![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() isyanım...
birden çıkdın karşıma,ansızın hemen aşık olmadım sana bekledim bekledim ve bekledim birden tutuldum sana mecbur oldum en sonunda hüzün_ben ben seven sen sevilendin hep sen sevilmekden ben ise sevmekden yorulmadım hiçç... hüzün_ben |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() para ve ask...
onlara sanki cok borcum var ne yapsam karsimdalar ne alsam onlara borclanirim onlarsiz günüm gecmiyor nicin onlara zamanimi harciyorum sanki hayatimi onlara borcluyum defol git desem olmuyor basim belaya giriyorASK PARA ne etsem sizden kurtulamiyorum ben baskasini sevmeyecekmiyim. bana ,özgürlügüme engel oldunuz. ben sizi hic istemedimki siz geldiniz beni en kötü günümde terkettiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hasret rüzgarı...
Hasret rüzgarları yine delicesine esti Aldı aklımı beni divane etti Senin yokluğun inan canıma yetti Razı ol aşkıma yeter artık sev beni Es geçmegör artık seni seven kalbi Takatim kalmadı seveceksen sev beni Rencide etme artık seni seven bu kalbi Üzdüğün yetmezmi senin olan bu bedeni Zamanı geldi artık söyle bana sevgini Gerçek olanda senmektir seveni Ancak sevgi sevmektir gönüldeki sevgiliyi Razıysan yak artık şu aşkın ateşini Işıl ışıl parlat kalbindeki aşkı sevgiyi |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() acaba...
Bin kez öptüm yine İstanbul'u bugün Yağmur mu yoksa ben mi ağlıyorum Yalnız bütün şehirden özür dile Bir gün gelirsen buralara Sayende İstanbul sırılsıklam... Herhangi bir akşamüstü Sensizlik yine beni yakaladı suçüstü Şu an baktığım denizden Ne vardı sevdalarım bir bir çıksa İçimdeki karanlığı alsa Kızıl saçların omuzlarımda dolaşsa Bir daha ağlarmıyım acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() anlat sevdiğim...
susma öyle konuş.bişeyler anlat bana. suskunluktan korkarım bilirsin anlat işte ne bileyim kalemini korkusuzca kullanan büyük şairleren bahset . sonu mutlu biten aşk hikayeleri anlat bana. aşkın sana verdiği cesareti,mutluluğu,hazzı anlat. konuş sevdiğim. anlatacak bişeyi olmayan aşıklardan olmayalım biz. bugün bir duygu patlaması sonucunu kağıda döktüm umarım beğenirsiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() EĞER KABUL EDİP UMUT VERİYOSAN YÜREĞİNİDE VERİCEKS...
merhaba sevenler hemde deli gibi sevenler; BEN TÖVBELİYİM AŞKA,KAVUSUPTA SEVENLER AYRIDIR ONLARA SÖZÜM YOK ONLAR BAMBASKA.BEN ERİŞEMEDİM O MERTEBEYE ERİŞTİMDE MAHKUM KALDIM TERKEDİLMEYE, ÖYLE SEVDİM Kİ ANLATAMADIM HİÇ AMA HİÇ KİMSEYE,ONA VEREBİLECEĞİM HERSEYİ VERDİM,BEN ONA SONSUZ OLAN AŞKIMI VERDİM,BEN ONA YÜREĞİMİ VERDİM OLMADI OLMADI OLMADI.SİMDİ YÜREĞİM KIRIK Bİ YANI HALA COK SEVİYOR DİĞER YANI NEFRET GÜDÜYOR.SİZLER SEVİN AMA TERKEDİLMEYİN, SİZLER HEP GÜLÜN AMA AĞLAMAYI BİLMEYİN,SİZLER BIR |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() _NEYDİ_...
Bir gün beklemediğim bi söz duydum, O söz bitirmek istiyorum sözcüğüydü, Kendimi bi anda karanlık ve sessiz bi ortamda buldum, Harab oldum,beni bu hale getirense o basit sözdü. Söylermisin ne olur neden? bu sözü sana söyleten gerekce neydi? Sana göre belki basit, Ama bana göre beyaz kefendi. Her gece karanlıklar içinde, Yalnız sokak kaldırımlarıyla ve olmayan senle konusuyorum. Hayatımda hiç göz yaşı dökmedim ama şimdi sayende ağlıyorum, Ağlıyorum ve bu boş sokaklarda seni arıy |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yanma arkadaş...
BIRAKIP GİDERSE SENİ KIRARSA O KALBİNİ DEGER VERMESE SEVİGİNE SENDE BENİM GİBİ YANMA ARKADAŞ BIRAK GİTSİN GİDEN SENİ BÖYLE TERKEDEN SEVİYORUM DİEYENLERDEN SONRA ÇEKİP GİDENLERDEN SENDE BENİM GİBİ YANMA ARKADAŞ O SAHTE SÖZLERİNE YALAN BAKIŞLI GÖZLERİNE KANMA ARKADAŞ SENDE BENİM GİBİ YANMA ARKALDAŞ BAK BANA ŞİMDİ NE HALDEYİM İSYANIN SAZI AŞKIN KATİLİYİM AYRILIKLARDAN YORULDUM AŞKLARDAN UZAKTA YAŞIYORUM |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aşkıma...
akıyor gözyaşlarım yağmur gibi yanıyor yüreğim ateş gibi seni sevmeye doyamıyorum sensiz olamıyorum kıyamıyorum sana bakamıyorum yüzüne soruyorum kalbime niye sevdin niye diye...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gül dalı...
sen bende gül dalısın ebediyen ıslatamam hasret yağmurlarıyla düşlediğim gözlerin bırak bende kalsın acıtma canımı ayrılık şarkılarıyla eğer o gül dalını soldurursam dikenleri yüreğime batsın kanayan bu yaramın pansumanı yapılmasın yaram kanar durur hala yüreğimse paramparça senden ayrılmak çok zor gelir bana ben derdimi kime anlatayım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|