![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BECEREMEM...
Suları tutuşturur yüreğimin yangını, Nehirlerimi akıtsam denizlere Denizler buharlaşır, Uçar göklere, Yeniden dönmek için evrene... Yüreğimde bin can barınır, Bini de sana aşık. Damarlarımda dolaşan oluk oluk kan Sevdama karışır, Gücüm yetmez, Engelleyemem; Mateme dönüşür, Giysilerinden soyunan özlem Kara bulutlar gibi çöker dünyama. Renk ararım karanlıkların içinde; Karanlık ******* Taşınır gündüzlerime. Bir ucunda sevdiğim var Ölesiye, Kahredemem... Aklımı yitiririm sevda bayırında, Erişmek umuduyla göklere Koşarım, koşarım, koşarım, Uçarım bilinçsizce... “Rindlerin Ölümü”nü düşünürüm; “Sessiz Gemi” gibi Evrenden göçmek geçer içimden. Ne çare ki; Bir ucunda, Yüreğimi yangınlarla yakan Sevdiğim var... Beceremem. Süleyman SAYLAN Ankara, 07.01.2001 Saat: 01.52 Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() OH OLSUN! ..
“Aşık olmam” diye caka satardın, Sevdalı çiftlere horca bakardın, Kıvılcım olmadan dünya yakardın... Duydum ki, gönlünü çalmış birisi, Oh olsun! .. Aşkıyla sarmış / yakmış birisi. Kar yağmış dağına, üşüyormuşsun, Aşk düşmüş bağrına, yanıyormuşsun, Kıskançlık içinde ağlıyormuşsun... Duydum ki, gönlünü çalmış birisi, Oh olsun! .. Aşkıyla sarmış / yakmış birisi. Bir çılgın rüzgarın hoyrat elinde, Göklerden düşmüşsün güldüğün yere. Herkesin başından geçer bin kere... Duydum ki, gönlünü çalmış birisi, Oh olsun! .. Aşkıyla sarmış / yakmış birisi. Süleyman SAYLAN Denizli-Ankara karayolu (otobüste) , 04.03.1995, Saat: 01.30 (Şarkı sözü olabilir.) Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() NEYİME GEREK
Ay denize düştü, deniz yanıyor, Şavkıyla kör gece aydınlanıyor. İnsan ilk bakışta hayal sanıyor... Sensizse hayaller neyime gerek. El ele tutuşup yürümeyince, Göğsüme yaslayıp sevemeyince, Uykuya birlikte giremeyince, Sensizse uykular neyime gerek. Şimdi de yarısı kayboldu ayın, Saklandı ardına koca bir dağın. Manzara muhteşem dostlarım bakın... Sensizse manzara neyime gerek. Çılgınca hayaller sardı içimi, Hep seni aradım, deliler gibi. Bir yılgın dünyada buldum kendimi... Sensizse yaşamak neyime gerek. Süleyman SAYLAN İzmir (Selçuk-Yoncaköy) , 30.07.1993 Saat: 03.04 (Şarkı sözü olabilir.) Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() NE İLAÇ, NE ÇARE...
Seninle aşkımız kül olup gitti, Külleri üfleyip ateş arama, Sensiz yüreğimde hevesim bitti. Yalvarıp yakarsan, geri dönsen de, Ne ilaç, ne çare olmaz yarama. Bir zamanlar kalbim sensiz atmazdı, Gözüm başkasına dönüp bakmazdı, Öyle bir aşktı ki, tövbe tutmazdı... Yalvarıp yakarsan, geri dönsen de, Ne ilaç, ne çare olmaz yarama. Hasrete alıştım sakın darılma, Sinsice yaklaşıp bana sarılma, Seninle geriye dönmek var amma; Yalvarıp yakarsan, geri dönsen de, Ne ilaç, ne çare olmaz yarama. Süleyman SAYLAN Ankara, 23.10.1997 Saat: 16.00 (Şarkı sözü olabilir.) Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KALBİM SANA CAN ATIYOR
Sanki pembe bir karanfil Yanağında kızarıyor, Kıvır kıvır yaprakları Saçlarını andırıyor. Kalbim sana can atıyor... Kokun sarmış dört bir yanı, Sarhoş eder koklayanı. Gülüşüyle gülden canlı Bal dudağın naz satıyor. Kalbim sana can atıyor... Gözlerin var deniz mavi, Bakar sanki sarar gibi. Biliyorsan sevmesini, Allah bile hoş bakıyor. Kalbim sana can atıyor. Güneş olup yaksan beni, Rüzgarınla sarsan beni, Gözlerinde boğsan beni. Aşkın beni hep yakıyor. Kalbim sana can atıyor Esmerlerin en güzeli, Esir aldın yüreğimi, Gamzelerin vurdu beni... Leyla olmuş ağlatıyor, Kalbim sana can atıyor. Süleyman SAYLAN Ankara, 24.05.1996 Saat: 19.25 (Şarkı sözü olabilir.) Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÜN OLA, HARMAN OLA.
