![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GidiyorumGidiyorum...Sana bırakıp sensizliği ışığı görüp,
Geldiğim karanlık yollara... Beni bensiz ben yapan, Aydınlıktan beni sensiz ben yapan karanlıklara... İşte umutsuzluk taşlarıyla döşeli yollardayım yine Önüm karanlığa ardım aydınlığa dönük, Arkama bakmaya korkarak gidiyorum...
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GidiyorumGidiyorum,
unutulmuşluğumdan kaçarcasına gidiyorum, yalnızlığımdan korkarcasına, gidişinden,terkedişinden, sevmeyişinden bıkarcasına gidiyorum. Özlemimden,gözlerinden, Sensizlikten yorulurcasına, Gidiyorum. Yepyeni umutlar istiyorum, O umutlarada sarılıp, Yanılacağımı bilircesine Gidiyorum. ...ve bir daha bu sevgime dönmemek üzere, dönemeyeciğim bir yere gidiyorum... “sonsuzluğa” ...gittiğimi unut
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum
Buz tutmuş aşkının azabına uğramış hazanımla Yarınlarımı terk ettiğinden beri Tek bir kurşun bıraktım sevaplarımın tam ortasına Şarjörünü gözyaşlarım takıp Hiçe saydığın gururumun tetiğini kalbim çekecek Şafak yüreğimide söktü bu sabah Senin kadar vicdansızım artık Seninle başlayan sensiz günlerin acısı Tenimde hicrana bürünmüş yaraların sancısı Tohumuna nefret bulaşmış isyanımın yankısı Ve bir daha asla göremeyeceğim Kurak bakışlarının şarkısıymış seninle aşk İçimde öldüğünde gömdüğüm gülüşünü Tabutuna yuva yapmış günahlarının böcekleri Her bir zerreni kemirinceye kadar, Son baharda yaprak yerine intikam dökecek ağaçlar Tek bir kurşun bıraktım sevaplarımın tam ortasına Şarjörünü omuzumdaki melekler takıp Hiçe saydığın gururumun tetiğini cennetim çekecek Şimdi sevdalara tövbe ettiğim mutsuzluğun kervanıyla Gökkuşağına kezzap suyu katarak Ruhumdaki savaş masumu çocuklarıda alıp, Kefensiz *******in sabahına gidiyorum...
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GidiyorumGidiyorum;
Yarın bambaşka bir şehrin sabahın da açacağım gözlerimi, Ve sen yanımda olmayacaksın! Gidiyorum; Gözlerin kadar uzak, Düşlerin kadar acımasız, Havanın suyun olmadığı bir yere! Arkama bakmaksızın çekip gidiyorum; Bu gözlerine son bakışım. Elllerini son tutuşum. Bu sana son muhtaçlıyım. Belki de kalbime son kez yenik düşüşüm Gidiyorum; Gözlerin kadar uzak, Düşlerin kadar acımasız, Havanın suyun olmadığı bir yere! *******e vede yarınlara, Gözlerimi bir daha dünyaya açmamak üzere, Gidiyorum,Gidiyorum... Elveda Pamuk Prensesim
![]() |
#5 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum
Gecenin yalnızlığı beni alıp giderken Ufuklardan göründü sallanan beyaz mendil Gitgide yüreğimde irileşen karanlık, Silindi birden bire yandı içimde kandil. Yalnızlığın tutmuştum acılı hayatını Yalnızlıktı dayanan boğazıma çelik el Karanlığı titretti içten içe yankılar Yankılardan bir hayal: dedi “haydi durma gel. Gösterdi hasretine yandığım diyarları Yalnızlık sana veda ben sevgi kucağına Gidiyorum sevinçle oraya gidiyorum Gidiyorum ümitle sonsuzluk ocağına.
![]() |
#6 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GidiyorumGidiyorum!
Bir koluma hayâllerimi Bir koluma hatıralarımı alıp Tutuyorum yolunu cennet'in. Gözlerini benle bağlayıp Ayaklarına tonlarca ağır taş bağlayarak Kilometrelerce derin sulara atıyorum sana olan aşk'ımı Ben büyüklüğümle gidiyor Ve seni küçüklüğünle başbaşa bırakıyorum... 2 Geliyorum! Bir koluma pişmanlığımı Bir koluma umutlarımı alıp Tutuyorum yolunu cehennemin. Gözlerimi senle bağlayıp Çözüyorum prangalarını ayaklarımın En derinin derinliğinden bulup Çıkarıyorum sana olan aşk'ımı Ben küçüklüğümle geliyor Ve senin büyüklüğün karşısında Diz çöküp ağlıyorum.....
![]() |
#7 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum
Gidiyorum Bu kez kırgın Bu kez yorgun...sürgünlere Acımadan bu yüreği nasıl vurdun yerden yere Tek umudum Son arzumdun Bunu sende biliyordun Sen pınarım Sen can suyum Ben seninle yaşıyordum Sen dur bir tanem Ben çekip gidiyorum Ben beni bildim bileli Ne vurgunlar yiyorum Yalnız bu kez daha kırgın Daha kurak topraklarım Sen üzülme...dayanamam Kıyamam boyun bükmene Ben sevdamı harcıyorum.
![]() |
#8 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GidiyorumGölgesinin ardından yürüyen,
Bir serseri misali gidiyorum. Beni bekleyen ne varsa ardımdan, Umursamadan meçhule gidiyorum. Beni bekleyen dostların sesine, Kulağımı tıkayarak şair hevesine, Bir Berrak Umman'ın ülküsüne, Bendimi kaptırmış gidiyorum.
![]() |
#9 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorumceketimi attım sırtıma
gidiyorum dostlar buralardan dönüp te bakmadan ardıma gidiyorum dostlar buralardan her yanımda ezilmişlik ufkuma doğru yürüyorum beni kahreden yıkılmışlık onuda yanımda götürüyorum biçare, mahzun yüreğimi hazin duygularım dişlerken temiz zamana kaçıyorum geçitleri,ayaklarım işlerken yokuşlara bir bir çıkarken akan sulara bent oluyorum habire bana doğru akarken kendimi akıntıda buluyorum mazime güle güle deyip gurup vakti uğurlamak istiyorum sabır taşını bağrıma basıp artık kendimi ağırlamak istiyorum
![]() |
#10 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum Artık
Geldiğim gibi gidiyorum sessizce hayatından. Suçlusu ne sen ne de bu yalan dünya. Her şeyin tek suçlusu benim. Son kez senden af diliyorum gözbebeklerimdeki gözyaşlarımla.. Ve giderken kalbin kalbin bahar esintisi kadar sevgi dolu olsun.. Gözlerin ise geceyi aydınlatan yıldızlardan birisi olsun Seni severken gidiyorum. Ben gitsem de ağladığında ıslak gözyaşlarındayım. Güldüğünde ise tatlı gülüşlerinde olacağım.. Seni özleyerek gidiyorum. Hakkını helal et bitanem. Sunu bil ki; Cehennemde sadece günahlarım içi yanmayacağım... Senin sevgine hasretle yanıp tutuşacağım. Gözyaşlarımda gidiyorum artık.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|