![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey Hoyrat Cihan Beşeri
Ey hoyrat cihan beşeri Ne kırgın etmişinki beni Ölümden beter olmuşum Haberdar etmez kimse yanmış ciğerimi Sevmiş sanmışta kanmışım Aşka tutunamaz nihayetinde kollarım Ey hoyrat cihan beşeri Senden yana artık yanıktır şu bağrım Anam babam yoktur yurdumda Kanadı kırık kalmışım bu ovada Ey hoyrat beşeri öldürmüşün beni sen Dostlara feryadımdır bahar çağlarımda
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Feryadımdır Çileli Dünyama
Yitirdim artık sevgimi Arıyorum deli divane Sevdam beni çekerken boşluğa Gözlerimden kan damlar Derdim sendin Ve gittiğin günden beri Hayata küsen benim Şiirini okumuştum Sesini duymuştum Beni alıp götürmüştün bambaşka dünyalara Öyle mutluymuşumki o zamanlar Öyle gülümsermişimki hayata Şimdi eser kalmamış Yıkılmışım ezilmişim Ağlamaktan kan kırmızı olmuş gözlerim Revaymış bana yalnızlık Harammış sevda yolları Artık dikenler sarmış yüreğimi Ellerim bomboş kalmış Acılar içinde bir garip kul olmuşum şu cihanda Gelirmi o mutlu hayaller Sararmı beni bilemem Belki ömrü hayatta yalnızlığa mahkum Sevdaya hasret kalırım Her aşkım sözünde yığılır kalırım Seni seviyorum derken her sevgili Bana oklar saplanır Ölürüm her defasında Ne kuşlarım kaldı ne baharım Ne gök mavim nede parıldayan güneşim Yapayalnızım şu kervan geçmez ovalarda Çiçeklerim susuz kaldı Kuşlarım sessiz kaldı Şimşekler inerken ağaçlarıma Bağrımda yanık izler kaldı Feryadımdır çileli dünyama Yapayalnız kalmışım Çöktüğüm yerden kalkamaz olmuşum
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Firuze Kelebek
Bir kelebek kondu yüreğime sessizce Rengi firuze Ürkütüpte kaçırmak istemezdim oysa Nede güzeldi aslında Belki sendin Hani parıldardıya seninde öylece gözlerin Anımsadım yine seni Ve rüya gözlerini Kaldı aklımda bir an işte Ve uçup gitti Bir kelebek kondu elime ürkekçe Rengi firuze Düşmü yoksa gerçekmi Senmiydin yoksa hayalinmiydi Bitmesini istermiydim hiç Sen bir kelebek ben ise börtü böcek Bir ovada buluşmuşuz Uçuşurmuşun gönlümde bir heyecanla Ve konarmışın yanıbaşıma Konarmışık toprak damlara,ovalara Aramıza girmeden fırtınalar Salınırmışık sarmaşıklarda dallarda Bir kelebek kondu yanağıma sessizce Rengi firuze Ve uyandım tatlı düşlerimden sayende Meğerse sen hayalmişin gönül haznemde Ben yalnızlığın silik gölgesinde
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gamsız
Herşeyi bıraktımda yürüyorum yolda Bir ıslık tutturmuşum dilimde Ellerim de cebimde Soğukmu olmuş hava Yada güneşmi açmış gökyüzünde Banane Herşeyi bıraktımda yürüyorum yolda Yada umuda Okşar rüzgar saçlarımı Bunlar bile yetebilir bana Ben gamsızlığa giderim artık Kimse gelipte taş koymasın yoluma Herşeyi bıraktımda yürüyorum yolda Yada yeni bir sevdaya Güneş ısıtır beni koynunda Bunlar bile yetebilir bana Dedim ya benim yolum gamsızlığa Gülümsemeyeli sanki yıllar olmuş Kimler girmiş hayatıma Hepsi tek tek beni yormuş Herşeyi bıraktımda yürüyorum yolda Yada beni anlayacak güleç yüzlü simalara Adımım yeni baharlara Nefesim bambaşka rüyalara Artık zaman gülümseme zamanı Kankırmızı gülü koklarcasına gidiyorum uzaklara