Gülbahçemde güllerim soldu, kurudu; Bekleye, bekleye hep kul oldum sana. Derdime derman iken yaktım umudu, Gün ola harman ola, sorarım sana. Taliplerim çok idi, “beklerim” dedin, Ben askere gidince beni terkettin, Duydum ki, başkasına gönül vermişsin, Gün ola harman ola, sorarım sana. Askerliğim bitecek terhis yakında, Gönlümü yaktım artık bu son yangında. Sen de yanarsın bir gün bela / sevda çarkında, Gün ola harman ola, sorarım sana. Ah edersem dağlara, dünyaya sığmaz, Kalleşlik af olsa da cezasız kalmaz, Seni azrail bile benden alamaz Gün ola harman ola, sorarım sana. Süleyman SAYLAN Ankara, 18.02.2000 Saat; 23.30 (Askerliği bitecek bir THM sanatçısı arkadaşımın siparişi olarak yazılmıştır.) Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÖZ GÖZE YANIP, TÜKENDİK.
Seninle her mevsim ömür sürerken; Sevgi tohumunu aşka ekendik. Ne yazık, sebepsiz ayrıldık, erken, İkimiz göz göze yanıp, tükendik. El ele tutuşur, kanat takardık, Dünyaya sığmazdık, arşa çıkardık, Pembe gözlüklerle hayal kurardık... İkimiz göz göze yanıp, tükendik. Yüreğim çırpınır hala aşkında, Hayalin gezinir gönül tahtımda. Sevgimiz kül oldu hasret narında, (Un ufak un olduk hasret çarkında,) İkimiz göz göze yanıp, tükendik. Süleyman SAYLAN Ankara, 02.03.1993 Saat: 19.35 Şarkı sözü olarak yazılmıştır. Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() FELEĞE KÜSMEKTE...
Feleğe küsmekte haksızım sanma; Neden beni senden önce yarattı? Sen ol da halime yürekten yanma; Aramıza yaş yaş engeller kattı, Nar olmuş ateşle kalbimi yaktı. Kalbim senin için yanar tutuşur, İçimde bir his var, senle buluşur, Sevenler ahrette elbet kavuşur... Üç günlük dünyada sensiz bıraktı, Nar olmuş ateşle kalbimi yaktı. İnleyen kalbimi görmezden geldi, Aklımı başıma gelmeden çeldi. Hayatım sensizken, akmayan seldi... Uykumu düşlere esir bıraktı, Nar olmuş ateşle kalbimi yaktı. Süleyman SAYLAN Ankara, 04.10.1996. Saat: 15.30 Şarkı sözü olabilir. Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ... DERS ALDIN MI BARİ?
Aşkımı reddedip, hiçe saymıştın; (Aşkım görmeyip, yoğa saymıştın ![]() Mutluluk kapını çaldı mı bari? .. Sevgisiz mutluluk olur sanmıştın; Son aşkından bir ders aldın mı bari? .. Sevmeyi bilmedin, aşkı tükettin; Günleri boş yere hep heder ettin, Aşkımı görmeyip beni terkettin... Son aşkından bir ders aldın mı bari? .. Üzümsüz bağ gibi çorak yüreğin, Duydum ki, terketmiş en son sevdiğin, Başkasına kaçmış, gönül verdiğin... Son aşkından bir ders aldın mı bari? .. Ektiğini biçtin, boşa ağlama, Dikensiz gül olmaz, sakın arama. Üzüntünün ucu değer yarama... Son aşkından bir ders aldın mı bari? .. Süleyman SAYLAN Ankara, 11.01.1993 Saat: 22.55 Şarkı sözü olabilir. Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ... ÖLEN SEVGİYE
Umut dağlarıma karlar yağıyor, Umutlar tükenir, söner mi diye. Karların altında duygu yanıyor, Canhıraş seslerle ölen sevgiye. Uçuşan kuşların kırık kanadı, Aşk denen duygunun çılgın inadı, Bu güçlü aşkım da dua olmadı... Canhıraş seslerle ölen sevgiye. Gönlümü gönlüne bağlamıştım ben, Ömrümü ömrüne adamıştım ben, Yazık ettik diye ağlamıştım ben Canhıraş seslerle ölen sevgiye. Süleyman SAYLAN Ankara, 05.07.1993, Saat: 23.50 Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|