![]() |
![]() |
#1241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bakışların güzeldi onları sevmiştim ben
Bir bakardın başkalaşırdı her şey Anlamı vardı sanki her bir bakışının Yorulmadan bakmak isterdim hep Ama her defasında yorgun düşerdim Erirdim , nefesim kesilirdi , ölürdüm her defasında Rüya gibi gelirdi geçen her dakika Rüyaydı , farkındaydım Ömrümü uzatırdı bakışların Sorgusuz sualsiz yaşardım Di'li geçmiş zamanların öncüsü kaldın şimdi Aklıma geliyorsun ; ama artık heyecan getirmiyorsun ki Diyorum ki ; bendeydi hata , Diyorum ki ; rüyaydı öyle kabullenmiştim başını Diyorum ki ; iyi ki uyanmışım.
![]() |
#1242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yoksa eğer O boş gözler boşuna bakmaz
Sevdiğini seçer Eşini sever... Bakışlarının anlamı olmalı Duygu yüklü bir kalp artık açılmalı İçinde ne değerler var hissediyorum Asıl gerçekleri ben biliyorum Melekler haber veriyor. Azrail’den duyuyorum Senin adını kâğıdımın en üst köşesine yazıyorum Benimkine yer bulamıyorum Boş olan yerlere seninkini yazarım diye kıyamıyorum Kalbimi sorma... Her gece seni stokluyorum! O masum gözlerin içinde biraz ben kalmalı Titrek bakışlarının bir anlamı olmalı Zaten gecesinde gözlerim ağlar durur Huzursuz bedenim yorgundur Nefesim nikotin komasında Yüreğim mağrur Ruhum mezar trafiğinde mağdur Nasıl olsa sıra banada geliyordur Bakışlarının bir anlamı olmalı Söylediklerimle düşündüklerin arasında bağ kur...
![]() |
#1243 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baygın baygın bakma bana
Yeter yeter artık sana seni sevdiğimi Anlattım Hala anlamaydıysan Ne yapayım Söyle Seni çok seviyorum Her şeye inat
![]() |
#1244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlığa büründü çocuksu gülüşlerim
Yağmurlar okşamaz oldu saçlarımı... Ve bir sonbahar akşamı, ayrılık çaldı kapımı Aslında ayrılmak bile denmez, zaten ne kadar berraberdik? Ama o akşamı hiç unutmayacağım Hain bir yağmurda ıslanırken ümitlerim Çınlamaya başladı kulaklarımda ayrılık kokan sözlerin Her sözün saplanırken yüreğime bir ok misali O gece yağmur değildi gözlerimdeki! Yavaş yavaş kaybolurken gözlerimden Seni utumuyacağım dedim sessiz bir çığlıkla Ve unutmadım. Belkide unutamadım. Mahvoldu günlerim hüzün düştü *******ime Ani bir sıçrayışla bölündü bütün rüyalarım Sabahlara kadar ıslandı hayallerim gözlerimde Çok istedim herşeyi unutup tozpembe bakmayı hayata Ama tozlarında boğuldum pembe yolların O kadar çok istedim ki gülmeyi beceremedim Bir tebessümün bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum En büyük umudum oldu en küçük hayallerim Onlarda tükendi. Ve şimdi ağlıyorum anasını arayan bebek misali Dönüp bakmadın. Yağmur değil gözlerimdeki.
![]() |
#1245 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakmaya kıyamadığım o yüzüne
Artık içimden bakmak gelmiyor bile. Andığım zaman içimi ısıtan adını Artık varmıyor dilim söylemeye. Lanetledim içimde sevgiyi... Lanetledim o büyük sevgimi. Ve istemem artık versende. Herşeyden çok istediğim sevgini. Çok acılar verdin bana çok üzdün beni Görmezden geldin o yüce, o saf sevgimi Unuturum istediğin gibi belki seni ama Unuturum sanma bana çektirdiklerini. Sana karşı büyüttüğüm sonsuz bir sevgim vardı. Yerinde saymadı sevgim durmadan arttı, arttı. Bir sevgim vardı içimde önüne geçemediğim Artık yerini önüne geçemediğim bir nefret aldı. Kimseden korkmazken bu yürek Sevmekten korkar oldu şimdi Ne acılara bükülmeyen bu bilek Hasret acısına büküldü gitti Bir daha sevemem artık kimseyi Koyamam yerine bir başka sevgiliyi Bir başka göze nasıl bakarım ki, Yasakladım kendime tüm güzel hayalleri Öldürdün çünkü tek dayanağım olan ümitlerimi Yemin ettim unutmak için seni ve sevgiyi Unutamam seni dediğim günler vardı ya Çoktan geride kaldı onlar. Bir tek özlemeyi unutturamadım kendime. Özlüyorum ne yapsam da seni sevmeyi. Özlüyorum seninle birlikte öldürdüğüm sevgiyi.
