![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senden de Geçtim
Senden de geçtim işte,sendende Neler neler yaşadığım, *******i hayallerime aldığım, Gündüzleri peşindeki gölgeydim, Hatta seninle nefes aldım, Bir an unutsam ki,unutmazdım ki.. Ben sensiz yaşayamazdım Uğruna hep kendimden çaldığım.. Ah sevgimi bilmeyenim... Senden de geçtim işte,sendende Arkasından ağladığım,gidince Ellerini tuttuğum Gözlerine baktığım Sen elveda diyince... Bende arkama birdaha bakmadım Sen o an benden daha mı ölüydün? Yoksa ben mi.. Ateşine yağmur gibi yağdığım,dinince Ateşinde sönünce.. Senden de geçtim işte,sendende İsteseydin köprüler kurardım Uzay boşluğuna.. İsteseydin yıldızları kapına nöbetçi dikerdim.. İsteseydin bir kere değil binkere ölürdüm.. sende en az benim kadar istemedinmi? benim bir mecnun olmamı kapında ha.. bak mecnunum şimdi.Ama Senden de geçtim işte,sendende |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Sevdim Seveli
Seni sevdim seveli, Kader bana yaptı yapacağını.. Kini değil sevmeyi seçeli, Bilmiyordum kendimi ateşe atacağımı... Şimdi yoksunum senden, Arıyorum her yanımda Gelir diyorum,gün bitmeden Lakin gelmiyorsun... Bilmiyordum hasretinle yanacağımı... Sesin geliyor kulağıma, Hayalin benimle her an Sen yoksun diye kahretmiyorum Camları dökmüyorum, Duvara yumruk atmıyorum Biliyorum alışmalıyım yalnızlığa... Nice ******* bitti sensiz, Sen yoksun diye güneş, doğmamazlık yapmıyor... Böyle giderse sileceğim seni gönlümden, Billahi sileceğim... Hem hayatımdan... Alışamam ben vefasızlığa.. Seni sevdim seveli Alıştım sensiz yaşamaya... |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Adın İSTANBUL
Ben sevgiyi aradım,bunca yıl Gelip geçene sordum, -İstanbul nerede? Senin adın İstanbul. Ummazdım senden, Tıktılar Bakırköyü'ne...kaç ay kaldım bilmiyorum,çıktığımda yine seni aradım, Mecnun'un Leyla'yı aradığı gibi... Belki hayallerimde yüzyıl öncesinin İstanbul'u vardı...sokaklarında mutluluk Aramıştım,bir parçacık mutluluk Sokak sokak dolaşmak istedim seni Kaybettiğim ne varsa bulmak için, Olmadı...mutluluğum bir gün bile sürmedi Hatta bir saat bile...ayırdılar seni benden Ben sevgiyi aradım bunca yıl... Hani sevgin nerede İstanbul, Bir baba gibi kucağına alsana beni.. Tabi senin adın İstanbul tanımazsın beni... Kaç aşık kapında bekledi... Kaçı soluğu Bakırköy 'de aldı.. Sen benim en büyük sevgilimsin... Milyon kalabalık tanımaz beni... Beni milyonlara sorma zaten... Ben senim İstanbul.. Seninle birlikte yaşayan. Sen tanımasanda beni... Salbi seninle atan bir biçareyim... Senin adın İstanbul...en son Dönüşte gördüm güzel cemalini... Nerden dönüşte diye sorma Utandırma beni... Ve sende utanma Sen hala en güzelsin... Özlüyorum seni...yanında olsamda Varsın Bakırköyde olsam... Ben sevgiyi aradım yıllardır... Sende bulamazsam, Artık bulamam istanbul...Eyüp'e geleyim Sultan Ahmet'e,Topkapı-ya Sadece istediğim Haliç'i bir kere göreyim..herşey Herşey senin için Çünkü senin adın İstanbul... Boşa dememiş şair: O manayı bulda bul, İllaki İstanbul da bul, İstanbul,İstanbul...diye Boşuna dememiş Ve az bile söylemiş.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senle Ben
Eski ve yeni ne varsa senden Sildim yüreğimden aşkının izlerini Anladım hep kaybediyorum seni, İki ayrı bedeniz senle ben... Sen ölümden kaçar gibi Ben ölüme koşar gibi... Eski ve yeni ne varsa senden Ve senden başka ne varsa hayatımda Seninle birlikte sildim herşeyi Geçtim bütün sevdiklerimden... Şimdi iki ayrı deniziz senle ben.. Sen akdeniz gibi, Ben karadeniz gibi... Eski ve yeni ne varsa senden Senden sonra hayat bir kafes gibi Artık hayat bir nefes gibi Yaşıyorum sen olmadan Ve yaşıyorum şimdi nefes almadan... Sen cennette yaşar gibi Ben cehennem de yanar gibi Hep ayrıyız senle ben... |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliğe
