![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4234
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tavşan avı
O gün damat, avladığı tavşanla gelir eve. Kaynana : -Ee damat nasıl avladın tavşanı? diye sorar. -Çalılıkların arasında avlanıyordum. Bir baktım çalının arkasında bu tavşan. Baldızın .mı gibi topacık duruyor. Tüfeği doğrulttum, bir patlattım. Kaynananın .mı gibi yayıldı kaldı. -!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() hızlı medya
aslan ile tilki beraber yürüyorlarmış.iki metrelik uçurumun kenarına gelmişler ve karşıya geçmeleri gerekiyormuş. tilki aslana;-sen uzan ben üzerinden geçeyim daha sonra seni tutarım sen de geçersin demiş ve aslan kabul etmiş. tilki aslanın üzerinden geçerken aslanın kıçına bakmış çok hoş duruyor. aslanı bir güzel düzmüş ve kaçmaya başlamış. aslan zar zor kendini toparlamış uçurumdan karşıya geçmiş başlamış tilkiyi kovalamaya. tilki bölgede safariye çıkan bir avcı grubunun karavanının yanındaki şezlonga uzanmış kafasına bir kep geçirmiş ve gazeteyi alıp okuyor gibi yüzünü gizlemiş. aslan bakmış bir kişi gazete okuyor demiş buradan kaçan bir tilki gördün mü? TİLKİ; -Hani şu aslanı siken tilki mi diye sormuş. aslan içini geçirerek vay amına kodumun basını ne çabuk haber yapmışlar demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 7 Thanked 3 Times in 2 Posts
Üye No: 44138
İtibar Gücü: 1340
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Saol...!
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yapıştım
Bir gün bir bilim adami yilbasi nedeniyle hastaneleri gezip akillanan delileri salmaya karar vermis. Bir sürü hastaneyi gezmis fakat hic akillandigina kanaat getirilen deliye rastlamamis. En sonunda bir hastaneye gitmis birde bakmis ki bütün deliler zipliyor hemen onlarla ilgilenen doktorlara sormus: -”Bunlar neden böyle zipliyorlar?” -”Bunlar kendilerini misir patlagi zannediyorlar.” demis Birde bakmislar ki bir tanesi ziplamadan yatagin üzerinde sabit bir sekilde duruyormus. Hemen ona yaklasarak sormus. -”Sen neden ziplamiyorsun?” -”Ben tavaya yapistim…” |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli misin?
Deli adamın biri bir gün balkondan aşağı olta sarkıtmış yoldan geçen biriyse adama sormuş: -”Kaç balık tuttun” demiş. Deli ise adama: -”********* be adam burada balık ne arar” |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Leyla Hanım
Kasabanın tekinde bir adam, her gün çalıstığı yerin karşısındaki restoranta gidip çatalla kaşığı koklayıp o günkü menüyü biliyomuş. Garsonlar bir süre sonra bu duruma gıcık olmuşlar ve sinirlenip bir gün çatalla kaşığı, o kasabada oturan Leyla Hanım’ın vajınasına sokmuşlar(menu’yü bilemesin diye). Ertesi gün adam deli gibi yine koklamış ve garsonu yanına çağırıp sormuş: “Leyla Hanım burda mı çalışıyor?” |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tavuklarda biliyormu
Bir gün adamın biri kendini tavuk yemi saniyormuş ve tavuklardan çok korkuyormuş derken adamı hastaneye yatırmışlar ve uzun süre tedavi etmiler. Sonunda adama sormuşlar, “artık tavuk yemi olmadığını biliyorsun demi?” adamın cevabı ise “ben biliyorum da tavuklarda biliyormu?”şeklinde olmuş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Atmışsekiz
temel bir gün bir uçurumun ucunda atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuşş temeli gören vatandaşlar halla halla bu adam deli galiba demişler aldırış etmemişler. bir adam temelin bu hareketini dikkatlice izlemişş 1 gün geçmiş temel hala atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuş ikinci gün adam tekrar temele bakmışş temel hala atmışsekiz atmışsekizz … yok demiş adam böyle olomayacak adamı merak sarmışşş niye böyle yapıyoo bu adam diyee dayanamamışş temelin yanına gitmiş ve temel sonra atmışdokuz atmışdokuzz atmışdokuzzzzz…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sarhoş diyalogları
