![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Taş olmayan kalbime
Kalbimde ince bir sızı var Yüreğim daralıyor sanki Nedenini bilmiyorum ama Sinsice yaklaşan acı bu hissediyorum Anlatsam anlar, yaşatsam yaşarsın Yaşarsın elbet..... Sen yıllarca bu sızıyla yaşadın Ben ise; senin daha ömrünün yarısındayım Belki de değil Sızımın şiddeti artıyor hissediyorum Çaresi yok giden gidiyor Biliyorum bu gidişin dönüşü olmayacak Ebedi aleme gittiğinin farkındayım Ellerim bağlı ayaklarım tutmuyor sanki Engel olamıyorum, olamamda Biliyorum çaresi yok giden gidiyor Kalansa soğuk odada soğuk ve cansız bedenin O da uzun sürmüyor…… Sende göçüp gittin hayatımdan Göçmen kuşlar gibi başka diyarlara Ama bir farkın var onlardan Onlar geri dönüyor sense asla... Acın yüreğimde ağır bir yük Yokluğun ise çaresiz buruk bir yalnızlık Gözlerim ağlamaktan Ellerim ise; titremekten kopamıyor Şimdi kalbimin yarısında sen Diğer yarısında ise; meçhuller var Meçhullere doğru yol almış gidiyorum Bu gidiş de senin gidişin gibi Bir tek fark var arada Ben buradayım sense başka alemde... Sitemim ne kaderime ne de; Seni benden alana Sadece taş olmayan kalbime. 09.12.2003 Salı 12:30 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Terkedilir
Seni ben değil, O yaralı kanayan kalbim sevmişti Yıllardır sevgiyi tatmamış O zavallı kalbim sevmişti Ama sen, buna değmezmişsin Senin böyle vefasız, Böyle vicdansız olduğunu bilseydim Yine de kalbimin duygularına Söz geçiremezdim Çünkü dünyada sevgi, aşk Diye bir şey var Adı bile güzel olan şeye Kalbim seni layık görmüştü Yalnızca seni arzulamış, istemişti Ama sen, Tek bir kelime bile söylemeden O vefasız, vicdansız kalbinle beraber Yaralı kalbime, terkedilmeyi bırakıp Kapıyı çektin ve gittin Ne yazıkki sen bütün bunlara Ve sana vermiş olduğum sevgiye Değmezmişsin Seni vefasız kalbinle Vefasızlara bırakıyorum Umarım seninde kalbin Birgün benim kalbim gibi Yaralanır, kanar ve en acısı da TERKEDİLİR 1999 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tükendim
Seni bile bile sevdim Gel gör halimi şimdi vicdansız Çıkmazlardayım çaresiz Bir kere olsun duy sesimi Gözyaşımı sile sile ağladım Bak bir yüzüme ne haldeyim Bittim tükendim sensiz Bir kere olsun için sızlasın Yıktın beni yıktın zamansız Sırtımdan vurdun acımasız Yeter artık yeter Tükendim bittim ben Tükettin bendeki bütün duyguları Hayata olan tüm bağları Söndürdün içimdeki sevinç ateşini Tükettin bitirdin herşeyi Tükendin sonunda bak sende Ne söyleyecek sözün ne de; yüzün kaldı Yanıyorsun şimdi bak alev alev Ne söndürecek gücün ne de; Tutunacak dalın kaldı 15.10.2004 Cuma 15:15 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uçurum
Bilirim ben o çıkmazları Gelmez bir türlü sonu Ararım bulamam mutlu sonu Bana derler gözü kara Hep derdim düşmem asla dara Şimdi dara düşen ben Çıkmazlara düşen yine ben Ben demek hata olsa gerek Başkaları da varmış meğerse Uçurumun dibinde Bu uçurum uzun olsa gerek Bu uçurum derin olsa gerek Bu uçurum kalabalık olsa gerek Bu uçurum sonum olsa gerek 28.06.2005 Salı 16:46 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ummadığım anda
