![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hırlar
Çocuğun arsızı çabuk şımarır Avradın yüzsüzü kavga çıkarır İt yüzlü olanı yüze zığarır Dişini gösterir hırlar it gibi Zağarın kötüsü avı kaçırır Erkeğin berduşu içip sapıtır Sonradan görmede yolu şaşırır Paraya güvenip hırlar it gibi Eskimiş araba yolda bırakır Derdin fazlası candan bıktırır Erkeği hesapsız karı batırır Beyine güvenip hırlar it gibi Mart ayı kediyi dama çıkarır Kanarsan kazma kürek yaktırır Esnafa tüccara keman çaldırır Bir dert ayıdır hırlar it gibi M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hicaz makamı
Mehtabın şavkı okşar saçımı Yıldızlar gök de üzüm salkımı Döndürdü mazi birden başımı Hatırla canım hicaz makamı Sahilde söylerdin sen bu şarkıyı Seherde söylerdin sen bu şarkıyı Ay ışığı çaldı yine aklımı Sahil gülüm kırk yıl kısa zaman mı Merak ettim görsen beni tanın mı Gözün yine kumsal gibi sıcak mı Sahilde söylerdin sen bu şarkıyı Seherde söylerdin sen bu şarkıyı Benden ayrı göz bebeğin yaslımı Duygun taşıp yanağından akar mı Al yanak da gamzeleri yıkar mı Sahil gülüm ikrar ettim aşkımı Sahilde söylerdin sen bu şarkıyı Seherde söylerdin sen bu şarkıyı Mehmet Tamer Altıparmak
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hicran
Hicran yaktı ikimizi Alev sardı içimizi Duysak bile sesimizi Dertler yine bitmiyor Mecnun eden sevgimizi Çile dolu kalbimizi Yazsak bile derdimizi Dertler yine bitmiyor Ortak olan çilemizi Fiğan eden dilimizi Desek bile sevgimizi Dertler yine bitmiyor M. Tamer Altıparmak Mehmet Tamer Altıparmak
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İmeceyle Hasat Derdik
İmeceyle hasat derdik elinen Yağmur yağdı harman gitdi selinen Sürükledin koyun kuzu itinen Çilemize zam eyledin ey felek Umudlarım taze çiçek gül iken Davarları beslemişdim şevkinen Bunca umud soldu gitdi selilen Halimize acımadın sen felek Yem parası omuzumda yük iken Sermayede ziyan oldu görünen Cebimize çamur doldu çöl iken Derdimize dert ekledin ey felek Gözyaşlarım çare olmaz ağlarken Alacaklı para ister ton ilen Derde kaldım çaput gibi yüz ilen Kederime körük duttun ey felek M.Tamer Altıparmak
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İntizar Ederim Kahırdan Öte
Döndüm dalından savrulmuş güle Yakdın ateşde döndürdün küle İntizar ederim kahırdan öte Dertler deresi yıkasın seni Şeytan kandırsın gülerken bile Arşa uzansın yediğin sille Acı verirken çektiğin çile Kaynar kazanda kaynatsın seni Yine dokundum iğneli sözle Seyret alemi buğulu gözle Bekle ölümü çekmeyen dizle Dertler hışmına bulasın seni Sarıl bastona kötürüm elle Sesin çıkmasın lal olmuş dille Farkın olmasın kokuşan etle Çekilmez dertler belesin seni Kalbin teklesin takılmış pille Çenen çatılsın dökülmüş dişle Rahmet okumam bunuda belle Cehennem ateşi inletsin seni M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstiyorum
Zalimin zulmü kırılacak Mazluma sahip çıkılacak Fakirlere bakılacak Sosyal devlet istiyorum Zalimlerden çekinmeden Menfaati düşünmeden Parti farkı gözetmeden Seven memur istiyorum Hizmet düstur huzur arzu Birlik beraberlik için bu Mutlu günler kaygım bu Kaygım bitsin istiyorum Güçlüsüyle işsiziyle Zenginiyle fakiriyle Akıllısı delisiyle Dert birliği istiyorum Köylümüzle kentlimizle Yaşlımızla gencimizle Vatansever kalbimizle Güç birliği istiyorum M. Tamer Altıparmak Mehmet Tamer Altıparmak
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kader ayrı Dünya ayrı
Şehit etmişler mehmedi cudi dağında Vatanı beklerken can vermiş toprağına Sevdiği oturmuş ağlar eli koynunda Kader ayrı dünya ayrı bu genç yaşında Askerini beklerken yalnız yatağında Yetim kalmış bebek ağlar kucağında Hayallerle gün saydığı el ocağında Kader ayrı dünya ayrı bu genç yaşında Sevdiği oturmuş ağlar mezar başında Ağıt yakar sevdiğine baharında kışında Sevdiğinin ismi yazar mezar taşında Kader ayrı dünya ayrı bu genç yaşında Otlar yeşermiş çiçekler açmış toprağında Mehmedinden tek hatıra henüz iki yaşında Sevgisinin manası var sanki gözyaşında Kader ayrı dünya ayrı bu genç yaşında M.Tamer Altıparmak
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim Aşkı Gözlerimle Bölüşür
Akşam olur ay ışığı görülür Zülüfleri tel tel olur dökülür Yakomozlar gelin gibi süzülür Sahildeki gece beni mest eder Dalga gelir kıyılarla öpüşür Kabardıkça arzum ile örtüşür Yüreğimde isyan eder köpürür Sahildeki mehtap beni mest eder Kalbim aşkı gözlerimle bölüşür İçim yanar ruhum ise çöküşür Düşman olsa insan biraz düşünür Ay ışığı gözlerimi mest eder Hayalinle göz bebeğim öpüşür Eski günler bal kaymağa dönüşür Kuşlar bile bana inat ötüşür Hayaliyle bir kız beni mest eder Tamer sen hayal eder üzülür Felek ile senin için döğüşür Yüzlerime sivri sinek üşüşür Sahildeki gece beni mest eder M.Tamer Altıparmak
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kanma
Şekerse dünya baldır ahiret Fani dünyanın tadına kanma Makberde ışık ibadet elbet Nöbete benzeyen hayata kanma Yaşarken hazırlan hatada yapma Üçgünlük dünyanın çarkını sarma Unutup iyiye kötüye koşma Nöbete benzeyen hayata kanma Ahirete daima hazırlık yap Zararın olmaz iyilik yap Malı mülkü bırak Allah'a tap Yalana benzeyen hayata kanma Malda kalır mülkde kalır fani dünyada Adın soyadın yazar mezar taşında Baki kalan sevgidir yalan dünyada Nöbete benzeyen hayata kanma Dünya malı dünyada ölüp giderken Üç kulaç bezden kefen giyerken Malda yalan Mülkde yalan eyvah derken İş işten geçmiş olur hayata kanma Mehmet Tamer Altıparmak
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara bahtım
Geze geze mecnun idim yolunda Siriılsıklam ıslandığım yağmurda Bata çıka bir hal oldum çamurda Mutluluksa bu dünyada serapmış Kara günler tez geçmiyor hazanda Dağlar bile yas tutuyor bazanda Vefa yokmuş yar dediğim cananda Söylediği her sözüde yalanmış Talih kuşu görünmedi başımda Elalemin çiçek açdı taşında Benim sinem alev alev ataşda Kara bahtım kem talihim yazgımmış Muraz almak kafdağından uzakmış İnsanoğlu severise yanarmış Felek alna kader diye yazarmış Yazğı denen çile beni ağlatır M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|