![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kolaysa Gel
O kadar kolay ki bir gülü kopartmak, O kadar kolay ki bir kula tas atmak, O kadar kolay ki bir insanı kırmak, Kolaysa gel, kendine dost bulmaya bak. O kadar kolay ki, sairleri üzmek, O kadar kolay ki hizmetkarı yermek, O kadar kolay ki, sevenleri silmek, Kolaysa gel, kendine dost bulmaya bak. Neden bilir misin dost sayısı azdır? Dostlugu ayakta tutan olan hazdır. Kacılmaması gereken onda nazdir Kolaysa gel olmadan yasamaya bak, Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kurumuş Gül Yaprağı!
Beyaz gelinliğiyle, koklanmamış gül misali, Tertemizce, namusuyla, mutlu olmaktı hayali, Özür dilemek yetmez, senden çıkar vebali, Aldatılan insanın aldatandan kötüdür hali. çocuklarına analık, sana hizmetkarlık yaptı, Seni öyle sevdi ki? imansızca sana taptı, Dünyaları yıkıldı, hayallerini çöpe attı. Umutsuzca albümlere son bir kez daha baktı. Kalktı, banyoya yöneldi,aldı eline hapları, Kaldıramazdı, anlayamazdı, haince aldatılmayı, Kararlıydı, kafasına koymuştu, ilaçları yutmayı, Bir anlık unuttu, kederi, hayatı, tasayı. Dünden bugüne olanları görürken, gözleri yumuldu. O narin, namuslu bedeni hızlıca betona vurdu, Kırılmış, acımış, aldatılmış kalbi o anda durdu. Eline sıkıştırdığı gül yaprağı, maalesef kuruydu. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küçük Annem!
Kelimeler yetmez seni anlatmaya birtanem, Senin yerin kalbimde çok özeldir nartanem, Sen benin canımsın, sen üzülme gültanem. Seni seviyorum sensin benim küçük annem. Sana uzanan elleri, düşünmeden kırarım, Seni ağlatacak, ele hesabını sorarım. Yoluna taş koyanın gözlerini oyarım. Ben yanında kardeşim herzaman olacağım. Sensin bizim evimize neşe getiren, Sensin bizi Dünya da ilkkez güldüren, Sana selam olsun şeker parem. Uğrunda ölürüm senin küçük annem. Bütün kız kardeşlere hatıram olsun. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küskünüm.
Küskünüm gökte uçan kuşlara Küskünüm dağlardaki taşlara Küskünüm akıttığım yaşlara Yalnız kaldım kaderime ağlarım Küskünüm bu yalancı Dünya`ya, Küskünüm duyarsız insanlara, Küskünüm hakkı unutanlara, Yalnız kaldım kaderime yanarım Küskünüm sahte dostluklara, Küskünüm unutulan canlara, Küskünüm beni duymayanlara, Yalnız kaldım kaderime sorarım. Küskünüm kendime benliğime, Küskünüm acımasız nefsime, Küskünüm boşa geçen ömrüme. Yalnız kaldım kaderime kızarım.. Küstüm çünkü sizi sevdim., Küstüm çünkü size güvendim. Küstüm çünkü gönlümü verdim. Yalnız kaldım kendime kızarım. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Lanet Olsun
Hakkım varsa sana haramdır. Acıyan şey yüreğimdeki yaramdır. Senin sevgin baştan sona yalandır. Adi olan sende tamah bulandır! Merhametin olsa yavrun ağlamaz. Adaletin olsa oğlun sızlanmaz. Yaptıkların insanları zaten bağlamaz. Namert olmak hakkın, mertlik yakışmaz! Saygıların en büyüğünü sana gösterdim, Evlatlarının vermediğini, ben sana verdim, İki yüzlü olduğuna ben, üzülendim, Karakterin buymuş senin, lanet olsun! Bu yaşında kukla gibi maşa olan sen, Yalanla dolanla avunan yine sen, Emanete kıyan ihanet eden sen, Boyuna posuna yazıklar olsun! Selamın alınmaz, hatrın sorulmaz, Senin gibi menfaatci insan olunmaz, Senden daha iyi kalleş bulunmaz, Üç kuruşluk şerefine yazıklar olsun! Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Marka meraklısı!
