![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tel Örgüler
Küçükken Annemin haroşa örgüleri arasında kaybolurdum Saçlarım kısaydı Çocuk oldum Saçlarımı ördüm tel tel Örgüden kurtulamadım Büyüdüm Kader, örmeye başladı kötü ağlarını üzerime Hapsoldum ilmek ilmek ve şimdi Özgürlüğümü ilmek ilmek işliyorum tel örgülere |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başsağlığı
EKS Öldüğümüzde dolunaydır muhtemelen ve ışıkları söndüren kim diye sızlanan efkarlı bir kalabalığı karışıp çekip gitmişizdir doğrusu bunu beklemiyor kimse elsiz kolsuz çoğu körler gibi birbirine tutunmuş isimler çağırıyorlar umutsuz ağlıyor hepsi yanıtsız bir hortum burada her soru dağılıp toplanıp ah! diyorlar öldük mü yoksa? ayrı duruyor intihar edenler! Emin Akdamar / Rehgüzar kitabının son sayfasındaki şiiri. Nur içinde yat. Her daim bıraktığın yerdesin ve gözlerimde kalacak gülüşlerinin izlereri. Beni bıraktığın eller hep saçımda, sağol emanetin için... Rahat uyu, seni seviyorum can abim. Arzu Altınçiçek |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temmuz güneşim
-Gizli kapaklı bıraktın elime sıcağını- Uluorta Bir o kadar da Gizli kapaklıydık Sessizliğimizde Bir yanımız hep gürültülü Kahkahamızda Bir yanımız hep hüzünlü Bakarken güneşe uyurduk Ayı uyuturduk yıldızların sesiyle Ne oldu can! Gizli kapaklı Bir o kadar da uluorta Seslenişlerin İnanır mısın gidişinle Her şeyin bittiğine Bunca öfkenin gölgesinde Hala saklanır mı sanırsın Sessiz kalıyorum deyince Susar mı aşk Kanarsın Kandırdığını sandıkça Onca yıldız tütsülendi Geceyi yakışında Yaşanan gitse de inkara Bilir yıldızlar Bizi mavi şehre götüren Dilsiz hep aynı numaralı koltuklar Bilir yol boyunca Yıkık yel değirmenleri Ördüğümüz duvarları Bilirim yağmurlardan kurtulamazsın sen Yine de -mevsimlerden sen-i koparacağım Belki yine kurutur çatlatır sıvanan çamurları Temmuz güneşim maskeler erken düşer... Arzu Altınçiçek |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başucumda sen
resmin bakıyor bana rüzgar savuruyor duymadığım kelimeleri çiçekler soluyor nefesini sevda ne yandaysa tutamadım solmuş renkleri aşkı kırmızıya boyayamadım aşk gri bir gömlek geçirmiş üstüne siyah beyaz karelerden bir bakış kapı aralığında merdivenlerden aşağı yuvarlanıyor hayaller bulutlar düşürüyor mavilikleri üzerine düşle gerçek karışıyor tenimde resmin bakıyor başucumda Gece sesini fısıldıyor Bir baykuş gibi çöktü yalnızlık yorganı çekiyorum serin yatağıma bir köşeye çekilmiş izliyorum şiirlerin dolunaydan düşmesini depremler oluyor denizin derinliklerinde yakamozlar yalpalıyor ve gözlerin dalga dalga boşver diyorum, ama resmin baktıkça şiir gibi kokunca özlem boşveremiyorum.. Çok özlüyorum...çoooooook. Arzu Altınçiçek |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teninde kalmıştı
Birbirine geçmiş Kirpiklerim Kör bir kilit üzerinde Ne açanı oldu Ne göreni Üç mevsimdir Alaca bulaşa Gözlerimde gökkuşağı Kör düğüm Üç mevsimdir Ne açanı oldu Ne fark edeni Sahi teninde kalmıştı dördüncü mevsim Bıraktığım gibi Nefes nefese mi hala yaz? Arzu Altınçiçek |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teselli istemedim
Teselli istemedim senden Sadece sar istedim yalnızlığımı *******ime dokun gizeminle Öpüşünle söndür yangınları Ne gel dedim yağmur gibi üzerime Ne git dedim biten mevsimler misali Bakışınla tüket ömür denen yılları. Bir ‘ben’ ol istedim sende kayboluşumda Tüm yarım kalanları sil istedim Yeniden başlat hayatı. Sadece ol istedim dualarımda Birlikte doğmak için sabahlara Tek tek toplayalım yıldızları Teselli istemedim senden Kirpiklerime hapsettiğim ‘suskun yaşım’ ol istedim ve gizli sevdamın adı Sev istedim beni umarsızca Kimse bilmesin istedim Karanlıktaki güneşimi.. Bir sen duy yeter sesimi Sen adam gibi adam Ben aydınlıktaki kara deli… Teselli istemedim senden… Sadece ol istedim yarınlarımda Uzaktan da olsa sev istedim... Arzu Altınçiçek |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teslim Olsam