![]() |
#1246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatıralar canlandı gözümde
Üzerindeydi hep gözlerim Lae gibi kısa bir ömür sürecektim. Yağmurlarım hep yağıyor, Artık bir araya gelemeyiz biz. Hayallerden gerçeğe büründüm. Üzerime ruhum yeniden kuruldu. Lakin bu tek taraflıydı. Yazık değil ama tuhaftı. Artık çok uzaklardayız. Hayatta bazı şeyler vardır Üzülürüz veya seviniriz Leyla’mızı buluruz veya bulup kavuşamayız. Yalnızlığı üzerimizden atalım diye Aradığımız belayı buluruz.
![]() |
#1247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dolaştık, dolaştık ve yine dolaştık,
Böyle zaman geçti işte alıştık, Her türlü b..k'a hemen bulaştık, Döndük baktık maziye bir b..k yok. İçtik,içtikçe türkü söyledik, Yaşadık ama ne yaptık,neyledik? İsyan ettik,küfürler söyledik. Döndük baktık maziye bir b..k yok. Atalarımız fethetti biz devrettik, Miskinliğimiz ağır geldi yenildik, Gözlerimiz bozuldu,ateşe su dedik, Döndük baktık maziye bir b..k yok. Anlamadan anlattık her şeyi, İnatla inat ettik olduk serseri, Yalana inandık ve gerisi, Döndük baktık maziye bir b..k yok. Günahı zevk ettik adına aşk dedik, Midemiz rahatken çok haram yedik, Günlerimiz bitti,boşa geçirdik, Döndük baktık maziye bir b..k yok. Günlerimiz bitti,biz de bittik, Dertlerimizle hep dost geçindik, Ölümden korkmadan ölüme gittik, Döndük baktık maziye bir b..k yok. Hayaller tutsak etti köle olduk, Sevgili ihanet etti kahrolduk, Yeniden sevelim dedik bela bulduk, Döndük baktık maziye bir b..k yok. Anılar albümünü açtık hepsi yalan, Bir kaç gözyaşı var maziden kalan, Anılarda kalmışız ne arayan ne soran, Döndük baktık maziye bir b..k yok. RAFET boş değil bu sözlerin kıymeti, MADEN bile işlenmeden bilinmez değeri, ""Asla unutmayacağız bu güzel günleri"" İşte böyle söylerken tatlı sözleri, Döndük baktık maziye bir b..k yok. 1995
![]() |
#1248 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ufuktan ay battı batacak
Şehirde insanlar yattı yatacak Sokaklardan gelen çocuk sesleri Ankara’da siyasetten daha da sıcak Düşündüm geçirdim aklımdan seni Hüzünü dünü ve de bu günü Siyaset olmuş şeytan düğümü Dünyaya yayılmış Türklerin ünü Kaynar kazan olmuş başkentin özü İçi kan ağlayan vatandaş kuzu Yalanla dolanla tükettik sözü Bal dolu küptedir vekilin gözü Yolsuzluk vapuru almış yürümüş Ekonomi artık son demi bulmuş İnsan mutsuz olmuş hüzünle dolmuş Kurtuluşu artık Allah’a kalmış Osman saçlarını cımbızla yolsan Bir kel oğlan olup huzura dursan Geçmişinden biraz derseler çıkarsan Bu vatan uğruna toprağa girsen Sesini derinden duyanlar olmaz. Bal dolu bu küpe doyan bulunmaz
![]() |
#1249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana olan sevgimin izahı yoktur
Bunu kesin olarak bil bal dudaklım Sana aşığım sana olan sevgim haktır Ne olursun beni anla bal dudaklım Seni görmediğim günler bana boştur Seninle olduğum günler çok hoştur Ama bu sevgimin önü zorlu yokuştur Bunu ben bilenlerdenim bal dudaklım O gözlerle bakışlar öldürüyor beni Kınama ne olur sana olan sevgimi İnan severek veririm her şeyimi Ne olur beni sev sev bal dudaklım Kollarıma alıp sarsam sevsem diyorum İnan seni senden daha çok seviyorum Bu gerçekleşmesi zor bir hayal biliyorum Ne olur bana kızma olurmu bal dudaklım Seviyorum dedimya gel bana bir sor Yanıyorum senin için söndürmek çok zor Ya söndür beni yada çek silahı vur Helal olsun derim inanki bal dudaklım O bal dudaklardan doyasıya öpmek istiyorum Nereye baksam heryerde seni görüyorum Seni seviyorum seviyorum seviyorum Bu sevgimin karşılığını istiyorum bal dudaklım
![]() |
#1250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aksam yatağında oturup sigara içerken,
yada duvardaki asılı resimlere bakarken- düşünürsün belki beni ve belkide pişman olursun. olurda gözlerin pencerenden dışarı- taki gökyüzüne,yıldızların sessizlik ve yanlızlık- dünyasına dalarsa eğer, belki o zaman anlarsın sensizliğimi... birazdan gökyüzünde yıldızlar çıkacak, ve ben elbiselerimden ayrılıp, sensizlik cehennemine dalacağım yine, çırılçıplak ,yalın ayak... uyumak istemiyorum gülüm!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 7 (0 üye ve 7 misafir) | |
|
|