Sen en güzel ortamlarda gezersin, Pantolonun gömleğin kalitelisini giyersin, Arabanın son model olanını sürersin, Ha! Birde en lüks lokantalarda yemek yersin. Markası olmalı kullandığın herşeyin, Korkun hiç yok, kurtulmuş zaten geleceğin, Biz kimiz? olamayız senin düzeyin, Herşeye doymuşsun, kalmamış göreceğin. Dinle! Benim bir sözün var; Sana söyleyeceğim? Dış görüntü önemli değil, dinle bitmedi diyeceğim. Bilmiyorum belki de yok sana vereceğim. Bizlerin gönlü kaliteli, marka adı; Dost yüreği! Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mehmet Coban
Mehmedi yollarda, dosta intisabında, Emek işleyecek nakışla şiir kitabında, Hali vaktimiz vücu bulursa, icabında Madde yazmaz ki selim olan itikatında Eyledi gönle neşe, piri selim zatında Tac eylesin edebi, Allah teala katında. Çoban, sürüsünü sevgiyle koştuğunda, Olgun ozan, gönlü ceşme coştuğunda Baru hüdaya, şiirlerle aska uçtuğunda Adabı malik onda vefa bulduğunda Neşe bulur gönlüm kabul olunduğunda. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Melez bir dil.
Selamun aleyküm; Ne haber dersin? Gut alter was geht olur cevabı. işler nasıl yürüyor dersin. geht so, soll aber besser sein,der. gel birşeyler içelim diye cafeteryaya girdiğimizde. ich möchte schwarz tee, und du? dediğinde; çay der geçiştiririm. Ben Türkçe, o almanca konuşmaya devam eder, biraz aptalca gelir bana bu sohbet. Ama o farkında değirdir Almanca konuştuğunun, Türkçe sevgisinden müdahale ederim. Türkçe konuşmaya başlar, vazgeç Almanca konuşta bende anlayayım derim. Oldu diyecek, ok, bak derken kuck, dinle diyecek ya, hör der. içimden birşey gözüne vurmak ister, Sabırlıca çayı bitirip kalkmak isterim. Alles klar alter türkisch konuşmak iyi geldi tschüss der. hala farkında değildir Almanca konuştuğunun, Özünü unutma derken olay bu. Biz almanya da yaşayanlar sizi anlarız. Türkçe, almanca yada karışık, ya o güzelim ülkenizde, köyünüzde sizi kim anlayacak? kendi dilini bilmezsen işte ortada maalesef melez diller olacak. Birbirini anlamayanlardan saygısızlık doğacak. Ve birgün gelecek o dil unutulacak. Buna engel olmanın tek bir yolu var okumak, bolca okumak, ne olursa olsun yeter ki okumak. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Memleketim Keskin
Feryatlarım kayıp olmuş, Denek dağından, Aşıkları şarap içmiş, üzüm bağından, Anam bana katmer açmış, tereyağından, Memleketim Adı Keskin çıkmaz bağrımdan. Düğünleri bir başkadır, neşesi başka, Sokakları insanı getirir aşka, Selamsızı saygızı olmaz asla, Hasretinden kavruldum canım Keskin`im! Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mesut
Ismimi Mesut koymuşlar, Bu Dünya´da gülüp sevinsin diye, Herhalde, bir yanlışlık yapmışlar, Gülmek, sevinmek benim neyime. Aynaya baktım, dün akşam yine, Hançer saplı, sanki yüreğimde, Adım Mesut, Hayatım değíl, Mutluluklar benim neyime. Bir dileğim var dostlarım sizden, Mutluluk uğramaz, uzaktır bizden, Ağlamak kader, kalmış ezelden, Tatlı yaşamak benim neyime. Bu diyardan birgün gidersem, Acılara dayanamayıp, pes edersem, Yaşamak yerine, ölüm seçersem. Adı Mesut`tu yazın kabrime Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|