![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benden Sevgini Esirgeme
dün gece neydi öyle? öpüvermiştin beni düşümde bir ateş düşürmüştün yüreğime yangın çıkarmıştın bedenimde uyanıvermiştim birdenbire gel de güzelim isyan etme sabah oldu güneş de doğdu gözlerimde hala uyku yoktu senli bir deprem yaşamıştım beynimde yedi virgül sekiz şiddetinde bendeki köklerin öyle derinde ki bir kez daha bahar açtın gönlümde hem de daha canlı renklerde solmamak üzere mahşerde bile yeter ki benden sevgini esirgeme çare ol derdime merhem ol sensizliğime yoksa bir gün çıldıracağım vallahi artık dayanamıyorum hasretine ne olur bir sabah erkenden çıkıp gelsene 04.03.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Adeta Yüreğine Hapsettin
biliyor musun sevdiğim? ben kendimi kaybettim bir bakabilir misin? senin oralarda var mıyım? bulursan sakın bırakma sıkıca tut ellerimi sen benim gönlümü fethettin beni adeta yüreğine hapsettin söyler misin? saklanmakta haksız mıyım? bil ki senin yanında ben müebbete bile razıyım sevmek aşık olmak bu olsa gerek insan mapusluğu da göze alıyor hem de severek isteyerek senden hiç ayrı kalmak istemem keşke her yerde senin gölgen oluversem denizde dalga olsam sen kulaç attıkça o muhteşem bedenini okşasam ışık olup gözlerine dalsam dünyaya hep benimle baksan ah! gel desen bir ışık yaksan sana doğru koşsam koşsam sevgili şiirim yeter ki sana kavuşmak olsun sonunda vallahi yıllarca koşsam da hiç yorulmam haydi haydi çağır beni koşup geleyim sana hasretine dayanamıyorum artık beni anlasana 10.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Bana Bırakıp da
tatlı bir meltem yeli gibiydi sesin yüreğimi sıcacık ısıttı nefesin sevdiğim aldırmıyorum artık bütün mevsimler karakış olsa da benim güneşim sensin bu dünyada sen yanımda oldukça üşümem asla sen gönül bahçemdeki tek çiçeğimsin bir tek seni koklayacağım ölünceye değin sen benim yüreğimdeki tek şiirimsin seni yazıp seni okuyacağım yaşadıkça bir tek hüznüm var o da sensizliğim ne olur gözlerim kalmasın ıssız yollarda çıkıp gel bir gün gece yarısı olsa da bil ki bir nefes gibi ihtiyacım var sana beni buralarda bırakma yoğun bakımlarda yaşama şansım biter sen yoksan yanımda tükenir soluğum sevgin olmadıkça kanımda beni bana bırakıp da sakın çekip gitme uzaklara 24.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Benden Alıp da
gönlümde açtığın baharı sakın bir gün hazana çevirme beni benden alıp da hasretinle bedenimi kavurup da günümü bile zindan edip de çekilmez dertlere düşürme seninle rengarenk baharı yaşarken yokluğunda hüzün çöker yüreğime sen bir tek benimsin derken bil ki yüz yıl yaşasam da senden başkası değmeyecek ellerime senin nefesin olacağım ömrümce beni soluyacaksın ölünceye değin düşlerimde seninle sabahlayacağım her gece yeter ki bir tek benim olsun o güzel yüreğin 24.09.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Bir Ateş Gibi Yakarsın
inan ki sen yüreğimdeki çiçek bahçesisin her sabah rengarenk açar farklı kokarsın bil ki sen hiç solmayacak bahar mevsimimsin seni kokladıkça beni bir ateş gibi yakarsın sen bir goncasın renk renk güller açarsın yemyeşildir yaprakların harika kokular saçarsın sen semada bir güneş bir ay bir yıldızsın haydi uzat ellerini neden böyle uzaklardasın? ellerini tutmak istiyorum hem de sımsıkıcasına sana sarılmak geliyor içimden hiç ayrılmamacasına haydi çağır beni de yanına koşup geleyim sevdiğim seni iliklerine kadar sana hissettireyim ölünceye değin 06.10.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Bir Tek Sen Anlarsın
alıp başımı gideceğim diyorum da bir adım atınca geri dönüp bakıyorum ayaklarım kafa tutuyorlar bana söz dinletemiyorum gitmiyoruz diye isyan edip duruyorlar ben de çaresiz gidemiyorum geri dönüp kalıyorum bu birkaç kez geldi başıma bunda da bir hayır vardır diyorum sevdiğime biraz daha sıkıca sarılıyorum acaba ben hata mı ediyorum? dizelerimi okuyan sevgili arkadaşım sen hiç sevdin mi hayatında? yüreğin çıkacak gibi oldu mu şurandan? evet evet evet dediğini duyuyorum işte beni bir tek sen anlarsın sen dertlerimi dinler sen vah vahlarsın sevmek sevilmek ne de yakışıyorlar yan yana değil mi? hele iç içe olursa bir ömür geçer bir yıl gibi görünmez olur sevginin dibi sevda öylesine derin olur ki hiç kimse sökemez köklerini siz neden bakıp duruyorsunuz öyle haydi acele edin yüreğinizi açın ki birisi girsin hemencecik içeriye sakın geç kalmayın sevmeye sevilmeye 02.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Bir Tek Şiirim Anlar
bu gün İstanbul'da yine yoğun kar var ben de çekildim bir köşeye diyorum ki:nerdesin ey yar? beni bir tek şiirim anlar hem de noktama virgülüme kadar uzaktan da olsa onun bir bakışı bana mutluluk verir baktığı yerlerdeki buzlar hemen erir benim sevdiğim gonca bir güldür mesajını aldığım anda gecem bile gündür bil ki şiirim senin aşkın da benim için ündür mutluluk umut ve heyecan rüzgarları seni sevince esti benim yüreğimde yıllar sonra ruhum canlandı birdenbire bir tek isyanım var o da sensizliğime razıyım böyle yaşasak da ömrümüzce yeter ki beni yokluğuna mahkum etme sakın beni bana bırakıp da çekip gitme 07.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Böyle Sevdanla Yakıp da
beni böyle sevdanla yakıp da neden bırakıp gittin uzaklara? ben buralarda hasretinle yanarken sen mutlu yaşayacağını mı sanıyorsun oralarda? bir gün yeniden sararsam seni kollarımla sanma ki ömrüm boyunca bırakırım bir daha ne olur bir gün bizim buralara çıkıp gel de merhem ol hasretinden çatlayan dudaklarıma sen İstanbul'da yaşarken bir 'günaydın'ın bile yetiyordu bana her sabah heyecanla başlıyordum güne öylesine mutluluk neş'e veriyordun ki dönüp hiç bakmıyordum düne bir gün hiç beklemediğin bir anda bir otobüs durağında çıkıverirsem karşına sanki hiçbir şey geçmemişçesine aramızda bana yeniden'merhaba sevdiğim' der misin? o sıcacık güzel ellerini ilk günki gibi verir misin? yoksa yoksa çevirip başını çekip gider misin? 12.07.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Çektikçe Yapıştırıyorsun Kendine
sadece kendini bulacaksın dizelerimde her birini defalarca okusan ezberlesen de kendi kendine acaba! bu ben miyim diyeceksin? ömrün boyunca her anında adımı heceleyeceksin bil ki her gece rengarenk gireceğim düşlerine inan ki farklı bir renk vereceğim gülüşlerine son vereceğim artık hüzünlerine üzülüşlerine sıcacık edeceğim her yerini karakışta bile yeter ki sen de beni hisset o güzel yüreğinde sevdiğim sakın beni bırakma gittiğin yerlerde söyle canım sen mıknatıs mısın nesin böyle? beni çektikçe çekiyorsun yapıştırıyorsun kendine sen neden gelmiyorsun uzaklarda duruyorsun öyle? haydi geç kalma dokun bana o harika ellerinle ömrümüzce bedenlerimiz adeta kaynasın birbirine ölünceye değin sevgimiz daha da yeşersin günden güne sevdamız duyulsun her yerde herkes imrensin bu alemde 03.07.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Çöle Çevirdin
düşlerimde seni görmek ne de güzelmiş meğer güneş doğup da sabah olunca hiç uyanmak istemiyorum inan bedenimi ateşe vermek geçiyorsa içinden eğer bir akşam kendin çıkıp geliver sen yüreğimdeki sızımsın dilimdeki bitmeyecek şarkımsın yokluğunda gözlerimdeki yaşımsın tatlı tatlı tenimi okşayan rüzgarımsın sen benim mutluluğumsun ömrümce tükenmeyecek umudumsun ben de senin dinmeyecek sevgi yağmurun ateş misin? güneş misin? nesin sen? beni çöle çevirdin hasretinden adeta yakıp kavuruyor beni sevdan sensiz ben hiç zevk mi alırım bu dünyadan? inan ki özlemim başlar hemencecik sana sen yatağına uzanıp da gözlerini kapatınca ya da yüzünü benden başka yöne çevirdiğin anda işte benim buralardaki durumum böyle sevdiğim ne olursun artık sen de aşkımın derinliğini anla 13.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|