|  | 
|  | 
|  05-08-2009, 09:57 AM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Kar Beyaz Bir Rüya... Kar beyaz rüyalarım Ne görüyorum seni nede unutabiliyorum Martıların süzülüşünde yanıyor yüregim Bekliyorum sana varan tireni Serseri kalbim dalsamda senin yoklugunda Bakıyorum önümden gecip giden yaşamları Akşamın ilk ışıkları vuruyor yüzeme İcimde iyiyle kötünün tebessümü Artı sıra masum gülüşmeler Binerken tirenime Kara bulutları görüyorum Yarın ki umuduma Seviyorum yine seni sonsuza Melekmisin şeytan mı Görüyorum seni her gün Kar beyaz rüyalarımda İnadımdır engel olmaz bu rüya Seviyorum seni inan bana... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:58 AM | #2 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Kıyamam... Kıyamam sana! ! Sorma halimi anla Kayıp benim buralarda Acı tatlı hatırlasan’da Ardımızda acı bir veda Lütfen acımadan bak bana Kayıp aşkımı soruyorum sana? Nerde yanıldık? neden bu veda? Dost'ça açıkla dinlerim bir daha Aldırmıyor deli gönlüm Seviyorum seni Sanki ilk defa Bir selamın’la gel bana Bir inan uzanırım bulutaa Maviliğinde bütün bir rüya Kıyamam sensiz gecen yıllara... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:58 AM | #3 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Kul İcin... Yuvarlak bir dünyam var Başımda dönüyor durmadan Güneşim var durmadan doguyor Her sabah rüyalarımda sonra Akşamlarım var karanlıkta olsa Parlıyor yıldızlar herkeze özel Aydınlatıyor ay bu dünya icin Nedenlerim var sormaya herkeze Ben aslında mutluyum herşeyimle Dünyaya borcum sorsam cevabı kul icin Daglara vursam gitsem gitsem uzaklara Burası dost kul icin güzel bir dünya... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:58 AM | #4 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Mavi dinle beni...! Bir misal gözleri Caresiz şehirin ışıklarında Dalmış düşlerin koynuna Acı bir ıslık calıyor cocuk Aldırmıyor gelenlere! Gülüşlerinde tebessüm Süzüyor gidenleri sanki ölüm! Gurbet ellere sellerle Gidiyor sanki bir başka hüzün Savurur gibi uçurtmalarını Bırakıyor mavi mavi göklere Aşkı yaşarca sarıyor ellerini maviye... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:58 AM | #5 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Mayıs'ki Bir misaldi anlatmak istedim Anlayamadan yaşadım düşleri Hep ilk ve sonlar’la geçti ömür Kayıplar olmasada Ağlıyorum Gidiyorum yaşanmamışlara Rüyada olsa bir dünya Üşüyen ayaklarım titriyor Tanımak dokunmak istiyor Vardığım cadde sokak Sorguluyor benliğimi Ne seni nede beni Giderek ağlıyorum vardığıma Ne senler varsın ne benler Tükenecek elbet bu nefes Varamadığım diyarlarda Ağladığım duvarda resmi Tanıyıp tutamadığım elleri Bakmadan gördüğüm gözleri Duymadığım yürekten sözleri O küçük dünyamda Kımıldıyor içim yangın yeri Neden diyorum? ? ? Durup durur ağlıyorum Ben emin oldum seviyorum… | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:58 AM | #6 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Mektup&e... Kalıplaşmış sevgiler, Buralarda sensiz! ! Sessiz ve derin,yapraklar'la, Hasret alıp götürüyor uzaklara, Dayanmıyor yüregim bu ayrılıga, Durma ya git,yada ğel artık, Bu ayrılıklar son olsun buralar’da Seni seviyorum emel inan artık bana... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:58 AM | #7 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Mektup... Ne sensiz,ne'de bensiz, Yaşam'da olan tek densiz, Sevgisiz ve ümitsiz, Giderim'ya, Gittigim yerlere, Sende olmalısın bende. O kaca yüreginde'ki, Sevginde olmalı sevdigim, Bekle beni gittigin diyarda... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:58 AM | #8 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Mektup3... Aşkım sevdigim şuan uzun bir yolun baş yanındayım öyleki hiç bir şey yazıcak düşünücek durumda degilim bagıra bagıra haykıra haykıra ağlamak istiyor gözlerim öyle derin içten içe aglıyorum aşkım sana aşkım sensiz olmak ölüm gibi gerliyor aşkım biliyorum bir gün sana yine dönecegim bir daha gitmemek üzere diye sayıklıyorum aşkım ben seni cok özlüyorum burda parçalar halinde seni cok seviyorum.sana olan sevgimi aşkımı ifade edemiyorum sıgmıyor içime yoklugun sanki yoklugun bir ölüm gidişim sanki son sana ölüm ama biliyorum aşkım söz bir gün sana dönecegim.senin yanındayken sırf seni kızdırmak için yaptıgım inatlar kahırlar içimde ben seni cok sevdim yüreginde be aşkım inat yapmış olsamda.bir an bile seni göremedigimde deli gibi oluyorum yaşadıgım en uzun ayrılık gibi öyle zor sensiz olmak aşkım aslında ayrılık degil bizimki sadece şartların gerektirdigi kısa süreli yer degiştirme biz hiç ayrılmadık sen şu an yanımda ellerimde gözlerimdesin elimde kopardıgın zeytin dalı ve o gün sarıldıgın gündeki gibi sım sıkı sana sarıldım fotagraflar degil gözlerimin için de düşümde yüregimde sen sin sevdigim en önemlisi dualarımda yüregimde olmuş olman sevdigim seni cok özledim en kısa zamanda kollarına dönecegim sende benim gibi hissettigini biliyorum diyorum teselli ediyorum kendimi eger sen bana sevgini ispat et deseydin ben seni sevdigimi ispat etmek için dünyanın her yerine seni seviyorum yazardım boyardım aşkla seni dünyaya benim sevgimi bildigine eminim bunu ifade etmeme kelimeler yetseydi aşkım herşeyim senin yanında olmak için herşeyimi feda ederdim okulumu arkadaşlarımı hobilerimi bir cok şeyi ama alışkanlıklarımı elbet bende kalsın edemem cünki onlarla ben benim ve sen beni böyle sevdin şu an içim nasıl yandıgını anlatamam sana ve pişmanlıklarıma seni üzdügüm kırdıgım ve sana inat ugruna surat astıgım her dakika her an için kızıyorum kendime en cok ta canımı yanımdada olmaman acıtıyor dökülen göz yaşlarım hiç bitmiyor günler haftalar sevdigim ben seni cok özledim bazı şeylerden vaz geçip geliçem ömrümün sonuna kadar kokunda gögsünde yüreginde olmak için seni hep söz hep sevecegim surat asmadan:=) aşkım aşkım cok yakında yanındayım sonsuza dek seni cok seviyorum aşkım kızlarında selamı var bunları yazarken cok ıslattım sayfayı okurken yaşarken nefesi alırken veririken her an her zaman seni cok özledim özledim özledim sevdigim sevgilerimle aşkım... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:58 AM | #9 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Mektuplar... Yaşanmışa dair binlerce adımlardan sonra sitem bu sana gercekten güzel bir yaşam içimde acının sıcaklıgı olsada umut etmek mutlu olmak için cabalamak yaşamak için bir yudum suda mutlu olmak gibi hiç sevmedim diyemem hiç yanmadım da diyemem ama diyebilirim ki şu anda cok yanlızım inan bana sevdigim ben sana aşıgım pişmanlıklar olmamalı yaşanmalı arzularıyla yaşamlar gelip gecen yüzler olmamalı vardıgımız mutluluk ve acı temelden kurulmalı insanca ve dürüstce buralar cehennem buralar cennet oldu bana yanıp kavrulsamda herşeyle güzel bu dünya umuda ve sana bir merhaba daha cok içten sözler söylerdin bir an içimi ısıtırdı böyle bir samimiyet beklemiyordum senden ama gercekten cok memnun olurdum varlıgında ben yaşanmış geçmişime pişmanlıklar sokmadım acılardan ders aldım ama mutlu olmak için cok çabaladım bir ekmek yudumu bir bardagın saflıgı vardıgın cadde sokaklarda hep içimdeki dogruları aradım yaşananlar dogrulardı yapmacık uğraşlarım olmadı olan her an geçen bir anı bir yaşamdı arda bıraktıgımız bir yaşamda şimdi mutluyum aslında bir başıma hep ikinci bir şansım olurmu diye bakıyorum her sabah pençeremden güneşe her akşamlar ilkine varıyor şimdi elimde yok anıları gözlerimde perdelenmiş bakıyorum dünyaya ışıklar ve ve gelip gecen yüzler nereye varırız kime ne kadarını anlatabiliriz ama işte acının ve umudun koynun da bir dünya yaşarız güzel sözler olur sonsuz teşekür ve sevgilerimizi yollarız umuda hiç sevmedim kimseyi senin kadar,yüregim yanmadı hiç bu kadar cok yanlızım seninle bir yerimde yer var,yok söylemeden olmaz ben sana aşıgım ahh aşıgım eger elindeyse ne olur cal kapımı eger yüregindeyse ne olur sil göz yaşını sen bilmessin alırım haberini yollara küşmüssün hissettin mi gittigimi ahhh hissettin mi gittigimi buralar cehennem oldu bana yanıp kavrulsamda seninle güzel ankara ahh seninle güzel ankara güneşimiz bu aşk ya kal yüregimin perde olmuş gözlerimize göremeyiz hiç bir şeyi eger elimizdeyse ne olur cal kapımı eger yüregimdeysen sil göz yaşını benim kara haberim eger leylan ölmüş derlerse gelme sanın istanbula bulamassın ki beni buralarda bir bulut olurum git ankaraya yag istedigin kadar topragıma ben bizim bahcede olucam tam siyah gordonlu saatin yanında o zaman bensiz dünyaya istedigin kadar bagırabilirsin sen siz bu dünyayı sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum...ama şimdi ne olursun gel leylan hayatta istanbulda nefes almakta zor gelçemiydi bana tek hayalim hissettigim son nefesleriimi seninle alıp vermek son nefesimi seninle alıp vermek... | 
|   |   | 
|  05-08-2009, 09:58 AM | #10 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Mutlu Ol Dünya... Yazılanları unuttum mısralarında Ayrılık acı anladım yaşamımda Serseri başımayım caresiz! ! Aglayan nemli isli duvarda resmin İtiyorum yaşamımın cıkmazlardan ışıga Dar kaldırımlarda insan dolgusu! Yürüyorum akşamın son ışıklarına Soruyorum kendi kendime aşkım Neydi bizim başarmadıgımız? Acılarımız mıydı hayallermiz'miydi? Gercek sanıyorduk herseyin anlamınında Yürüyorduk varamadıgımız adımlara Bakıyorduk sevdigimiz dünyaya Belki aglamak hoştur dokunuşlarımıza Belki dokunmak heyecanlı olur Ya sevmek imtihanlıydı hepimizde Yaşıyorduk gecti bir gün daha, Ya neden soruyorduk her seyi insalara Paylaşmak istiyorduk gönüllerde Hepimizede dürüstük yüreklerde Ama cıkarlar kaldı arada sevdigim Ayrılıklar yaşandı baharda sahipsiz Akşamlara inat yaşandı mevsimler Yaşanıyor işte güzelim mutlu bir dünya... | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |