![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne isimler kaldı saklımda
Sayısız fırtınalar koptu başımda Senden bana eseni hiç unutamadım Ne isimler kaldı saklımda Ben sedece senin adını unutamadım Çok karanlıklar gördüm ama Senin gözlerindeki ışıkla aydınlandım Kuşatıyordu sevdan beni Bir o kadar da acıtırdı Perişanım seni sevdiğim için Üzgünüm sana tutunmak istediğim için Ne senin beklentilerine cevap verebiliyordum Ne senden bir gelecek istiyebilirdim Seni hep bekliyordum Bitmez tükenmez bir aşkın sevdasıyla Yapayalnız çaresizliğimin haykırışlarıyla Hüznün de acımasızca geliyordu üzerime Bir darbede o vuruyordu sensizliğime Ansızın girmiştin hayatıma Volkan gibi patlamıştın kalbimin derinliklerinde Söz geçiremiyordum kendime Kalbini bu kadar kaptırma diye Dumansız bir yangın başlamıştı içimde Sevdam azılıydı nefeslerim sana yazılıydı Aşkına tutsak olmuştum Hasretliğim yağıyordu bardaktan boşalırcasına Bana inanmıyordun Yüreğinin çöllerine nehir olup akıyordum Yine inanmadın Uysal bir çocuk gibi sana teslim oldum Sen inanmadın Hayatımda bir tek sana yenik düştüm Yine inandıramadım Bu yüzdenmi sessizce çekip gittin Acıları omuzuma yükleyerek beklettin Sen haketmişmiydin acaba beni Yada sana yazdığım bu şiirleri Yeter ne sandın ki kendini Tanrımısın ki sana tapayım Ben hep sen desemde Senin için ölmek güzel gelse de Seni sevdim diye her gün ölmelimiyim
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne kanarım ne doyarım ben sana
Kalbimde yer yok deme sakın bana Bir yudum su gibi muhtacım sana Bir leyla misali ben yana yana Sevgiye susayıp sana gelirim Aldığım her nefes sana yazılı Korkuyorum ömrüm sensiz sayılı Yüreğim tutkulu sana cezalı Hasretin kanıma girdi girecek Sanki esrarlarla dolu bir sırdın Yıldın mevsimdin belkide asırdın Beni yüreğine sığdıramadın Sen sevdalımsın gönlümde yeşeren Seni ararım yüzünü göremem Beni çağırsan yanına gelemem Senden başkasını asla sevemem Bilirsin ben için için yanarım ******* olunca özlemim bitmez Yağmurlar yağdıkça gözyaşım dinmez Senden başkasını gözlerim görmez Ne kanarım ne doyarım ben sana
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne yaptım ben sana
Yatağımın cehennemden farkı yok Her gün yokluğuna uyanmak çok zor Sen taptığım adam verdiğin acı bile Beni sana daha çok bağlıyor Ne yapmıştım ki ben sana Umutla bekleyip sevmekten başka Beni aptal yerine koydun Seni sevmemin karşılığını böyle verdin Hiç mi merhamet duymadın Döktüğüm o gözyaşlarıma Dermanım kalmadı artık yeter Beni yaşatan anılarımı geri ver Bu zulüm bu ayrılık ölümden beter Dön bitanem dön Sensizliği kabullenemiyorum Hiç suçu günahı yok ki şu yüreğimin
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Niye hep ben mecburum
Seni delicesine severken Rüzgarlara toprağa kuşlara Seni seviyorum diye haykırmak isterken Susmaktan yoruldum Hayatımın kalanını senle olmak istiyorum Mümkün olamıyacağını bile bile Her gece sana sarılıp uyumak istiyorum Yeter ben dayanamıyorum seni özlemeye Niye hep ben mecburum Hüzünlere merhaba demeye Bir mevsim bile sürmediydi aşkımız Asi sevdamın kıyılarına tutunamayıp Sürüklenip gittim yüreğinin nehirlerine Ne kadar isyan etsemde Sana lanet etsemde kıyamam Sen bana aldırma Gel gel de artık yayılsın o sıcaklığın Tenime Eğer seni sevmek suç ise Ben bu suçu işledim razıyım cezama
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O kadın
Bir kadın var ağlamaktan Gözlerindeki yaşlar kurumuş Yüreğinde derin yaralar Dudaklarında isminin heceleri Kalbinde bitmeyen aşkının acısı var Bir kadın ki vefasız birini sevmiş Onun için bitip tükenmiş O hayırsıza bağlanıp Hayatı kendine zindan etmiş Ah o kadın ki ömrü bitse de Sevdası hiç bitmeyenmiş Gecesi gündüzü karanlık Kalbini çaldırmış o haine Ayrılık onu çok yıkmış Haykırmış yalvarmış tanrıya Bir şans daha versin diye Ateşlerde yanmış yavaş yavaş Kaybolmuş gitmiş o kadın Ama sevmekten hiç korkmayıp Ömür boyu onu unutmayıp O benim kaderimde yazılmış Seve seve çekeceğim diyormuş