Hiç ummadığım anda çıktın karşıma Unuttum, unutuyorum derken Yaramı kanattın, kapanmak üzereyken Biliyorsun seni görünce Ellerim titriyor, gözlerim doluyor her seferinde Birgün ayrılırsak ne yapar, nasıl yaşar düşüncesiyle Elbette korkutuğum birgün başıma gelecekti ve geldi Aklımdan geçenleri ve düşündüklerimi yaşadım Herşeyi seninle birlikte unutuyorum derken Karşıma çıkman yaramı kanatman niye Niye diye geçip gidecek mi ömrüm, senin yolunda Buna hakkın yok bu zülmün bu işkencen fazla Bana ağır gelir bu yükü omuzlamak Ama kime anlatıyorum Bir kulağından girip diğerinden çıkan Zalimin kalpsizin birine Kendime çok acıyorum, daha da ötesi kalbime Bende bilmiyorum nasıl sevdim, bağlandım Yazıkmış, değmezmiş meğerse sana Ama bu kez hiçbirşey önceki kadar acı olmayacak Çünkü sana kanmayacağım, bu defa Arkama bile bakmadan çekip gideceğim Seni ve aşkımı kalbime gömüp, uzak diyarlara Sadece kalbimde kalacaksın, ölene dek Oraya kilitleyeceğim seni, hapis misali Kalbimin anahtarını ise; ummadığın Kimsenin bulamayacağı bir yere atacağım Nereye mi? Denizin ortasına Ne anahtar denizden Ne de kalp acısı benden kurtulamayacak Elbette kurtulmak için bir ihtimal var; Kalp acısı benden, ölünce Anahtar ise açacak kapı olmadığı için imha olacak. 2003 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umutsuz
Korkuyla bekliyorum Gelecek olan acı sonu Kaderin bir oyunu olsa gerek Seni böylesine delice sevmek İhtimali bile olmayan Yasak bir aşk bu biliyorum Böyle bir kadere ne denir? Umutsuz bir vaka bu anladığım Yalnızlıksa eğer kaderim Ben bu dünyada ne ederim Bir parça ışık için Kendimi zindan ederim Gözyaşlarım sel olur Durmadan akar durur Bir anlık bakış için Bu can sana feda olur ......... 27.02.2004 Cuma 11:47 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umutsuz da olsa vakayım
Kucağım boş Yatağım soğuk mu kalacak hep Yoksa birgün dolacak, ısınacak mı Buna inanamam Çünkü ben; Umutsuz vakayım Gördüklerim rüya Yaşayacaklarım gerçek olacak mı Yoksa birgün rüya olmadığını anlayacakmıyım Buna inanıyorum Çünkü ben; Umutsuz vakayım Bir varmış, bir yokmuş diye büyüttüler Aşk, meşk diye uyuttular Aslında beni yaşattılar Çünkü ben; Umutsuz vakayım Kader, felek diye İsyan ede ede Yıllarım geçip gtti niye Biliyorum Çünkü ben; Umutsuz vakayım 11.09.2003 Perşembe 12:50 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutamam
Unutmak istesemde, Yıllar geçip, gitsede Bir ömür, böyle sürse de Unutamam seni, unutamam 1999 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzak
Düşündüm seninle olmayı Aynı çatıda yaşamayı Hergün yolunu gözlemeyi Özlemimi dindirmeyi Ama olamaz Bu aşk bize yasak İkimize de tuzak Sen yoluna ben yoluma Bu aşk bize uzak Düşündüm çare bulmayı Yarama melhem sürmeyi Seni hiç görmemeyi Gözyaşlarımı dindirmeyi Ama olamaz Bu aşk bize yasak İkimize de tuzak Sen yoluna ben yoluma Bu aşk bize uzak 01.08.2003 Cuma 19:30 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vaktin mi kaldı?
Hayat dediğin nedir ki? Gözlerini yumduğunda ardında kalan bir boşluk Ölürken götüreceğin şey nedir ki? İki metre bez ve bir avuç toprak Acı çekmek dediğin nedir ki? Musalla taşına uzandığında geçip gider Ölüm dediğin nedir ki? Gözle kaş arası saniyelik an Zaman dediğin nedir ki? Doğmak, yaşamak ve ölmek O halde bekliyorsun? Bekleyecek vaktin mi var 15.03.2005 Salı 14:59 Aydanur Başcı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|