedin ki. beden dilinden bana ne hayranim ruhunun inceligine soramadin ne hissettigimi soramadin ki. duygularim karisik sandin bambaska hülyalara daldin bilemedin yanginlarimi bilemedin ki. bak bana ruhunla bak da anlasana cöz artik bu bilmeceyi karis sana ait dünyama! Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sar Beni
Hüznüm sagnak halinde gözümde Hüznüm beni almadan,beni sarmadan Ellerimi tut, al beni benden,sar beni Bir yemin gibi askimizin önünde Bana söz ver gözlerinle Yarinlarimiza isik tut sözlerinle Al beni koynuna,tut ellerimi ellerinde. Dürüstlügün kadar askina da inandir beni Gözüm kapali diyar diyar dolasayim seninle Yildizlarin ötesine,öteler ötesine Hüzünlerin bittigi,acilarin dindigi sevgine...... Hüznüm beni almadan,beni sarmadan Ellerimi tut,al beni benden,sar beni... Yarinlarim, umutlarim seninle olsun... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarmaş Dolaş Duygularda
Sarmaş dolaş duygularda Gözü sevdalı bakarken Beni hatırlar mı Gelmeyecek günlerin Özlemi içimde Hasret feryat eder Geceyi kucaklar Uykusuz bedenim. Sensizlik kederim Sarmaş dolaş duygularda Şimdi benden çok uzaklarda.... 14./15.05.2005 Berlin Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|