![]() |
|
|
#111 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12152
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sen
Bırak ellerimi Üç satır yazacağım Üç satırda sen!.. Bırak gözlerimi Dört yana bakacağım Dört yanda sen!.. Bırak yüreğimi Bin kere seveceğim Bin kerede sen!.. |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sen Başkasın
Sen başkasın Gülerken başka Küserken başka Susarken başka Sen başkasın Konuşurken başka Öpüşürken başka Sevişirken başka Hem de herkesten başka Ama benim aşkım Bambaşka! |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen De Değiştin
Zamana yükleme bütün suçları Yalnız zaman değil sen de değiştin Hatırla mazide kalan yılları Yalnız zaman değil sen de değiştin Sen ki yüreğimde en kutsal düştün Sen ki herşeyimdin aşktan da üstün Ne çabuk bu devrin çarkına düştün Yalnız zaman değil sen de değiştin Günlerdir gözümde çatık kaşların Kar gibi buz gibi son bakışların Birşeyler gizliyor bu kaçışların Yalnız zaman değil sen de değiştin |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen De Gittin Ya!
Sendin son durağı umutlarımın Seninle güzeldi bu yer, bu dünya Gönüllü mahkumdum kirpiklerine Ne desem boş artık, sen de gittin ya! Paslanmaz kilitler vurdun gönlüme Bitti o heyecan, bitti o rüya Yine başbaşayım kendi gölgemle Ne desem boş artık, sen de gittin ya! Bir ben sindiremedim yokluğunu Aslında tükendin, sen de bittin ya! Bir hasretin kaldı bende hepsi bu Ne desem boş artık, sen de gittin ya! |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Değil Miydin?
Bana bakıp bakıp ağlama sakın Bu sonu isteyen sen değil miydin? Ne kadar belliydi o gün maksadın Gitmemi isteyen sen değil miydin? Susuz rakı gibi yakma içimi Bu pişmanlığın bir sigara içimi Günah senin, kendin yaptın seçimi Git artık, git diyen sen değil miydin? Suç benim mi söyle aldırmıyorsam Maziye dalıp da yıkılmıyorsam Şaşırma sen gibi ağlamıyorsam Kalbimi taş yapan sen değil miydin? Zaman mı bu aşkı söndüremedi Hasret mi acını dindiremedi Sevdam mı sevdanı bitiremedi Unuturum seni diyen sen değil miydin? Başın dumanlı mı yoksa sarhoş mu Bak geriye döndün gönlün bir hoş mu Başucunda yerim hala bomboş mu Doldururum diyen sen değil miydin? |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Değilsin Diye
Kapımın zilini söktüm Gelen sen değilsin diye! Bütün perdeleri örttüm Geçen sen değilsin diye! Eşime dostuma küstüm Selamı sabahı kestim Nasılsın diyene sustum Soran sen değilsin diye! Doydum acılara doydum İçimi hasretle oydum Dudağıma yasak koydum Öpen sen değilsin diye! İçimde dağlar devirdim Mutluluğu yere serdim Gülen yüze yüz çevirdim Gülen sen değilsin diye! Şaşırıyor her postacı Bakıp bana acı acı Açmıyorum mektupları Yazan sen değilsin diye! |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Farkında Değilsin
Hasret dağları sardı Sen farkında değilsin Son umut sende kaldı Sen farkında değilsin Böyle sessiz duruşun Umursamaz oluşun Yüreğimde bir kurşun Sen farkında değilsin Bilmiyorsun tutkumu O kaybetmek korkumu Bölüyorsun uykumu Sen farkında değilsin Gözlerim ufka dalar İçimde volkan yanar Senin için ölen var Sen farkında değilsin Bir çılgının yolunda Ben, sen oldum sonunda Herkes bunun farkında Sen farkında değilsin. |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Vurdun Da Ben Ölmedim Mi?
Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Şimdi nerdesin diye sakın sorma Sen çağırdın da ben gelmedim mi? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara... Bu kasvetli akşamlara Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına... Sen varken ayrılanlara ağlamazdım... Yıkılmazdım biten sevdaların ardından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım... Sen varken böyle üşümezdim, titremezdim Masumdum, çocuklar gibi Böyle delirmezdim, küfretmezdim... Hele ölmeyi hiç düşünmezdim. Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehennemin Sen yaktın da ben yanmadım mı? Biliyorsun Bütün acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı Bütün korkularına 'arka çıktım' olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı, yandım olmadı, taptım olmadı Artık benden pes Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun Biliyorum git... Ama ardında Ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahını, daya sırtıma Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim mi? |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Arıyorum
Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım Sensizliğin köşe başındayım. Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar Avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat Yine seni arıyorum... Dudaklarımda bildiğin o ıslık Sokak lambalarına sığınıyorum. Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle Bir deli rüzgar saçlarımda Yalnızlıktan üşüyorum. Bulamayacağımı bile bile Yine seni arıyorum... Anlatacak nelerim var bir bilsen İçimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Beni savunmak sana düştü Seni arıyorum... Yarım kalmış şiirlerim gibisin Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz İşte bütün umutlara Havlu attım, gidiyorum İçimde geç kalmışlığın çaresizliği Çocuklar gibi ağlıyorum Ve gel gör ki, her damla gözyaşımda Yine seni arıyorum... |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Senin İçin Burdayım
İçimde bir ümit var onun için burdayım, Belki gelirsin diye senin için burdayım Vakit çok geç olsa da, gönlüm mahzun kalsa da, Yine aynı masada senin için burdayım Burada izlerin var Islanmış gözlerin var Verdiğin sözlerin var Onun için burdayım İnan ki sensiz canım, mutluluğa düşmanım, Affet beni pişmanım demek için burdayım Elini elime alıp öylece bir an kalıp, Sana son kez sarılıp ölmek için burdayım Burada izlerin var... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|