![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özledim Sevdiğim
Gözlerin geldi aklıma mercan gibi bakardı Işık misali göz bebeklerin ışıl ışıl parlardı Gülerdi bana bakarken gözlerinin içi Özledim sevdiğim özledim seni Sesin geldi aklıma hayatım deyişin Güzeldi seslenişin adımı söyleyişin Severdim dinlemeyi; seninle şarkı söylemeyi Özledim sevdiğim özledim seni Ellerin geldi aklıma; pamuk gibiydi Benim elimi tutunca içim titrerdi Bir ömür senin bu eller derdin Özledim sevdiğim özledim seni Kokun geldi aklıma mis gibiydi İçime çekince derdim bahar mı geldi Senin kokun bana her zaman farklı gelirdi Özledim sevdiğim özledim seni Özlemim çoğaldı sana hasretin beni yaktı Ne sevgini unuttum ne sevmeyi bıraktım Gittin uzaklara; hayalinde artık beni bıraktı Özledim sevdiğim özledim seni Nuran Kara
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özlemimsin
Hayalin gelir canım yalnız bırakmaz beni Anlarım ben o anda ne çok özlediğimi Göz yaşlarım akarken sevmek isterim seni Kaybolunca hayalin saramam bebeğimi Dalgalar olur kırbaç kamçılar yüreğimi Elimi uzatırım hayalin kaçar benden Yüreğim tufan yeri beklerim sevdiğimi Zaman çok çabuk geçer hiç haber gelmez senden Beklenmedik bir anda seni görmek isterim Bazen alıp başını uzaklaşır yüreğim *******i durmadan dua eder beklerim Hiçbir şey değişmedi hala sensin sevdiğim Bu asi yüreğime aşıladın sevmeyi O gün bugün aşıktır senin yolunu gözler Ağlıyordu gözlerim sen öğrettin gülmeyi Ne olur gel sevdiğim yüreğim seni özler Nuran Kara
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlemiştim Seni
Gözlerini gördüm çok mutlu etti Kısa bile olsa inan ki yetti Karamsar duygular beni terk etti Özlemiştim seni iyi ki geldin… Görünce güzelim o gözlerini Hatırladım hemen şen sözlerini Güldüğünde gördüm gamzelerini Özlemiştim seni iyi ki geldin… Hayallerin geldi sürekli bana Sarılıp kokladım ben kana kana Sevgimi söyledim o anda sana Özlemiştim seni iyi ki geldin… Güller açı verdi görünce seni Gül bahçesi yaptın o anda beni Gözümün içinde gördün kendini Özlemiştim seni iyi ki geldin… Sanmayın dostlarım kalbim her yerde Bu kalbin sahibi çare her derde Aradım sürekli ilacım nerde Özlemiştim seni iyi ki geldin… Unuturum sandım yapamamışım Ben seni kalbimden atamamışım Başkasını cana katamamışım Özlemiştim seni iyi ki geldin… Nuran Kara
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüya Bile Olsa
Rüya görmek nasıl bir duygu Ben göremem de merak ettim Bazıları Renkli görüyoruz der Bazıları siyah beyaz Ben bilmem ki ne renk olur Hiç rüya görmedim desem inanırmısın Birgün arkadaşım Rüyamda seni gördüm dedi Ben seni hiç görmedim Dedim ya rüya nedir bilmem Keşke görebilseydim seni Rüya bile olsa... Bazen uyanmak istemezlermiş Güzel olurmuş öyle diyorlar Hissetmek ve yaşamak gerekirmiş Dedim ya rüya nedir bilmem Bildiğim bir şey var Seni görmek isterdim rüya da olsa Senin o mercan gözlerini görmek Mis kokulu saçlarını koklamak Ve yanımda olduğunu hissetmek Rüya bile olsa... Seninle gezmek isterdim Uçsuz bucaksız çölleri Senin bir damla suyun olmak isterdim Rüya ya Sadece sen ve ben Birde sevgimiz olmalı yanımızda Ellerini hissetmeliyim Sesini duymalıyım kulaklarımda Birde Evet birde dokuna bilmeliyim