Günlerdir aşka hasret mısralarım Hecesinde ruhu yok sevdaların İçim buruk Yarına karamsar doğacak güneş Yağmur sesinde hüzzam düşer dudağıma Şarkılar hasret kokar Ben yine yalnız Tek başıma Günlerdir tenimde açlık var Gönlümde isi yanık sevdaların Ufkumdaki kara bulutlar Gözleri taşır gözlerime Müjganımda yağmurlar Aşksız bir mevsim daha geçti ömrümde Oysa ki ne kadar zaman geçmiş sevdalanmayalı Bağrıma kor düşmeyeli Göğsümde pırpır seslerini duymayalı Ne kadar zaman geçmiş Yar elini tutmayalı Kollarında yatmayalı Günler değil yıllar olmuş Selamını almayalı Sesim düşse kulaklarına bir akşam Sabahımla doğsa yatağıma Günaydınım olsa gözleri Gülüşü aydınlığıma dolsa Teri göğsümden süzülse Ellerimde sıcaklığı Titrese yer gök bedenimde Ay güneşe teslim olsa Yıldızlardan vazgeçip Zincirlensem dudağına Dünyadan elimi çekip Ben teslim olsam aşka Arzu Altınçiçek |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkürler / muhatabına
Şiirin değil Ses çarkının dönüşüdür Bu nokta O dedi Bu yaptı Kim ki-ler / Kimdiler Doğrunun duruşudur Duyduğum Muhatabıma TEŞEKKÜRLER Hakkın değildi belki Ama hakkım da değildi Bu söylentiler Keşke ama keşke SUSMAYI BİLSELER KONUŞMAYI BİLMEYENLER... Gerisi üç maymunun hikayesi Senden duymak yetti... bunu da iletin... Arzu Altınçiçek |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Batak Şehir
Boğum boğum özlemleri yutkunuyorum Susuyorum Tüm şarkılar onu hatırlatıyor Her sabah gözümü açınca Ezan sesleriyle yakarıyorum Tanrı'ya adını Uzaktan yaşıyorum Göğsümde bir ürperti aklıma düştüğünde Canım nasıl yanıyor bilmiyor Cadde-i Kebir de dolanıyorum Hani olurda belki kokusu kalmıştır Taksim üstünde martılar Hasretimi haykırıyor Tramvay geçiyor...ve aklıma geliyor İçinden tramvay geçen şarkı! Ezilen yüreğimi Çalınan aşkı düşünüyorum Batak şehir Kayıp ruhlar geliyor aklıma Dileniyorum hayattan Benden çaldığı aşkımı Bekliyorum. Arzu Altınçiçek |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkürler sana
Kayboldukça güneş Eflatun bulutlardı Sıralanan Denizse Kınından çıkmamış öfkesinde Dingin Piyano başında bir adam Uzun saçlı, kendi halinde Ne o dinliyordu masadakileri Ne de masadakiler farkındaydı Her notanın hüznüne Vurdukça ah’layan Ah ladıkça ağlayan Hangi yanımızdı ...sustuk İlk kez dans ettim böylesi Özgürce... Yıldızların altında Sarmaş dolaş Kadehim bile yarım kaldı Kırılgan yanlarım gibi İki kedi gölgesinde Asıllarını ararken Şiirleri düşürdün karanlığa Müzik sustu Devam ediyordu dans Mırıldanışımızda Dudaklarının arasında Hangi çiçekti Öptükçe açan Her şey sussun istedim Derinine indikçe gece Kat kat soyundu Ellerinde korkularım Çıplaktı yüzleşmem Boşuna zaman kaybıymış oysa Anılara takıntım Dünü bugüne taşıma dedin Mutlu olmak için... ...haklıydın Karanlığa yaktığın Kırmızı mumlarda Işıldadı gözlerin Aşk bakıyordu bana Bense hala sarhoş Sense hala gerçeğim... Beklemeden verdiğin sevgine Teşekkürler Baharda yazı getiren güneşim.... Şimdi İstanbul uzak sahilim Birazdan düşeceğiz yoluna ama bu kez korkmuyorum senden Benden kopardıkların zaten küf kokusunda... Bu kez ben galibim Sen bitik Aşk mı O göğsümde uykuda Dokunma! Arzu Altınçiçek |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|