ne çocukların sesi geliyor kulağıma, ne de arabaların gürültüsü, seni düşünüyorum ya dünyadan kopuğum, her açılan kapıdan sen giriyorsun içeri, yanıma yaklaşıyor,boynuma sarılıyorsun.. gözümden birkaç damla yaş boşanıyor beni ağlatıyorsun... gelişin ve gidişin bir oluyor yine yalnız kalıyorum kendimle bu dört duvar arasında sadece seni ve ölümü bekliyorum... ve biliyorum aslında, kavuşmam için sana ölmem gerektiğini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sev Beni
yarım kalan sevdalar için...sev beni ayrılığı hiç düşünmeden kaderi, sonumuz ne olursa olsun bir kör kurşunla vuruluncaya kadar ya da sular duruluncaya kadar... sev beni sev! vazgeçmek yok, sonunda mutluluk olmasın varsın.. sadece yanımda ol gözlerin yanıbaşımda ağlarsa,bir benim için ağlasın kıyamet kopuncaya kadar ömrün vadesi doluncaya kadar sev beni sev! öyle bir sev ki beni hani leyla misali,şirin misali. ben bir mecnun,ferhat'ım zaten sana kavuşuncaya kadar, sen yalan oluncaya kadar... sev beni sev! birgün gelir senden bıkarım sanma, sanma seni ellere bırakırım haramsın b enden başkasına haramsın,başka elleri tutuncaya kadar vefasızsan,unutuncaya kadar... sev beni sev nolur,seni seveni sev... sevginden utanıncaya kadar sevginden cehennemde yanıncaya kadar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdandandı
sevdandandı..gülüşüm ve ağlayışım bilmediğim birşeye yapışmışım görmediğim gözlerine hayatımı adamışım... görmeyecek olmam umrumda değil.. ben yine sana doğru adımımı atmışım. uzaklşmışım.belki yakınlaşmışım sadece gölgene... sevdadandı herşeye boşvermişliğm. işte herşeye boşvermişliğim sevdandandı, kapkaranlıktım ben elinde tuttuğun kavdım yaktın beni,bir saniye dayanamadın yaktın ve üfledin.bıraksan gözlerini görecektim ah sevdalım,rüyalarıma gir,uykumu böl gene... sevdandandı,ya sen hiç sevdalanmadın mı birine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdiğim
Sevdiğim *******e benziyor Hep sır içinde sır Yatıyor yüreğimin bir yerinde, Belki bin asır... Bu bendeki sevda nasıl bir sevda, Bu sevdayı yürek nasıl taşır... Sanki yok benden başka,böyle büyük seven Böyle yanan ve bu yangını küçümseyen... Yazanlar yanlış yazmış büyük aşkları, Onlar,sevgimden haberi olmayanlar O aşkların kalmamış, şimdi külleri Benim kalbimse hala bir yangın yeri... Sevdiğim *******e benziyor Hep sır içinde sır Yaşıyor yüreğimin bir yerinde, Belki bin asır... Yaşayan bu acıyı nasıl taşır Nasıl tadar hergün ölmeyi, Her öldüğünde yine nasıl dirilir Gel bana sor,elbet bilen bilir... Ve unutmaz bu yürek hiçbir an seni, Yaşatır kendi bedeninde bu can seni... Gün gelir bu sevdada tarihe karışır.. Ve karışmalı... Sevdiğim *******e benziyor Hep sır içinde sır Yanıyor yüreğimin her bir yeri, Belki bin asır... |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili' ye 3
Ömrümün ilkbaharını yaşadığımda Sonbaharım oldun Ne varsa bende güzel Birer birer soldurdun... Kahrolayım adını andıkça Kahrolayım seni hatırladıkça... En tatlı rüyalarıma girdin, Kabuslarım oldun Seni daima hatırlatacak En kötü anlarım oldun... Yaktın,ben Cehennem'de yandıkça Yaklaştın ben senden uzaklaştıkça... Aynaları kırdım, Her aynada sen varsın diye Yazdıklarımı yırttım Her yazımda sen varsın diye... Ben senden usandıkça Karşıma çıktın hep sıkça... Binkere canlandın,yeter! Binkere öldün Her öldüğünde Benden birçokşeyler götürdün... Anla artık,ellerin uzandıkça Kavuşamaz ellerime,yaşadıkça! |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgiliye 2
Sevmedin mi,yoksa sevemedin mi? Ben Mecnunken,sen Leyla değilmiydin. Terketmeyecektin.söz vermedin mi? Ölesiye sevdiğim yar senmiydin... Gönül bahçemde açan kırmızı gül, Dikeninle parçaladın kalbimi, Gönlüme saldın acı-sızı,sen gül... Sevginle paraladın sevgimi... Acıma! yeşeren umudu öldür Elindedir,ister öldür ister güldür... Bu senin en büyük zafer günündür... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|