![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Islak gözlerine yıldırımlar düşerken....
Süzüldü... Yüreğime yağmur, Gönlümü hançer gibi dağlayan, Kirpiklerinden.... Hazırım... Hadi,şimdi vur beni, O ıslak gözlerine, Yıldırımlar düşerken... Sırılsıklam sevgimin, Sarhoş akşamlarında, Düşlerimin kara mahpusluğunda, Küskünken yıldızlar geceye, Gönlüm kırık,dilim lal, İmkansızı bekledim, Hücrelerime kanlı yaşlar dolarken... Yiten yıllarımdı... Sel olup gönlümü basan, Oysa,güneşimdin sen, Ay sen,yağmur sen,rüzgar sen, Hepsi hayaldi sanki, Sen gibi, Beni bırakıp, Sağanaklarda şemsiyesiz, Giderken....... Şimdi.... Pişmanlık şimşeklerin, Çakarken kalbinde,benliğinde, Yakamı bir bıraksa sağanakların, Uzaklara kaçacağım senden, Yüreğinden... Sevginden.... Tüm acılarımı yükleyipte sırtıma, Nefretimle...... fügen 05.02.2008 izmir Fügen Algıer
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Issızlık benim şarkımdı...nakaratında kayboldum.
Bir rast semai, mahremlikten arınan teninde, dokunuştur, dinle.. kemanın sesinde gönlüm tarumarken, tamburun sesinde yangınım büyür, anılarım depreşip ses verir, yas tutar gönlüm, kanar, ağlar, yanar, dinle... yüreğimle, gözlerimin arasından bir şarkılık aşk geçer, her tınısı vurur yerden yere, karabasanım olur, bestesinden dökülen sesi.. delicesine haykırır, nakaratı... aşk yeminidir, terimin tenine bulaştığı yerde, hüznün hüznüme kavuştuğunda, nabzında atar bestemin, kalpten kalbe yol alırdı, ahh...o şarkı, dinle... şimdi, seviyorum desende, boşluklarda asılı kalır melodisi, ve, yüreğim eski bir şarkının, son nakaratında hapsolur.. nerede, bir ayrılık şarkısı çalsa, orada yeniden ölümün sone si duyulur, kırpılmış bir bulut sesinde, dinle.. ıssızlık benim şarkımdı, şarkılarımda kayboldum.. kana/dım, ağla/dım, yan/dım, dinle.. fügen.. 2008 in vakitlerden ahh o şarkıların gözü kör olsun dediği vakit. Fügen Algıer
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Işığım ol gel artık....
Ben mehtaba tutkunum... Ayışığı bana aşık, Suskun ışıkları dansederken gecede, Hasretini yazdım sensiz gökyüzüne..... *******ime sen doğ istiyorum, sen doğ ki dinlensin gönlüm, Gece kadar kara hüzümlerim, sessiz yalnızlığım, Çaresiz çırpınışım, Sesimi duyuramayışım, Bitsin... Ben artık suskun ışığında, Dinlenmek istiyorum..... Suya düşen mehtap gibi akset yüreğime, Ellerinden tutup, Gözlerine dalmak istiyorum... Hadi ısıt kalbinde umutlarımı, Kavuşmak fallarda kalmasın istiyorum... Yosun kokun mavi dalgaları denizimin, Mehtabının sevdaya kapalı suskunluğunda, Yakamozlarım oynaşsın, Bütün ışıkların sevdalarda, Benim olsun, Benim olsun istiyorum.... Yalnızlığımı asarken gecenin dallarına, Aşkın ile yanan gönlüm, Sevdamın şarkılarında, Çaresiz,suskun,ışıksız bir şairin dizelerinde, Işığım ol gel artık, Gel artık bana diyorum..... Zaman cok çabuk geçiyor sevdiğim..ben zamansızlıklarda mavi ışığınla seni istiyorum.. fügen 04.11.2007 03.15 Fügen Algıer
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk defa
Hayatımda ilk defa şiir yazdım sevgili... Tıpkı ilk defa seni sevdiğim gibi.. Her sabah güne seninle başlamak, Tıpkı gül üstündeki ilk çiğ tanesi gibi..... Her gece düşlerde seninle uyumak, Her dakika adını anmak, Her saniye sesini beklemek, Tıpkı baharda açmayı bekleyen taze erik dalları gibi.... Hayatımda ilk defa şiir yazdım sevgili.... Tıpkı hayatımdaki tüm ilkler gibi. İlk defa sevdim, İlk defa hüzünlendim, İlk defa güldüm seninle..... Tıpkı... Tıpkı... Hayatımdaki tüm ilkler gibi...... (İzmir - 2007) . Fügen Algıer
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk vurgun....