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() On Kasıma gelirken
-Karanlık bir çağı kapattın,bize -Aydınlık günler vererek. -Bizi çağdaşlaştırmıştın, hayatta -En gerçek yol gösterici, bilimdir, -Fendir diyerek. -Küflenmiş düşüncelere rağbet, -Etmeyin demiştin,o günlerden -Bu günleri görerek. -Cumhuriyeti gençlere emanet etmiştin, -Bazı gençlerin kafalarının örümcek, -Bağlıyacağını bilmeyerek. -Sana olan minnettarlığımızı gösterdik. -Aydınları katlederek. -Kadınlara seçme seçilme, - Hakkı vermiştin. -Arkanda durduk kadınları töre, -Cinayetlerine kurban vererek. -Sen bize cennet bir vatan vermiştin. -Biz teşekkürlerimizi gösterdik, -Vatanı cehenneme çevirerek. -Senin düşüncelerine karşı çıkanlar, -Düşüncelerini senin sayende, -Söyleyebildiklerini bilmeyerek. -Sevgili Atam bütün bu olumsuzluklara, -Karşın,rahat uyu. -Bu topraklar üzerinde Cumhuriyeti, -Kanı pahasına sahiplenen gençler var, -Emanetine hıyanet etmeyerek. -Büyük Türk, ideal insan sevgin, -Fikirlerin yaşadığı sürece ölmedin. -İlerici düşüncelerin yaşayacaktır, -Kemalistlerce, -Vatanı ne pahasına olursa olsun, -Böldürmeyerek
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öldü desem olurmu
Açmıştım tüm kalbimin kapılarını sana İçeri girip sevdam ol diye Yağmurları seninle seviyordum Yağdıkça iklimlerime doluyordun Dudaklarım isminle ıslanıyordu Haklısın sen bunları nereden bilecektin Dokunamamıştın hiç el değmemiş ıssız tenime Yüreğime gittiğini söyleyemeyeceğim Öldü desem olurmu Kavuşamadan kaybettiğim aşkım Direniyor içimdeki bu militan kadın Apansız başlamadan biten aşkımız için Avutamıyorum şu gönlümü Rezilce yanıyorum sevdamın ateşiyle Arayıp sormadığında yüreğimde bir sızı duyuyorum Bilki sevdiğim o zaman seni özlüyorum Ben şimdi yalnızlığa çeyrek kala Örselenmiş sevişmelerimle başbaşayım Anılarımı kimseler bilmesin diye gizliyorum kuytulara Seni sevmiyeceğime yemin etsemde Yüreğim inkar edecek biliyorum Kaybolan yüreğimle beraber seni arıyor bulamıyorum Gideceğini anlamıştım tesellisiz bir hüzün bırakarak Zaman durmuştu benim için dokunsalar ağlıyordum Kalbim acılarla doluyordu Kalbimden giden bu son yolcunun ardından Sessizce geleceğim son sayfasına hayatın O ise döndüğünde bulamıyacak Hep acılarınla onu bekleyen bu kalbi
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölme sen
Beni de al tanrım Onun yanına Sen hiç yakışmadın Toprağa Ölüm seni benden alınca Hep yanacağım Senin acınla Yastayım Yaşamak haram bana Hastayım Doktor bulmayın bana Adını anmazsam Günler kara bana Yaram acır Toprağın ilaç bana Aramadığım gün Ben öldüm derdin Haberini istemedim Dualar ettim Ölüm senle savaşamam Beni yendin Yarabbim kimseye verme ölüm çok hazin
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özde bahane
Ne güzel di bizim kutsal aşkımız Dillerden düşmezdi dilde şarkımız Diyorsun ayrılık uysal yazımız Sakın kader deme özde bahane Benim için artık haram yaşamak Mutlu musun şimdi yaram sızlar bak Yerine sigaram özüm yanar bak Sakın kader deme özde bahane Sevip te ayrılan ilk biz değiliz Aşka yenik düşen ilk biz değiliz Ölümsüz aşkımız eşsiz biliriz Sakın kader deme özde bahane Seni unutturan geçmez zamanım Umudu yaşattım bitmez figanım Irama sevgilim yetmez zamanım Sakın kader deme özde bahane Ayrı kaldım senden bitti günlerim Takatim kalmadı söndü yüreğim Kalmadı huzurum dindi hasretim Sakın kader deme özde bahane
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|