![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nerede Şimdi
Yalan mı yaşanan bunca günlerim.? Yalan mı söylene onca sözlerin.? Mazideki seni arar gözlerim, Sevgiler umutlar nerede şimdi. Yalan mı yazdığın tonla mektuplar.? Yalan mı verdiğin bolca umutlar.? Yalan mı sardığın çılğın akşamlar.? Buseler dudaklar nerede şimdi.? Özlemler ruhunu sarardı hani. Gözler görmese arardı hani. Yürekler hasretle yanardı hani. Dökülen yaşlar nerede şimdi.? Bir ömür hasretle yanar mı insan.? Her güne bir zehir katar mı insan.? Aşk çemberinden kaçar mı insan.? Sınırsız sevişmeler nerede şimdi.? Geçen her günün dönmez geriye. Sevdamızı acımasız gömdün maziye. Bırakıp gittin döndüm deliye. Kokun sıcaklığın nerede şimdi.? Sensiz bir dünya döndü kabire. Yetti tahammülüm kalmadı sabıra. Tükendi umutlar kırıla kırıla, Aydınlık günlerim nerede şimdi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nereden Bileceksin
Gözlerime demir attığın, İçin için bağrımda yandığın, En ahraz saatlerde, Aklına takılır mıyım bilmem ki. Neredeyim. Ne haldeyim. Hangi düşler ülkesinin, Hangi kayıp köşesindeyim. Nereden bileceksin sensizliği Hasretimi nereden bileceksin. Çöl akşamlarında Yıldızların üşüdüğünü, Yakamozların her dolunayda Bu körfeze düştüğünü, Dalgaların kumsalı okşadığını, Çakıl taşlarına seni anlattığımı, Nereden bileceksin sen. Falezleri yüreğime bastığımı, Nereden bileceksin… Bu şehrin ıssız sokaklarında Deli divane dolaştığımı, En koyu *******de Gözlerini aradığımı, Hasretinle ağlayıp Gülüşünle aydınlandığımı Nerden bileceksin sen. İntihar eden umutlarımı, İki gözüm, nereden bileceksin. Sevdanı yüreğimin, Yedi kat derinliğine gömdüğümü, Gözlerime doğmadığın Her gün yeniden öldüğümü, Aşk çölündeki girdabım olduğunu, Zincirlere vurulduğumu, Nereden bileceksin sen. İçime çöreklenmiş tutkunu, Nereden bileceksin. Hülyanla ürperdiğimi, Gamzelerine düştüğümü, Saçlarında yediğim vurgunu, Nereden bileceksin sen. Nereden bileceksin…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nisan Yağmurları
Deli bir rüzgarın avuçlarından Savruluyorsun kuru yapraklar misali Koparıyor saçlarını ellerimden Bu fırtına.Gelmeyeceksin besbelli Yüreğime bir kor düşer Saçlarımda uçuşur kar taneleri Şimşekler beynimde üçer beşer Gözlerimde nisan yağmurları |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öderim Bu Aşkın Hesabını
Seni sevmenin bedeli Hüzün mevsimini yaşamaksa Kahrolmaksa ******* boyu Acılara teslim olmaksa her şafak Bir yaprak gibi savrulmaksa Rüzgarların dümen suyunda Kaybolmaksa evrende sevgilim Öderim bu aşkın hesabını Ne varsa yaşanmış Hepsini benim adisyonuma yaz Seni sevmenin sonucu Boş kalsa da ellerim Yansa da hasretinle bedenim Okyanuslarda Dalgalar gibi çırpınsam da Kayalarda çığlık olsam Zincirlere vurulsam da Öderim bu aşkın hesabını Bütün günahların Hepsini benim adisyonuma yaz Öderim bu aşkın hesabını Dola saçlarını boynuma Beni, Gökyüzündeki yıldızlara as |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ödüm Kopuyor
Güm gider de tepelerin ardına Karanlığı döker diye ödüm kopuyor ******* uzar uzadıkça Kabuslar çöker diye ödüm kopuyor Avuçlarından bir kor düşer içime Mevsimsiz karlar yağar saçıma Kervan bulunmaz sana gelen göçüme Hasret yüreğimi söker diye ödüm kopuyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüme Tükeniştir Doğmak
Turnalar misali kanat çırpar, Hayat denen yolculuk yeryüzünde. Özgürlük türküsünü söyler, Dalgalanır mavi gökyüzünde. Yol alır iki koldan sevdalar, Kurar otağını rüzgarın kanatlarında. Beyaz bulutlara yazılır aşk. Kara *******de şimşekler çakar. Tutuşur yıldızlar yanar gözlerinde, Avuçlarında kırmızı güller açar. Uzak ülkelerin toprak kokusudur, Ufku sarıp ciğerlerine dolan. Bir bakarsın kırlangıç fırtınasıdır, Bazen de süt limandır yaşam... Ölüme tükeniştir doğmak, Başlarken bir yeni ömre. Sesiz sürükleniştir yaşamak, Düşmektir toprağa,her gün katre katre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ömrüm
Yalnızlığın pençesinde Çırpınıyor yine ömrüm Türlü düşler bahçesinde Geziniyor yine ömrüm Talih bilmem nerde döner Kalpte yangın nasıl söner Bir gün olur sızım diner Avunuyor yine ömrüm Kabus olur sensiz gece Vuslat meçhul bir bilmece Tükeniyor hece hece Siliniyor yine ömrüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Paramparça
Güneş, nazlı nazlı Selâmını verirken falezlere, Baharını yaşıyordu Körfez kenti Antalya. Ben ve umutlarım el ele, Sevdamsa sımsıkı zulamda. Bir yanımızda kumsal, Uçurumlar bir yanımızda. Güneş çile saçıyor sabahlara, Güneş hançer gibi sırtımda. Çığlık çığlığa kuşlar Palmiye dallarında, Apartmanlara inat, İnat kaldırımlara... Burası hesaplaşma yeri. Aşkımız yol ayrımında. Bir yanım mavi dünyalar, Bir yanımda yorgun kayalar. Köhnemiş balıkçı motoru Yırtarken sabahın bakireliğini. Feryatlar yankılanır falezlerde. Havalanır kuşlar gökyüzüne, Düşer umutlarım suya. Bense uçurumlarda kanatsız, Bense saçılırım yerlere, Ölürüm paramparça. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Postacı
Her sabah yoluna baktım, Kapımı çalarsın diye. Gönlümü açık bıraktım, Bir selam koyarsın diye. Geçerken koştum kapıya, El uzattım postacıya, Umutlarım bir sancıya, Dönmeden gelirsin diye. Belki bir mektup yazarsın, İçine resmini koyarsın, Birde halimi sorarsın, Ölmeden anarsın diye. Kopmadan hayat telinden, Bir mektup yar kaleminden, Yetiştiripde tez elden, Karşıma gelirsin diye. Çalmadın bir gün kapımı, Sormadın bir gün halimi, Ne de buldun sen yarimi, Sancılarım dinsin diye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Geldiğim Günlerde
Saçlarında rüzgarlar, Yüreğinde bayır kuşları çırpınır Sana geldiğim günlerde. Gözlerinde gökkuşağı ışıklar, Yanaklarında güller açar Sana geldiğim günlerde. Alır giderim seni, çok uzaklara. Bir kumsal olur, son durağımız. Teslim oluruz serpiştirilmiş taşlara, Dalga dalga, coşar duygularımız. Sarar, koklarım seni, bakıp ufuklara. Akşam olur, gece olur, Dudaklarında gün solar Sana geldiğim günlerde. Uçarız bir şahinin kanatlarında, Yalçın kayalara konarız. Bir sedir ağacının koynunda, Çılgın düşlere dalarız. Kızıla boyanmış toprak, Beyaz kır çiçekleri açar. Kızıla boyanmış gökyüzü, Bulutlarında kumrular uçar. İki sevdalı serçe, toprağa düşer. Sana geldiğim günlerde. Saatler son nefesini verirken, Dönüş vakti kapımızı çalar. Baş başa kalmışlığımız biterken, Havayı bir hüzün kaplar. Mavi gökyüzü ağlar Sana geldiğim günlerde. Yedi renk karanfiller, Umut açar, sevgi açar, Sana geldiğim günlerde. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|