- garson hesabi getir - 5 yetmislik abi - cuss, ulan 5 yetmislik icsem ayakta duramam lan - e duruyon iste - hadi len, al su yuz bini, kafami bozma benim - cevat, kahveden adam topla guzelim, hesapta puruz cikti -abi çok içtin yeter artık -ben içmeyimde kimler içsin olum -abi buraya kusma yaw -ben kusmayımda kimler kussun -abi git yatağa yat sızma burda -zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz - ben yemek almaya çıkıyorum,ne istiyorsun? - ahh iyilik,güzellik…var mıdırr? - ya bi saçmalama hadi söyle ne istiyorsun? - hımss güzellik,acısız bi dünyaa - eahh çıkıyorum ama aç kalacaksın ona göre - off..KUMPIR,iyilikk,mutluluk olm çişim geldi -git işe kardeşim bana ne -tuvalet nerdeydi -aloo…sen çok içtin yine lan, ormandayız, ne tuvaleti… -erkekler tuvaleti ! hocam ne istiyorum biliyo musun -bi dakka sus biri gelio galiba -gelemez olm kayıktayız biz -nası gelemez biz nası geldik kayığa -biz kayığa bindik salak ! -neyse valla ben hala bi ses duyuyorm ama… —vorrrşşşşş, tankerin dalgaları kayığı yutar burgaz açıklarında bir yaz gecesi— -ali olm sen de kus istersen bak rahatlıyo insan -yok ya gerek yok ben iyiyim -bak sonra yatağına falan kusarsın uyurken -oha amma abarttınız ya gidin kusun kardeşim ben kusmam -iii peki (ertesi sabah) -ali kafandaki ne lan… -çok içtim lankuscam galiba -odaya kusma halı batar -ee nereye kusiim -camdan kus -pekiööööğğrşş -naaptın hocam? -cam kapalıymış… -baba senin odanda lavabo var ya oraya kustum ben -benim odamda lavabo yok lan. müsai….. bööööuuğğğeüeğü….. t bi yerde inseydim keşke…. -o kız şimdi beni redmi etti… -olm boşver ya olan olmuş, çirkindi zaten -ne demek lan..reddetti beni işte -ya olm sittiret ben sana bi şey diyim mi? -de - karı milleti değil mi ,en iyisinin mınakoyim… -içelim… olm ne istiyorum biliyo musun -ne istiyosun -şöle bi elimde ay olsun diğerinde yıldızlar olsun gözüme de güneş vursun… -götüne vursun güneş eşşek…iki bira içince sapıtıyosun hemen -yok olm kafam ii benim -kafanı sitsinler… var ya olm, şimdi atlasam, burdan heybeliye kadar yüzerim… -dur olm gece gece iş açma başımıza, sarhoşsun zaten… -kim sarhoş lan,3 dubleyle sarhoş mu olcam … doktor: -nasıl yardı kafasını? -gece denize girelim dedik…yanlışlıkla iskeleye atlamış… doktor: -biraz da içkiliyiz galiba -2 bira… gsçdkvmsdkmskdmsdmdm…. - ne dion lan? - dlcjksdkcmsdkcmldk… - oa uçtu lan adam rakı nerde olm -hasstir buzlukta unuttum, kesin patlamıştır -götün patlasın emi eşşek sıpası -ulan eskiden 3 dublede çakır olurdum, şimdi 6 dublede hala bi bok yok…hadi fondip -sen bi masadan kalk o zaman görceksin ebeninkini -ne var lan kalkıyoruz işte…bodofffffff olm burda sızıp kalmayalım -yuh lan daha neler embesil diiliz o kadar da -iii ben söölim de …. -kalk lan kalk -noluyo ya -ebeninki oluyo…sabah olmuş uyuyup kalmışız burda -nerdeyiz ki biz -ebenin mındayız dana yavrusu -aızını topla alooo… - abi sarhoşluk mükemmel bi duygu yaaa.. böle sanki midem dışıma çıkıcak gibin oluo bilion mu, böle sanki roketle fırlatılmış gibiyim…oooh - üstüme kustun mına koduumun çocuu, ondandır… BU DURUMA DÜŞMEK İSTEMİYOSAN İJMEEAJEKSİN HICK!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aksi Kadın
Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen sağa çekmiş ve polis gelmiş: “Buyrun memur bey?” “Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz “Yok efendim sadece bip yaptı, ben de şarjı mi bitiyor diye baktım” Karisi lafa atlamış: “Aaa yapma hayatim. yarim saattir ortağınla iş görüşmesi yapıyordun telefonda” Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş: “Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???” “Memur bey takmıştım ama sizin geldiğinizi görünce durduktan sonra çözdüm” Karisi yine atlamış: “Aman sekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın mi acaba….” Adam kadına bir tane patlatmamak için kendini zor tutarken; polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee… -”Beyefendi bakar misiniz sağ sinyaliniz de kırık” “Aaaa.. kırık mi?? Sabah yola çıkarken kontrol ettim kırık diildi… yolda oldu galiba, hiç de fark etmedik” Karisi çenesini tutamamış yine: “Amma da attın kocacım, sana 3 haftadır söylüyorum artık su kırık sinyalin icabına baktır diye…..” Adam en sonunda dayanamamış bağırmış: “BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN ÇAKICAM SIMDI SURATININ ORTASINA!!” Polis kadına sormuş: “Hanımefendi esiniz size hep böyle mi davranır?” Kadın cevap vermiş: “Yok canim….sadece alkollü olduğu zaman” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|