![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Martılar
Oturdum Yedi tepeli şehrin İnci gerdanlığına Tutsak duygulardan arınmış Koca bedenimle Konuşmak istiyorum Sana benzeyen Güzel gözlü martılarla Onlarda kendi halinde Vapurların arkasında Geçim derdinde Bir onlara anlattım seni Bir de sessiz çığlıklarıma Sana ise Anlattım anlatabildiğim kadar Daha fazlasını istiyorsan eğer ... Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Masal Bu Ya Bir Varmış Bir Yokmuş
Bir varmış bir yokmuş Masal bu ya Var olan yokmuş Yok olan varmış Adamda sevdası da Buna akıl erdirememiş Çözememişler bu muammayı Var olanın yokluğuna Yok olanın varlığına Varlıkta yokluğu Yoklukla varlığı yaşıyorlarmış Var ile yokun arasında kalan Sevgi dolu yüreklerini Gün geçtikçe biraz daha Tutsak ediyorlarmış Masal bu ya Üstelik bu görüşmelerde Gözleri bir şeyi görmezmiş Anlatıyorlarmış anlatamadıkları Her şeyi bir çırpıda Yürekleri gözlerine özenirmiş Ritimleri ne kadar hızlansa da Gözlerin hızına yetişemiyorlarmış Gözlerden aldıkları duygu seline şükrediyor Tutsaklığın acısını az da olsa Dindirmeye çalışıyorlarmış Bir dahaki görüşmeye kadar Bir varmış bir yokmuş Var ile yok arasında Yürekler isyandaymış İlgililere acilen Duyurulurmuş Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhamet
Ciğerlerime doluyorsun Soluyorum bir müddet Terk ediyorsun ansızın Kalıyorum nefessiz Boğazımı sıkıyor Hasretin ilmek ilmek Çırpınıyor yüreğim Yüreğinde yok mu merhamet Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nadide Çiçeğim
Şimşekler çakacak Gökyüzü ağlayacak Gönlümde yeşerecek En nadide çiçeğim Dağda kar Kırda çiçek Bahçemde gül Yüreğimde kelebek Sevgi kafesimde güvercin Uçsun Bu karanlık gönlümü Aydınlatsın Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Natürel Güzellik
Çek aynayı Bırak cımbızı İhtiyacın yok Yorma o güzel gözleri Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Tatlı Şeysin Sen
Kan ağladı yüreğim Gözyaşını görünce Ağlarken de güzelsin Ne tatlı şeysin sen Yüzyılın sevdası bu Buna inanmalısın Kerem ateşte yandı Aslı buna neylesin Sevdan için ağladım Şiirinle yaşattın İlmek ilmek bağladın Ne tatlı şeysin sen Duygumuz düşüncemiz Aynı bedende inan Mecnun çölde kavruldu Leyla buna neylesin Dağ çiçeğim hüzünlü Sevda mevsime ayda Ferhat dağları deldi Şirin buna neylesin Tanrıdan tek dileğim Huzur mutluluk sana Yazılmamışsın bana Güzel gözlü meleğim Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nefes Alışım
Konuşmam gerekmiyordu Hissediyordu nefes alışımdan beni Benden çok uzaklarda Karşımda olması gerekmiyordu Gözlerim kapalı görüyordum onu Ondan çok uzaklarda Alıştık gıyabımızda birbirimize Başka da şansımız yoktu Özel bir durumdu sevgimiz özel Uzun yıllara mahkûm ettiğimiz Sağır kör çaresiz İki masum yürek Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nefessiz Kaldım İmdat
Tatlı dilim sen acı dil oldun Üzgünüm yasakladım artık sana Sevdaya dayalı tüm sözcükleri Ne dediğini bilemedim ama canım çok yandı Sahi ne söyledin de güzel gözlümü incittin Bildiğim şaka yaptığını kıskandırdığını Şımarmak istedin sevdiğinin yüreğinde Zaten anında özür bile diledin Unutmalısın hafızana kazıdığın Yüreğinde çarpıp toplayıp böldüğün Güzel gözlünle paylaştığın tüm rakamaları Unutmalısın her telefonda söylediğin o iki kelimeyi Güneşin doğması artık anlamsız Artık izleyecek filmimizde yok Yani özleyemiyeceğiz özlediğimizi Ama yine içimizden onu çok sevdiğimizi söyleyelim Zaten o da biliyor bu deli sevdada Onu ne kadar çok sevdiğimizi Ama neden bizi üzdü işte onu anlayamadık Seni bilmem ama ben nefessiz kaldım Her telefon çalışında sensin diye Yüreğim de yaşanan heyacanı biliyor musun Zirveden uçuruma düştüm Kolum kanadım yüreğim paramparça İMDAT Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neler İsterdim Bir Bilsen
Seninle soğuk bir havada Gemi güvertesinde ellerin ellerimde Ellerim ellerinde Yüreğim yüreğinde Nefesimizin buharıyla ısınmak Galata Köprüsü’nde el ele özgürce gezmek Ara sıra saçlarını ellerimle okşamak Satıcıları balık tutanları Beraberce seyretmek Ara sıra arkanda kalıp Ceylan gibi yürüyüşünü seyretmek Bu gürültü ve kalabalıkta İsmini haykırarak Seni çok seviyorum Demek isterdim O gemilerin çıkardığı Zehirli dumanı yanak yanağa El ele yürek yüreğe Birlikte solumak Neler isterdim Yaşadığımız o özel O güzel günleri geri getirmeyi Neler isterdim Güvercinlerin martıların Kanat seslerini Kulaklarınla duyup O güzel gözlerinle duymayı Güvercin olup omzuna konmayı Avuçlarından beslenmeyi Kulağına adını söyleyerek Seni çok seviyorum demeyi Kız kulesinde güneşin batışını Güzel gözlerinle izlemeyi Gün boyu seninle yürüyüp Yorgunluğun tadına varmayı Seninle uyuyup Seninle uyanmak Günaydın diyebilmek Karşına oturup Birlikte kahvaltı etmek Sevgi dolu bakışlarını Çay yerine Yudum yudum içmek Yüreğimi yüreğine yaslayıp Yaşamımı böyle sürdürmek Kısacası İkimize ait olan bu cenneti Yaşasak Kime kötülüğümüz olur ki NELER İSTERDİM BİR BİLSEN Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neredesin
Neredesin ey güzel kız Kartopu büyüdükçe büyüdü Altında kaldı yüreğim Duymuyorum seni şehrin gürültüsü Görmüyorum sizi kuru kalabalıklar Sızlayan yüreğimle Bitmeyen hasretimle Dinmeyen acılarımla Soluyamadığım teninin kokusuyla Üstelik üzerimde biriken Kartopuyla Göz bebeklerinden Göz bebeklerime yansıyan Umut ışıklarıyla Seni bekliyorum Neredesin ey güzel kız Nerede Cafer Akyo |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|