Dudaklarına Rüya bile olsa... Bir anda uyanmak zor olsa gerek Dedim ya Hiç rüya göremem ben Sadece hayal ediyorum şuan Seninle gezmeliyiz Sokak sokak Aşmalıyız bütün zorlukları Yolun sonunda seni bulmalıyım Kolların belimde Gözlerin gözlerimde olmalı Rüya da olsa... Adını söylerken dudaklarım titremeli Yüzünü gördüğümde içim gülümsemeli Sevgini yaşamak beni mutlu etmeli Sen olmalısın birde ben Dedim ya Ben hiç rüya görmem Ama sen olmalısın görecek olsam Sen olmalısın Rüyalarımı süsleyen Seninle olmalıyım Rüya bile olsa... Sana kavuşmalıyım Nuran Kara
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Muhtacım
Ben senin için neyim dedin Diyemedim sevdiğim Bir yudum su diye Öfkelenir kızardın belki Ya da küserdin bana Ama bilemezsin ki Bir yudum su kadar Muhtacım sana Ben senin için neyim dedin Diyemedim sevdiğim Bir yudum su diye Gidersen üzülürdüm Olamazdım ki sensiz Üzülürdü yüreğim Sen olmazsan çaresiz Ne susuz olur bu can Nede yaşar sevgisiz Bir yudum su kadar Muhtaç sana çaresiz Ben senin için neyim dedin Diyemedim sevdiğim Bir yudum su diye Düşündüm de sevdiceğim Sen olmazsan Özlemlerin sarar beni Iska geçmez hiçbir atış Vurur oniki den kalbimi Çaresiz bırakır beni Hissederim o an acizliğimi Ben senin için neyim dedin Diyemedim sevdiğim Bir yudum su diye Ne susuz hayat Ne de sensiz dünya Geçmez aklımdan Vazgeçemem Sudan ya da aşkından Seni çok seviyorum Ayrılamam yanından Sen benim canımsın Hayat ışığım Ömrüm yettiği mühlet sürecek Aşkım Bir yudum su kadar Sana Muhtacım Nuran Kara
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Sevdam
Sana sevdam, öyle büyük ki, Bu kalp nasıl taşır bende şaşarım... Hani hasretin olmasa, Kalbime taş basıp yaşarım... Sanma ki geçici bir aşk bu Sanma ki bir heves... Bu kalp seni sever canım Böyle bilsin bunu herkes... Karaysa sevdamın adı, İmkânsızsa aşkın çıkmazı... Ömrümce benim olmayacağını bilirim, Seni sensiz yaşarım sevdiğim... Umudu yaşarım umutsuzlukta, Sensizliğin bilinmez vuslatın da, Çaresizliği yaşarım... ...ve dayanılmaz acılar içinde... Sana ben hep hasret kalırım, İçimdeki sevdayı ölünce unuturum Sana sevdam o kadar büyük ki, Şiir aciz kalır, yazı usanır... İçimdeki feryat çığlığa döner, Sevgi şaşar, aşk kendinden utanır... Sanma ki sensizlik yıldırır, Sanma ki, uzaklığın perde olur... Gönlümdesin sen daima, Sevgin tüm benliğimde hayat bulur... Bazen bir ateş olursun, Bağrıma dolan... Kanım olursun bazen Damarında dolaşan Mutluluğum olursun, Hayalimde benimle buluşan... Ama sen imkânsız aşkımsın, Gerçekte benim hiç olmayan... ...ve yanarım yokluğunda... Sana ben hasret kalırım, İçimdeki sevdayı ölünce unuturum
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Zarar Gelmesin
Gözlerime bak ta git bakışın bana kalsın Gülüşüm senden sonra çok uzaklara dalsın Kalbin kötülükleri benim yoluma salsın Sana zarar gelmesin inan ben dayanamam Ağlasın gece gündüz hiç susmasın yüreğim Senden başka kimseyi kavramasın bileğim Ömrünce hep mutlu ol budur benim dileğim Sana zarar gelmesin inan ben dayanamam Başka yüreklere gir hiç yalnız kalma sakın Gözlerini kapama biraz etrafa bakın Hüzünlü durma canım mutlu bir eda takın Sana zarar gelmesin inan ben dayanamam Eski güzel günleri düşünüp de ağlama Ne olur oturup ta karaları bağlama O güzel yüreğini benim için dağlama Sana zarar gelmesin inan ben dayanamam İsterim ki o güzel gözlerin hiç dolmasın Mutluluğu hak eden yüreğinde solmasın Kapılıp kederlere bir gün yalan olmasın Sana zarar gelmesin inan ben dayanamam Nuran Kara
