![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12101
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Pare Pare
şu sılanın dağlarına duman çökmüş gönlüm gibi pare pare parelenmiş aşk denen güzel şey her şeyden büyükmüş yürek bir yarin uğruna yarelenmiş yola düşmüş diyar diyar dolaşıyor her gün gurbet yolunda çile yaşıyor sevda o güzel şey bana yakışıyor sevda gönlümün içine perçinlenmiş bir gün ona kavuşma hayali bende bir özlemi uyandırıyor kalbimde beş kuruş param olmasa da cebimde sevda benim için büyük servettenmiş |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Pencere
pencere gökyüzüne bak bir kere pencereden dağılır çil yavrusu gibi karabasanlar incitmeden aç kanatlarını pencerenin dolsun ciğerlerine mutluluk ve neşe bu dünyadan gitmeden aç pencereni güneş ışığına ay ışığına yıldızlara dolsun odanın içine yaşamak |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Put
gökyüzünde uçan bir bulut gibiydin vuslatın o ilk demlerinde bir başkalık vardı her şeyinde gözlerin ayrı bir derin bakıyordu sesin derinden yakıyordu ama sevinçli ama sevda dolusu ama berrak ama coşkulu ellerin titriyordu tutarken ellerimi yanakların kızarmıştı mutluluktan ve sevdadan bense durgun denizler gibiydim suskundum ağlamaklıydım sevinçten mi ağlamaklı put gibiydim hareketsizdim mutlu muydum hüzünlü mü belli değil ruhsuz mu ya da bir türlü inanamaz biri miydim bunun bir düş olmadığına. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rastgele Yarış
deli gönül daha daha çok toydu bilmedi de rastgele yarıştı tozlu yolları hep aşıp çıkınca düze tuhaflaştı aklı karıştı derinden solukları duyulurken bir bir kararsızlığa soyunurken kaoslara da teni dokunurken gerçek sevdayı buldu ve şaştı dünyada gerçekten sevda var mıydı içine az kişi almış dar mıydı inanmadı başındaki kar mıydı birden bire yüzyıl ihtiyarlaştı tersine kendisini genç hissetti kapkara boşluklar onu terketti oh kıvranmalar savrulmalar bitti ruh durgunluğuna doğru aştı şimdi engin göklerde bir kuş idi onu temizleyen nurdan duş idi gördüğü sanki bir hayal bir düş idi ah rüyalar gerçekler ile sarıştı |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rayiha
bir gülü koklar gibi sevdim ben seni incitmeden kırmadan sense akşam sefası gibi açtın gün batımında ve soldun sabaha ne renk kaldı ışıldayan ne de bir rayiha |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüya vü Serab
Ah Ah düştüm derd-i cana Ahım çıkar asumana Gözüm yaşı benzer kana Baharım döndü hazana Kurumadı gitti çeşmim keder-i derde hep hışmım boğazıma kadar taştım Izdırapla doldu destim Biçareyim ya Rab ya Rab Zülf-i siyahım tar-u-mar Gördüğüm rüya-vü-serab Dil-i kalbim inler zar zar |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüzgar Sesiyle Uyumak
bu kadar acı yeter demeksin sen kuru dalların yeşermesi baharın sere serpe açılması demeksin sen düş görürken gerçek sandığım şeylersin ne zaman gerçeklerden kaçtıysam hep sana sığımdım ben gizlice buluşmak sevgiliyle suya değdirmek ayakları rüzgarın sesiyle uyumak gibi bir şeysin sen elsin bana doyumlara uzanan ayaksın düşlere yollanan gözsün bana yüreksin yiğitçe yılgınlık bilmeyen yaşamak adına inleyen |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sahnede
ağaç durma diyorum renklere bürün yılanlar ayağa kalkın maymun sürün konuşanlar sussun dilleri tutulsun ötenler böğürenler sahnede görün |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Geliyorum İstanbul
bulut bulut kanat açıp düş görür gibi uçarak sana geliyorum İstanbul aç bana yeşil kucağını gözlerine mavileri sür senin aşığın olduğumu bil yüreğimdeki sevdalarla sana geliyorum İstanbul bütün gördüğüm rüyalar sen hayallerimin yedi tepeli güzel şehri sen beni sevsen de sevmesen de hasretinle yanıyor yanıyorum umutsuz aşıklar gibi şansımı deniyorum sana geliyorum İstanbul |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Savaşa Geldim
Döndüm dolaştım başa geldim Kuru yerde idim yaşa geldim Bana miskinlik yaraşmaz idi Kanım kaynadı şavaşa geldim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|