![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güzel İçin Olmaz mı
Saçları dalgalı, gözleri çalıyor maviye, Dururum yoluna, giderim öteye, beriye, Gözlerine kurban olduğum benim olsun diye, Güzel için dua edip Allah’a tapılmaz mı? Sevdayı bülbülden dinledim, aşkı gördüm gülde, Şarkıyı terennüm ettim, nameyi buldum yelde, Saçları dağılmış rüzgarda, seni bekler halde, Güzeli görünce karşında gönül kapılmaz mı? Kalbimin ışığı çıktı, artık hava kararsa, Karşına geçip ne istiyorsun diye sorarsa, Hele bir de kolunu atıp boynuna dolarsa, Güzelle birlik, ölüm dahil her şey yapılmaz mı? Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güzel İnat
Gül desen güler gülün güzel adından, Vazgeçmiyor gülü sevme inadından. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Olunca
Ateşi yaktı beni, düşürdü halden hale, Şerh düşmüş üstüne “daha birinci merhale” Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzelin Seveni Olmasa
Aşık oldum güzele, gönüller oldu zinde, Leylak kokusu saçar, giderim ben izinde, Gözlerim görmese hiç, ellerim dokunmasa, Kokusundan bilirim, yatsam güzel dizinde. Sevgiyi yüklemeyen güzelliğin gizinde, Umutlar tükenmez mi, boşuna göz gezinde, Terennüm etmese dil, nağmeler okunmasa, Güzelliğiniz biter, silinir bak sizinde. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Halkalar
Sevincinden hep ikili geçer, Biri sana, birisi bana dersen, Nişan yüzüğü olsun parmaklarda Çalımıyla ağırdır, tek tek geçer, Hepsi benim olsun yakışır dersen, Düğün takısı olsun dallarında. İkiz gibi ikisi birden geçer, Hiç ayrılmam senin yanından dersen, Takılı kelepçedir kollarında. Zarafeti ile sallanır geçer, Biri sağa, birisi sola dersen, Takılı küpedir kulaklarında. Meskendir zindanlar, hep acı çeker, Ne zaman kurtulurum bundan dersen, Zincir bağlı pranga ayağında. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hararet
Devirir dağları, dümdüz eder, Gönlüne aşk ateşi düşenler, Yeridir, dağları künkle deler, Aşka ateşle gönül verenler. Göz görmez, tozu duman bürür, Ateşe ateşle karşılık verenler, Sevgiler siste aydınlık görür, Ateşi dudakta sulh edenler. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayal - et
Seni, huriler eder ziyaret, Benim kapımı çalan, hayalet, Aşkın sıcağı kavurur çölde, Ben düş göreyim, sense hayal et. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haz
Batan dikenle süngülen az, Bülbülün ettiği, güle naz, Yalvardığı çiçek, gül en az, Çekilir dert değil, gülen az. Dermani gülmez, sevgiler az, Baharı görmeden geçti yaz, Gönülün taliplisi bey az, Umut oldu düştü, kar beyaz. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep Seni
Yokluğunun derdiyle,gözüm görmese hani, Ruhuma gir, bedenimde hissedeyim seni, Can bedene girende, aşk uyandırır teni, Bir sevgiye yeter, kalbe giren bir sevgili. Konmasan dalıma, gelmese bülbülün sesi, Dalımda gül hissederim, koklarım seni, Haber getirir, beklerim seher yelini, Bir sevgiye yeter, kalbe giren bir sevgili. Unutur sanma, yanağa konan buseni, Dudağımda hissederim ılık nefesini, Seslerimi dağlar yankılasın, bekle beni, Bir sevgiye yeter, kalbe giren bir sevgili. Dermani’yim tutarım perçemi, saç telini, Rüyada bulsam kolların sardığı yâreni, Mutluluğa çağırır bulurum bekleyeni, Bir sevgiye yeter, kalbe giren bir sevgili. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep yanımda
Kalbimi zarif kılan, Her dalında açan fidan, Ruhuma güzellik katan, Yalnız o var karşımda. Hem dalında bir güzide, Hem su dokunmaz beyhude, Gel kanıma gir ziyade, Yalnız o var karşımda. Gönüllere neşe saçan, Hep içimde yanan volkan, Hem yanımda bir hakan, Yalnız o var karşımda. Hem yazılı bir kaide, Hem dikili bir abide, Kalır nezaket içinde, Yalnız o var karşımda. Hayatı yaşanır kılan, Elimde yazılı ferman, Gönlüme sunulmuş sultan, Yalnız o var karşımda. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|