![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seven affeder biliyorsun(Aç bana kollarını)
Bir anlık bir öfke ile Söylenmiş bir sözdü bu Kırmak istemezdim seni Üzüleceğini düşünemedim Beni affet beni bağışla Haydi allah aşkına Kıskançlık krizim tuttu O an döndüm şaşkına Suç bende biliyorum Senden af diliyorum Sana karşı kendimi ben Ne yapsamda affettirsem Beni affet beni bağışla Seven affeder biliyorsun Aç bana kollarını Daha ne bekliyorsun Elvan Sarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgi nedir sen bilirmisin.
Sevgi nedir sen bilirmisin Ümit etmeyi,düşlemeyi,beklemeyi Sabahları uyandığın zaman Yanlızlığın korkusu ile titremeyi Sevgi nedir sen bilirmisin Uykusuz geçirmeyi *******i Onu görmeden duramamayı Hasretin en dayanılmaz halini Onsuz asla uyuyamazsın İkna edemezsinki bedenini Çırpınır durursun yatağında Düşünmeden edemezsin sevgiliyi Sevgi nedir sen bilirmisin Baktığın her yerde onu görmeyi Haykırmayı ölesiye sevdiğini Kollarında ölmeyi Söyle sen bilirmisin Sevmesini hemde ölesiye sevmesini Çıldırasıya sevmeyi Onu herşeyiyle sevmeyi Ve ******* boyu Onu düşünmekten Aklını kaçıracak gibi olmanın Ne demek olduğunu sen bilirmisin Elvan Sarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi(Ölmeye Değer)
Bir Kıza Rastladım Dünya Güzeli Özenip Yaratmış Tanrım Besbelli Usulca Yaklaşıp İsmini Sordum Boynunu Bükerek Dediki Sevgi O Mavi Gözleri Dünyaya Bedel Ölürüm Sarılıp Öpmezsem Eğer Allah'ın Bir Lütfu Bana Bu Güzel Sevmek Ne Kelime Ölmeye Değer Elvan Sarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seviyorsan Gel
Benim Gibi Candan Sevip İstiyorsan Gel Hasret Kalıp Yüzüme Özlüyorsan Gel Ferhat Gibi Dağlar Deliyorsan Gel Kerem Gibi Aşkla Yanıyorsan Gel Benle Mutlu Olmayı Diliyorsan Gel Benim Gibi Sevmeyi Biliyorsan Gel Sende Benim Gibi Seviyorsan Gel Aşkım İçin Can Verip Ölüyorsan Gel Elvan Sarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seviyoruz
Sevdalandık Biz Delice Seviyorum Seviyoruz Aşk Doluyuz Biz Her Gece Seviyorum Seviyoruz Örnek Olsun Bu Aşkımız Kumrulardan Yok Farkımız Dilimizde Aşk Şarkımız Seviyorum Seviyoruz Elvan Sarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmek Zamanı
Üzüntüyü Bırakalım Mutluluğu Arayalım Şimdi Sevmek Zamanıdır Sevenleri Kırmayalım Candan Seven Mutlu Olur Bütün Dertler Unutulur Şimdi Sevmek Zamanıdır Tüm Dualar Kabul Olur Elvan Sarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sığınacak bir yer arıyor
Saatler gece yarısını vurduğu zaman Gözlerim uzaklara dalıp gidiyor Kimbilir kaç çocuk şimdi sokakta Kendine sığınacak bir yer arıyor Belki bir köhne sokak başında Belki bir enkaz yıkıntısında Belki de bir köprü altında Uzanacak bir yardım eli bekliyor Kimi balinin esiri olmuş,kimi tinerin Kimi hapın esiri olmuş,kimi eroinin Acımasızca vuran zalim kaderin Elinden kurtaracak bir dost arıyor Elvan Sarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Silahları toprağa gömelim artık
Yapmayın ağalar Kıymayın beyler Silahla mertlik Silahla şaka olmaz Aklınızı başınıza Toplayın artık Alistair gibi sergen gibi Nice günahsız insan Öldü bu yüzden Oturup iyi düşünün Bu cehalet neden Çocuklar ölmesinler Bırakın yaşasınlar Silah tutan eller Artık kalem tutsunlar Son pişmanlık fayda Vermezki artık Aklınızı başınıza Toplayın artık Düğün olur bayram olur Hep silahlar elde Birbiri ardına patlıyor Sebepsizce Silahları toprağa Gömelim artık Daha fazla günahsız İnsan ölmeden Elvan Sarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şanlı türkiyemsin
Sen karış karış adım adım Sahip olduğum vatanımsın Sen edirneden ardahana Bölünmez bir bütünsün Sen namusum Sen şerefim Sen onurum Şanlı türkiyemsin Sen ankara izmir istanbulsun Sen şehitler diyarı çanakkalem Sen efeler diyarı aydınsın Sen mevlana celalettin i rumi Sen hacı bektaş i velisin Sen medeniyetlerin beşiği şanlı türkiyesin Sen avrupa sen asyasın Sen diyarbakır sen şanlı urfasın Sen bingöl sen erzincansın Sen karacaoğlan sen pir sultan abdalsın Sen aşık veysel sen yunus emresin Sen mimar sinanın şah eseri selimiyesin Sen ulu camiler diyarı yeşil bursasın Sen fatihin sunduğu nimet Sen atatürkün kurduğu devletsin Sen gazi antep Adana antalyasın Sen sivas samsun erzurumsun Sen sakarya trabzon dumlupınarsın Sen necip fazıl sen yaşar kemalsin Sen türk kürt laz çerkez romansın Sen azeri sen tatar sen kırgız sen kıbrıs sen gürcüsün Sen bileği bükülmez şanlı türkiyesin Kısacası sen sayamadığım Nice cihan devletlerinin pirisin Sen erciyes sen uludağ sen kaçkarsın Sen en büyük devlet yeryüzündeki cennetsin Sen yüce TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİSİN. Elvan Sarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şehit oldu mehmedim kahpe kurşunla
Bir şafak vakti tan ağarırken Vatan bekçisi mehmedim nöbet tutarken Mutlu bir yuvanın hayalini kurarken Kahpe bir kurşunla şehit ettiler Yandı yürekler yine ocaklar söndü Gencecik fidanlar tabutta döndü Tüm türkiyemi birden matem bürüdü Şehit oldu mehmedim kahpe kurşunla Analar,babalar,durmaz ağlarlar Abi bacı kardaş ağıt yakarlar Bunu böyle bilsin kahpe soysuzlar Bir mehmed ölürse bin mehmed doğarlar Elvan Sarım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|