![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Irak Gönüllerden Irak
Irak insanlıktan o kadar ırak ki Zulmün pençesinde kıvrım kıvrım kıvranmakta Oluk oluk akıp giden gözyaşları Oluk oluk akan kanlara karışmakta Irak medeniyetten o kadar ırak ki Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar Geçirmiş kalan tek dişini de Irak'ın boynuna Kana kana kan içmekte boyuna Irak bizlerden o kadar ırak ki Yapılan zulme seyirci kalınmakta Akan gözyaşlarına ve de akan kanlara Yalnızca uzaktan bakılmakta Irak gönüllere o kadar ırak ki.....
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstanbul Kadar Yakın
İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Serin serin esen poyrazlarımla saçlarında büyülü bir gezintiye çıkmak Âniden bastıran sağnak yağmurlarımla aşktan sırılsıklam yapmak seni İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Boğazın üzerinde âvâre âvâre dolaşan martılarımla çığlık çığlığa sevdâ şarkıları söylemek Sahillerime vuran uğultulu dalgalarımla günün yaşanan her anında ayaklarına kapanmak hiç usanmamacasına İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Her yanını sarmak yer yer kırılıp dökülmüş Bizanstan kalma yorgun surlarımla Boğaziçi'nde salınan asma köprülerimle iki kıtayı birbirine değil, seni bana bağlamak sonsuza dek hiç çözülmeyecek bir bağla İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Hattâ sana İstanbul'dan dahi yakın olmak Hiç ayrılmamacasına Bir an bile olsun hiç kopmamacasına.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşte O Zaman
Gözyaşlarım yağmur yağarcasına damla damla düştüğünde mısralarıma, eğer hissedebiliyorsanız onlardaki ılık ıslaklığı sanki ellerinizle dokunmuşcasına, işte o zaman ben kendime şâir diyebilirim tüm yürekliliğimle haykırarak dünyâya
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kader
Başbaşayken senle ben, her dem şu gönlüm zevk eder Aşkla her dâim dolan sînemde kalmaz bir keder Senle yârim çağlayan sevgimse olmaz hiç heder Benle olmazsan bir ân, gönlüm derinden âh eder Can katan sevdânla yoğrulmuş, yazılmış hep kader. Aşk sızan sözlerle şen rûhum derin hazlar duyar Benliğim sevdâ kokan güllerle bir bir doldu yâr Kor cehennemdir susuz çöl dengi sensiz bir diyâr Mutluyum ben senle cennet sanki her yer şimdi yâr Şâd eden sevdânı her dâim şu gönlüm yâd eder.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaderimsin
Kaderimsin,gözbebeğimsin Ruhumu ısıtan güneşimsin Birtanemsin,özlediğimsin Kalbimin bir tek sahibisin. Aşk dolu günler hep aklımda Olmalıydın şimdi yanımda Sen varsın canımda,kanımda Başkasına yer yok dünyamda. Sen bahardın sevgilim Bense bir kelebektim Durmadan raks ederdim Seninle ben sevdiğim. Hayalimsin,güzel yarimsin İçime çektiğim nefesimsin Nasibimsin,can yoldaşımsın Her zaman sen düşlerimdesin. Hayatın tadı yok ki sensiz Beni bıraktın sen çaresiz Kaldım tek başıma kimsesiz Nasıl yaşarım ben sevgisiz.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadın da Bir İnsan
Erkek de bir insan Kadın da bir insan Konuştukları hep bir lîsan Öyleyse birini diğerinden Niçin ayrı tutar ki insan?
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalleşnikof
Tüfenk icad oldu Bozuldu mertlik Koydular bu tüfeğe de bir ad Kalaşnikof, nâmı diğer AK-47 Askerlerin elindeki Kalaşnikof Teröristlerin ve suikastçıların ellerinde Birden dönüşüverdi Kalleşnikof'a Nice askerimiz şehit edildi kalleşçe Nice aydın insanımız düşürüldü Hâin bir pusuya daha ne olduğunu anlamadan Ve katledildi karanlık ve kuytu bir köşede Kalleş ellerdeki Kalleşnikoflarla hunharca Ölüm makinesi bir terörist Ve ölüm makinesi bir silah Kalleş ve Kalleşnikof işbirlikçiliği Görülmedi insanlık tarihinde Böyle kalleşçe bir işbirliği Yok etti insanlardaki birliği ve dirliği ALLAH korusun cümlemizi Kalleşnikoflu kalleşlerin şerrinden.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kederler Okyanusu
Özlemlerin sarıp sarmalıyor ruhumu bedenimi Şimdi ben ödüyorum yaptıklarımın bedelini Artık affetmeni bekliyorum ne olur senden beni Aksın gönül pınarlarıma aşkının selleri. Soğuk bir rüzgar esiyor yüreğimin derinliklerinde İçim üşüyor sensizliğimde yok ellerin ellerimde Hayalin karşıma çıkıp da tenimle temas ettiğinde Bir anda yok olup gidiyor o güzel hayalin de. Sevgin yoksa eğer kurumuş bir ağaçtaki kuru bir dalım Sen yanımda olmazsan ne olur bilmem ki bu halım Kederler okyanusunda yüzüp giden başıboş bir salım Bu ayrılık yüzünden kırıldı hep kolum kanadım. Her ne zaman ki seni düşünsem içim daralıyor Bıçak gibi keskin yalnızlığım kalbimi yaralıyor Yokluğunun dayanılmaz acısı gönlümü paralıyor Senli anılarım hasretin perdesini aralıyor. Sana bu son sözümdür canım hadi gel barışalım Sevda denizinin sularına yavaşça karışalım Mutluluk sahiline vuran dalgalarla yarışalım Bütün engelleri seninle umarsızca aşalım.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kelle Koltukta
Ağaçlar hayattır Ağaçlar umuttur Ağaçlar gelecektir Kesmeyelim ağaçları Yok etmeyelim ormanları Ne demiş eskiler Yaş kesen baş kesermiş Giyotinler çoktan karıştı tarihe Ama ülkemde mâlesef Nice başlar koparılmakta gövdesinden Câhilce ve acımasızca Anlayacağınız Kelle koltukta gidiyoruz Geleceğe doğru koşar adımlarla.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıl Namazını
Ey kul! kıl namazını,yap taatini Ne zamandır bilinmez ölüm saati Kıldıysan namazı kazandın cenneti Elde ettin iki cihan saadeti. Namaz dinin direğidir,temelidir Rabbimizin kullarına bir emridir Kim olur ki bu emri yerine getirir O kişinin dini sağlam ve diridir. Kıl namazını ihlasla,samimiyetle Hergün devam et sabırla,dirayetle Hep yanyana ol camide cemaatle Her yanın dolsun rahmetle,bereketle. Namazlar mümin kulların miracıdır Yüzünün nuru,imanının tacıdır Her insanın mutlaka ihtiyacıdır Dertlerin,sıkıntıların ilacıdır. Ahrette ilk sorgu sual namazdandır Namaz kılmak müminlerin şanındandır Onların tahtı zümrütten,altındandır Cennette giysisi ipek kumaştandır.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|