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Garip Yarış
Zamanda artık bir garip yarış Koşular ne bir amaca ne de umuda Nereyedir ki bu acımasız varış Ezen ezene kıran kırana Gözlerde ateşlerden oluşmuş kör bir bakış Nereye bu adımlar Zamanda artık acı ötesi bir yarış Sahte gülümsemelerden oluşmuş bir sırıtış Nereyedir ki bu acımasız varış Benden maziyedir bu haykırış
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece
Gece Dönüpte bakarsan yıldızlara Sanki hepsi aşktan bir hece Gizliden anlatır bişeyler bizlere Kimine maziden bir sevdayı Kimine ana babalarımızdan hatıraları Gece Nasılda gülümser karanlıkta sessizce Nasılda bekler görmemizi öylesine Bişeyler saklı işte içinde Kimi sevgiyle Kimi hüznüyle Gece Sevdamızdan bir zamansın Bilemezsin ki anlatsakta herseferde Öylece beklersin saatlerce Günlerce, saatlerce hep aynı yerde Ama puslu ama berrakça gülümsercesine
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Yarısındaki Özlem
Gün gece yarısınında ötesi şimdi Gökyüzü hüzün karaltılarıyla coşkulu Beklemekteyim kimin geleceğini bilmeksizin Yüzüm dönük kuzeyin sert rüzgarına Dudağımda yeni şarkılara inat eski sözcükler saklı Deli divane dönmekteyim olduğum yerden uzakta Tebessümüm mazimedir yalnızca İçimde ninnilerle büyüttüğüm biri var Bilirmisin ki her aynaya bakışım ona O bana ben ona bakış atarız usulcasına Gün gece yarısınında ötesi artık Nasıldır ki şafağa delice özlem duymak İşte bende o hallerdeyim şu vakit Güneşe hasret çiçekler gibi isterim sevdamı kucaklamak
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *******i Sevdim
Sevgiyi buldum gecede, herkes uykudaydı *******i sevdim, gündüzlerime kalamazdı *******i sevdim, gözlerim kapalıydı *******i sevdim, Karanlıktaydı ama yanımdaydı Sevgiyi buldum düşümde, herkes uykudaydı Düşteydi sevdiğim, gerçek olamazdı Düşteydi sevdiğim, yalnız beni tanıdı Düşteydi sevdiğim, Bir o beni bırakmadı
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Kör Saati
Şimdi gecenin kör saatindeyim Gözüm yola, yüreğim sana dalmış haldeyim Sensiz bu şarkıyı bilmem kaçıncı kez dinlemekteyim Beni unutmaman içindir bu sözlerim Bilmelisinki seni bilemeyeceğin kadar düşünmekteyim Senin için yüreğime ne derin çentikler çizdim Her çentiğin içine adına sevda çiçekleri ektim Şimdi gecenin kör saatindeyim Senden bana hatıra hüznünleyim O şarkıyı bitmezcesine dinlemekteyim Ben ateşböceğin, sen nazlı çiçeğim Duy ki sana artık son nefesimle seslenişim Şimdi gecenin kör saatindeyim Ve gözüm arkada kalırcasına gitmekteyim
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geceymiş
Geceymiş Bizden gibiymiş Loşmuş Karanlık yani öylece pusluymuş Ağlamaklıymış O da hatırlanmamış Bizden gibiymiş Geceymiş Oturmuş yanımıza Yakmış o da sigara Anlatmış, anlatmış, anlatmış Susmak nasip olmamacasına Dertliymiş Geceymiş Bizim gibiymiş Yani o derece kederliymiş Ağlamış yağmurlarla Silkinmiş rüzgarlarla Kederliymiş Bizden gibiymiş Geceymiş Yani yanlızlık onuda ezmiş İşte öylece bezmiş Çökmüş o sebepten yanımıza Ve yakmış o da bir sigara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|