![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstasyonlarda Ayrılık
istasyonlarda hep ayrılan aşıklar olur sevgiler özlemlere karışır giderler sisli gözlerinde tıka basa yağmur birşeyler eksilir giden trenle beraber istasyonlarda hep ayrılan aşıklar olur üzgün yanaklarında titreyen birer damla sevdalar raylardan akıp gider unutulur geride bir peron kalır lacivert bir yalnızlıkla istasyonlarda hep ayrılan aşıklar olur seslerinde buzlanır yavaşça bir nehir her terkediş kendisine bir istasyon bulur ve tüm anılar bekleme salonlarında terkedilir istasyonlarda hep ayrılan aşıklar olur ister sirkeci haydarpaşa ister kurtalan bilmem belkide bu dünyanın kanunudur iki damla gözyaşıdır onca aşktan geriye kalan Fatih Çınar
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İzinsiz Sevdam
seni düşünmeye izin yok hain *******den yakamı bırakmaz yıldızlar sanki çığlık çığlığa yakamozlar düşünme onu der gibi hırçın dalgalar seni düşünmeye izin yok gönlümden siliyor beynim hayalini gözlerimden bir elim resmine gidiyor çekiyor diğer elim resmini resmine giden elimden seni düşünmeye izin yok mevsimlerden bir kar yağıyor bir gün yağmur göstermiyor güneşini tepelerden bülbüllerinide çekti güllerimden seni düşünmeye izin yok hiçbir şeyden Fatih Çınar
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaç!
biz yürekliyiz ama güçsüzüz onlar yüreksiz ama güçlüler üzerimize bir şarjör mermi boşaltacaklar bizi bizden koparıp koparıp alacaklar kaç kaç! durma kardeş kaç kaçmazsan eğer gözümüzde yaş olacak kaçmazsan eğer buralarda kan olacak gönül ferman dinlemez bilirim bilekler zora dayanır bilirim kaçmak erkekliğe sığmaz bilirim kaçmazsak eğer bilekler kırılacak kaçmazsak eğer namertlere gün doğacak müzik: fatih çınar Fatih Çınar
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahpe Avrupa (Avrupanın Öteki Yüzü)
Avrupa Birliği Sarhoşlarına! ! ! ellerinde oyuncaksın zalim şeytanların mezesin masasında sarhoşların ayyaşların zarsın kağıtsın ellerinde kumarbazların hani nerede asaletin kahpe avrupa papazın kilisede vaaz veriyor kızlığın hangi doktorda kaç kez dikiliyor tarihte aldığın dersler sana yetmiyor frenlerin tutmuyor kahpe avrupa saçların gökkuşağı gibi boyalı iş bilmez ellerin manikürlü cilalı yüreğin paslı kömür gibi karalı kumaşın hiç leke tutmuyor kahpe avrupa sevişirsin çılgın gibi sokaklarda kırıştırırsın babanla yaşıt adamlarla mahkemede son bulan deneme nikahlarla modernlikten bahseder kahpe avrupa kafası boynuzlu siyah keçisin babası üç tane fahişenin ***isin temizlikten habersiz yağlı domuz leşisin aslı belli olmayan kahpe avrupa karnında bebekle olursun gelin günaha bulanmış baştan ayağa bedenin böyle medeniyet seninolsun senin kucaktan kucağa gezen kahpe avrupa daracık pantolonu giyersin kıçına boyaları sürersin renk renk tırnağına diskolarda barda süren yaşamına ben acıyorum senin kahpe avrupa gözler bu yaşananlara bakakalmasın sözler bir kulaktan girip diğerinden çıkmasın ahireti bilenler hak yolundan ayrılmasın ibret oldun inananlara kahpe avrupa Fatih Çınar
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahpeliktir Unutmak
çare unutmaksa yok olmaz al canımı yarabbi unutmak alçaklıktır bir kahpeye yakışan unutmak bize yakışmaz yüreğimde hala onun yüreğidir vuran Fatih Çınar
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kal Gözlerinle.