Ağla gözlerim..... Şimdi yağmur zamanı mevsimlerden, Toprağım suya doymuyor yaşlarımdan, Ağlaki gönlüm kuraksamasın, Yağki göz yaşlarım, Ateşi sönsün yüreğimin suyunda...... Şimşekleri çaksın gönlümün, Gök gürültüsüne karışsın cığlığım, Acıtırcasına, Kimseler duymasın senden başka.... Bir yağmur öyküsü gibi sevdan bana, Islak ve suskun.... O an bir hüzün çöküyor yüreğime, Ellerimi acıyorum allaha çaremsiz, Bitmeyecek biliyorum sensizlik, Sensizlik acılarım..... Oysaa ben hep yağmurları sevmiştim, Yağmur olduğu için sırf. Gönül yağmurum aldırmadı bana, Bu ilk,ilk vurgun. Yedi renkli gönül kelebeklerim, Yop yorgun.... Adını koyamadığın mavi çiceklerim, Artık sop solgun..... Yağmurlar yağarkende vurgunum, Gönül gözlerimden sana, Senden gelecek az sevgiye açıktı yüreğim, Görmedin beni, Belkide umursamadın..... Bu ilk vurgun yüreğimde sevdiğim, İlk vurgun.... fügen ......................................Dayanmıyor gönlüm sebepsiz vurgunlara...... 06.11.2007
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnadınaaaa.......
Nedir bu cektiğimiz? Birbirimizden değil, Ellerden...... Biz ne fırtınalar atlattık, Kıskanç gözlerden... Biz seninle tek yürek olduk, Aşkımızı hep koruduk.. Senin huzurlu kollarında, Sevgimizin limanında olduk... Kimseler ayıramadı bizi. Sen benim cansuyum, Ben senin renkahenk gülün. Biz ne fırtınalar atlattık, Ayıramadı kimse bizi... İnadına.... İnadınaaaa....... fügen Fügen Algıer
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsan var insana benzemez..insan var dosttan öte..! ! !
insan var, insana benzemez; insan var dosttan öte... iki gün arası verilen, bir çay molasıdır, beklenmedik bir dost şiiri, en ince belli bardakta, demi, keyfi yerinde, içilen dosttan öte yürekte.. üzüntüler,hüzünler çıksın aradan, yaren yeri şairler birliği, Şairce şımarıp azalım biraz, dosttan öte yüreklerde.. Sizde ne var ne yok? hergün, yazılan şiirlerde belli.. Dost dediğin biraz halden bilmeli, Beraber ağlayıp hepbirlik gülmeli, Gönüllere dost resimi çizelim biraz, el ele kardeşce,yürekçe, dostlağa dem vuralım biraz... Benim arkadaşlarıma dost pembesi hakimdir, Bazende dost yeşili, Kara hiç tanımlanamadı dostluklarımda, her ne kadar bilinsede siyah... Sevda perdesi çekildi kahverengi'den, dost sırtımdan vurduğunda, ahşap gönül pencereme, açtımda perdeyi aydınlığa vurdum biraz.. minnetim,sevgim gönüldendir, aş,iş,eş istemem, dostum, yürekten dost diyendir.. fügen.. 2008 in..vakitlerden şairler birliği dostluğundan çok duygulandığım anlar... Fügen Algıer
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İptalim artık sevdalardan...
İptalim artık sevdalardan, Ne eski aşklar kaldı, Nede güvenilecek dostluklar.... Herşey yalan,herşey dolan, Bir menfaat düzeni olmuş dünya, İki dakikada herşeyi satabilen.... Baharımda,yazımda herkes yanımda varken, Bırakıp gitti kışımda dost bildiklerim. Her yüze gülen dost değilmiş anladım.. Duygular paramparça, Sevgiler bölük pörçük..... Dost bellemiştim dünya seni, Vurgunlarında yıkılıp kaldım köşe başlarında, Bir dost sesine özlem, Bir sevgiye hasret gönlümde.... Yoksunuz,yoksunuz bakın işte, Hep aldatılmışlıklarda kaldı ömrüm, Yalan dostluklarda avutuldum, Gözün aydın dünya,yalnızım kalabalıklarda.... Kendime en yakın gönül bir kendim kaldım, Tek başıma,yapayalnız, Hep korkak,hep ürkek hayata, Dimdik durmaya çalışsamda, Okunuyor gözlerimden gönül hüznüm.... Artık ulu bir çınar gibi olsanızda arkamda, Asla yaslanmayacağım size asla, Yıktınız güvenimi dost bildiklerim....... fügen Fügen Algıer
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstemiyorum....
Aranan yüreklerde, Çarpık sevdalar istemiyorum... Gönül dostum olsun, Gönlüme doğsun diyorum.... Kullanılan kendisidir, Kullandım sanmasın,görüyorum.. İstemiyorum, Cahil dostluklar, Bin gönülden bal almaya çalışanlar... Karşımdaki...mert,sözü doğru,gözü pek, Adam gibi adam olsun istiyorum... Hak etmeyeceksen dostluğumu, Gel,geç göreceksen beni, Haydi sana güle güle, Güle,güle diyorum.............. fügen 09.11.2007 Fügen Algıer
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsyanım var....
İsyanım var.... Düzene,yaşama,sevgiye. Dört duvarım içine giren, Neşeli güneşe.. İsyanım acıtan karanlığa, Kalabalıklar içindeki yalnızlığa. Gülen yüzlere.ağlayan gözlere, Sahtelere, Gerçeklere, Durduk yerde hiç uğruna ölene, Hayatta kalmasını bilene, Akıllıya, Deliye, İsyanım var. Dönen dünya ya bile.... Durdurun dünyayı inecek var... fügen
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|