![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() S o N
Bu, sana yazdığım en son şiirim Gözümde son damla,son ağlayışım Birazdan yanacak,şu gülen resim Bu, sana hasretle en son bakışım Son kez dinliyorum,yar bu şarkıyı Artık 'diyemedim' demeyeceğim Çıkarttım, ördüğün sarı hırkayı Bir daha, onu da giymeyeceğim Kadehim son defa senle dolacak Bu, sana efkardan en son içişim Son gece, uykusuz sabah olacak Seni son sevişim, son özleyişim Kalmadı renginde hayalim,düşüm Boyunca of çekmek, bitti burada Seni sigaramda, son tüttürüşüm Son dumanı verdim, zalim elvada Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Selam
Dün akşam otobüste Bir tanıdıkla rastlaştık Hal-hatır sorduk Konuştuk ordan, burdan Sonunda söz sana geldi döndü, dolaştı Biz, ayrıldık demeyi beceremedim İyi işte, bildiğin gibi dedim yalandan Selam söyledi, aldım başım üstüne Bilse, birini bulsam Benim, sana selam yollayacağımı Şaşırırmıydı acaba Bilmem ne derdi İnanmazdı herhalde diğerleri gibi Hadi canım der, güler geçerdi Kalmasın üstümde Adını anımsayamadığım, eski bir dostun Bir de şu yanan canımın Sana çok çok selamları var Öperim gözlerinden Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Hep Gül
İkimizde, sevgilim Aynı isimlerimiz gibi olalım Sen hep gül, a gülüm Ben dayanacağım, acına mecburen Mecburen çekeceğim, bu hasretleri Sen hep gül, a gülüm Gözyaşların saklasın Yalan tebessümler altında Ben yokluğuna da dayanırım Hem de gülerim yalandan yere Sen hep gül, a gülüm Nasılsa, *******i gizlice ağlanır Böyledir ayrılıklar Örteriz üstünü, hüzünler Yorganın altında saklanır Sen hep gül, a gülüm Unut, benden kalan ne varsa Ben derdine alışırım Ben, seni unutmadan da yaşarım Belki, önce biraz zorlanır kalbim Arada bir, göğsüm daralır Belki sabahı edemem bir türlü Olsun üstesinden gelirim Benim gücüm adım'dadır Sen hep gül, a gülüm Hiç solmasın gül yüzün Gözlerin hiç dolmasın Benim gibi güneşsiz kalma Özleme, gök yüzünde kuşları Baharlara düşman olma Hatırlatıyor diye, sana aşkları Sen, benim böyle olduğuma, bakma Mutlaka, alt ederim acıları Benim gücüm adım'dadır İkimizde, sevgilim Aynı isimlerimiz gibi olalım Sen hep gül, a gülüm Ben dayanacağım, acına mecburen Mecburen çekeceğim, bu hasretleri Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Hiç Sensizliği Yaşamadın ki
Ayrılık yükünü taşıyan kalbim Sen daha aşk nedir anlamadın ki Her gün hasretinle yaşayan benim Sen beni özleyip aramadın ki Çektiğim acıdan dertten habersiz Kalmadın tek bir gün böyle çaresiz Bırakmadım seni bir an sevgisiz Sen hiç sensizliği yaşamadın ki Baktın da görmedin kahrolduğumu Çekip gittin bana aldırmadın ki Kırdın kanadımı kırdın kolumu Sen bana can diye acımadın ki Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende mi Kalmış
Bağışla böyle birden Karşına çıkmayacaktım Bir dileğim yok senden Bir kaç şey soracaktım Seni düşünmekten başka Bir şey düşünemiyorumda Af edersin acaba Aklım sende mi kalmış Bir hayalin var bende Başka şey görmüyorum Bakar mısın gözüne Gözlerim sende mi kalmış Yabancı geliyor herkes Kimseyi sevemiyorum Sorar mısın kalbine Kalbim sende mi kalmış Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorum
Dört mevsim içinde tek bahar varsa Bir beden ancak bir kalp taşıyorsa Her gece sabaha kavuşuyorsa Seni seviyorum var mı ötesi Çöl yağmur beklerse her şeyden fazla Dönüyorsa dünya hep aynı hızla Söz dinlemeyen şu kalbime kızma Seni seviyorum var mı ötesi Kar yağmur tamam da ateş yağmazsa Bir gün şaşar güneş tersten doğmazsa Çöller dalgalanmaz deniz yanmazsa Seni seviyorum var mı ötesi Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz
Unuttum artık seni Sevmiyorum diyorsun Bir daha geri dönmem Senle olmaz diyorsun Böyle kolay unutulmaz Bunu sende biliyorsun Başkasını sevemezsin İlk kez yalan söylüyorsun Sensizsem yarınımda Olmazsan kollarımda Yar yoksan şu canımda Solarım Bir yüreğe iki sevda Sığar mı hiç aynı anda Hani kandım damarında Bitecek kadar akmadım ya Ben sensiz güneş olsam Bir sabah doğamam ki Yağmur yüklü bulut olsam Tek bir damla yağamam ki Ben sensiz Ellerin ellerimde Sen yoksan gözlerimde Çarpmazsan yüreğimde Yanarım... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Kalesi
Sanma nefretinle topa tuttuğun Bu sevda kalesi yıkılır bir gün Zannetme insafsız bu unuttuğun Kalbim hasretinden sıkılır bir gün Bir düşün kaç insan böyle sevilir Kaçının uğruna ömür verilir Böylesi yüz yılda bir kez görülür Gel bu aşk tarihe yazılır bir gün Bir tanem ben seni nasıl sevmişim Ne yazık ben bile fark etmemişim Sönsün şu canımda yanan ateşim Gururun sevgimle aşılır bir gün Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevginin Gücü
Bundan sonra ismimi İsminsiz anmasınlar Benimsin herşeyinle Sensizim sanmasınlar Dostlara müjde olsun Düşmanlar çatlasınlar Sevginin gücü neymiş Onlar da anlasınlar Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevinirdim
İçerim yanıyor öyle özledim Bir görsem nasılda sevinirdim ben Dönmezsin bilirim yine beklerim Senden umut kessem delirirdim ben Kokundan bir damla almış olsaydım Saçından bir iki tel koparsaydım Keşke dudağımı yıkamasaydım Hasreti onlarla giderirdim ben Gözlerin bir kere gözüme değse Öyle çarpar kalbim çıkar yerinden Şimdi çok pişmanım elimden gelse Zamanı tersine çevirirdim ben Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|