''zincirlerle bağlandım ilk gördüğüm an kimselere söylemedim adı kezban'' hatırlarmısın ilk defa gözlerimin gözlerine değdiği anı bu gözlerimizin ansız bir kaçamağıydı biliyormusun gözlerim gözlerinde tutuklu kaldı bakışların mavi maviydi duygusaldı özlem doluydu kızgındı kimi zaman ben senin gözlerinden bakıyordum dünyaya dünyayı seyrediyordum bakışlarından gözlerin bir pınardı sanki ürkekçe kopup gelen bir dağbaşından bense susuz kalmış bir çöl eğilip su içmek istiyordum kirpiklerinin arasından söndürmek istiyordu yüreğim yüreğime yaktığın ateşi vakit senin yanma vaktindir kalmadı artık yüreğimin yanacak yeri inanamıyorum gördüğüme yalanmı gerçekmi öptüğüm dudakların tuttuğum ellerinmi gel etme yüreğim gel etme bu bir yalan o yok aslında o bir hayal çıkıp gelen rüyalardan herşey ansızın kaybolacak biraz sonra ne gözleri ne saçları kalacak ortalıkta gel etme yüreğim yine lanet yalnızlığına döneceksin biraz daha yıkılmış duvarlara gömüleceksin... o seni ilk gördüğüm an kimbilir sen dünyaya geleli kaç yıl geçmişti aradan düşün düşün ki bir o kadar yıl haybeye geçmiş bir o kadar yıl özlemişim seni gözlerim gözlerini beklemiş tenim tenini öyleyse gel ne olur hiç gitme razıdır bu gönül vereceğin her zulme istersen ıstırabın her çeşidini tadtır bana istersen darağacımı ellerinle kur bırakta gözlerim içsin gözlerini kana kana ama gitme ne olur suya hasret fidandım çiçektim yağmur yağmur yağdın üstüme yeşerdim filizlendim sonra renk verdin yapraklarıma güneşim oldun şimdi bırakıp gidersen kupkuru kalacağım anlıyormusun çünkü biliyorum ki yerine sevemem kimseler çalmayacak kapımı biliyorum çalmasında istemem şimdi gidersen bir mahkum olacağım sensizlik zindanlarına amnsız dolacağım sen sen yeterki bu şehirde kal istersen yüzüme birdaha bakma ama ne olur ne olur beni bırakma... Fatih Çınar
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalp Hastası
sen gittin ve ben hastalıklı bir kalp büyüttüm içimde çırpınarak yol almaya çalışan ..................................... sonra doktorlara gösterdiler doktorlar ameliyat dediler bilmediler doktorlar içinde sen vardın bilemediler Fatih Çınar
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kanuninin Doğduğu Şehirde Sevdim Seni
kanuninin doğduğu bu şehirde ilk defa tadıyorum zehir aşkın tadını ölümün dağılıyor su misali damla damla içime kalbime dinletemiyorum aşka olan dargınlıklarımı tekrar tekrar giriyorsun hayalime düşüme kanuninin doğduğu bu şehirde yorgun hasretlerle çarpıyor kalbim yaşıyor bedenim bir sürü hatırayı saklıyorum yamalı ceplerimde seni düşünmekle geçiyor hasrete gebe günlerim aşk çorbasının tarifini bulamadım henüz şu naçiz yeryüzünde kanuninin doğduğu bu şehirde ayrılık gemileri kalkıyor anıların limanından ben elimde sigara şarkımızı dinliyorum sarhoş bir gecede saçlarım ağarmış kahırlar amansız vurmuş beni sırtımdan tüm aynalar düşman olmuş mor halkalar var gözlerimde kanuninin doğduğu bu şehirde hüzzamlar bırakıyor gönlüme dert sağanaklarını kahır yüklü bulutlar geziyor sürü sürü üstümde bu şehri sel alıyor alıp götürüyor gözyaşlarımı sonra saatler vuruyor sensizliğin sesinde kanuninin doğduğu bu şehirde yerlebir ettin sen gönül sarayımı artık tamir edemez ünlü sinan gelse bile senin başına taktım ben kristalden aşkın tacını oysa sen değmezmişsin bir kağıt küllaha bile kanuninin doğduğu bu şehirde sensizliğinmiş senden olan payım hep ben yağmur oldum senin sevda çöllerine her deliliği yaptım bir kaldı sana tapmadığım ama sen geldin mabetleri diktin şu gönlüme kanuninin doğduğu bu şehirde tanıdım bildim sevdim seni kanuni doğmuş bu şehirde amma aşkın kanunu yazılmamış bu şehirde yazılmamış bu şehirde Fatih Çınar
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kararlı
gidiyorum bu şehirden gölgemide alıp birdaha yüzümü görmeyeceksin tüm anıları ardımda bırakıp göreceksin göreceksin Fatih Çınar
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ker***
orada bir okul var uzak değil yakında tuğladan kumdan değil sadece ahırdan bozma üç tane sınıf var ker*** okul içinde kaloriferli değil odun kömür isinde nerede eğitimde fırsatlar eşitliği nerede zengin beylerin dolar tutan elleri parlayan güzel çocuklar terk edilmiş kaderine boya sandığı verilmiş kalem yerine ellerine Fatih Çınar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|