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarı Güller
Nasıl oldu anlamadım Birden sevdim seni Oysa hiç anlaşamazdık seninle Sürekli bir inatlaşma yaşardık Kavga ederdik Sen gülleri severdin sarı gülleri Ben ayrılık derdim Sen yinede severdin Ben pembe karanfilleri severdim Kızardın bana sıradan derdin Gül asil bülbül bile güle aşık Seveceksen gülü sev derdin Anlam veremezdim bu edana Nerden bilebilirdim ki... Ayrılığa alıştırmakmış niyetin Aniden gittin habersiz Günlerce bekledim Senden gelecek bir haberi Uykusuz geçen saatleri günler kovaladı Bıkmadan bekledim Elimde sarı güllerle gelmeni Geldiğinde hazır olmalıydı güllerin Sevdiğin Sarı Güller Her daim senin olmalıydı Sürekli yenilenen güllerin ve ben Bekledik gelmeni bize dönmeni Dönmedin haberde vermedin Sarı Güllerin boynunu büktü ben gibi Bir offf demedik gülüm İsyan etmedik bize yakışmazdı Üzgün olmamalıydık Ne sen, Ne ben, Ne de Sarı Güller... Sarı Güllerin diğerleri gibi soldu O anda anladık ki; Beklemelerimiz boştu Gelmeyecektin bize Öksüz kalmıştık Sarı Güllerin ve ben Şimdi resimlerin var karşımda Yanlarına vazgeçemediğin Sarı Gülleri iliştirdim Biz senden vazgeçmedik ama Gördük ki; Sen, Sarı Güllerden Ve Benden vazgeçtin Ben Sarı Güllerimle beklerim Günü geldiğinde bebeğim Bu sefer emin ol Ben yanına gelirim Nuran Kara
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Beni Sevmesen de
Gözlerinde gördüğüm hüzün beni yaralar Sensiz geçen günleri bu kalbim hep karalar Senin sevgin bebeğim kapıları aralar Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm yaşları ben silerim Seni mutlu görmeyi gece gündüz dilerim Gamzelerin gülerse o an bende gülerim Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm mutluluk yeter bana O an kapa gözünü mutlak gelirim sana Aklın kalmasın bende rahat ol benden yana Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm ışıltı hep var olsun Gün gelirde seversen mutluluk senin olsun Seni üzen olursa dünyası zindan olsun Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Gözlerinde gördüğüm acılar benim olsun Sen yanımda yok isen dünya dönmesin dursun Hayatta vazgeçemem rabbim seni korusun Sen beni sevmesen de; ben seni seviyorum Nuran Kara
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen
Ey gözleri güzel yar Aradım ömrünce seni Ben diyar diyar Birgün olsun gel yanıma Delice bir sar Bu yürek emin ol Sana minettar Sözlerini sevdiğim yar Sesini duymadığım an Dünyam sanki olur zindan Sevgiyi aradım yıllarca Anladım bulunması zor bir olay Sende sevmezsen bu canı Yürek olacak isyankar Yüreğini sevdiğim yar Gözlerim görmez olur Sensiz çeker büyük acı Doktor istemez asla Sensin bu canın ilacı İnan bana bir tanem Sen olmazsan yüreğimde Olur senden davacı Sevgi ne demek Öğrendim senden Esirgeme gülüşünü Ne olur benden Mutlu olabilmek için Sensin tek çarem Ya gel yüreğime Sev beni... Ya da dünyadan Sil beni... Nuran Kara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|