![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Taşarım Bugün
Hiç böyle olmadım böyle doğmadım Hayatta gerçekten seven bulmadım Bu kötü hayatı karşımda buldum Beni ağlatacak dostlarım kaldı Ağladım ******* yargıcı oldum kimi dertli gördüysem derdini aldım Bu kötü uykuya bilmeden daldım Bir volkan gibiyim taşarım bugün Uğur Çakmak
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tekrar Tekrar Yaşayamam (Ben Her Gün)
Ben her gün hasretinle yanıp ta kavrulamam Ben her gün ellerimi boşlukta savuramam Ben her gün gözlerine bakarak ayrılamam Ben her gün sensizliğe dalıp ta boğulamam Ben her gün yüreğimle savaşıp ta sağ çıkamam Ben her gün bu sinemi hayalle kandıramam Ben her gün bu günleri tekrar, tekrar yaşayamam Ben her gün bu külleri avucumda taşıyamam… Uğur Çakmak
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Trafik Kazasında Kaybettiği Oğluna Yanan Bir Annenin Feryadı
Trafik kazasında kaybettiği oğluna yanan bir annenin feryadı oğluna bu.... Seni ararım odanda Bulamadım yürek darda Ne olursun koş gel bana Oğlum kuzum yavrum Baktım tabutun içinde Boynun bakıyor yerlere Kolun parçalanmış niye Yavrum, yavrum, yavrum Seni sordu arkadaşın Öldü diyemedim yine Yüreğim yanar her gece Yavrum, yavrum,yavrum Bu genç yaşta kefenlere Girdi yavrum ateşlere Yollara savruldu niye Yavrum,yavrum,yavrum Ağlasam da gelmezsin ki Çukurdan çıkamazsın ki Geldim ana demezsin ki Yavrum, yavrum, yavrum Mekanın cennetin olsun Kabiri ne nurlar dolsun Allah yar yardımcın olsun Yavrum, yavrum, yavrum Nasıl canın çıktı bilmem Azrail ne etti bilmem Tuttu mu o ellerinden Yavrum, yavrum, yavrum Canın acıdı mı senin Karnın acıktı mı senin Soğuk mu yattığın yerin Yavrum, yavrum, yavrum Uğur Çakmak
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tutmazsan Ellerimi
özledim yarim seni yüreğim harab oldu gözlerimden fer kalktı göz yaşım pınar oldu acına alışıyor yürek mübdelan oldu senden ayrı kalalı ******* haram oldu bir hevesle bekliyor döneceğin sabahı sevenin duaları mazlumun tutar ahı sensizken bu şehirde çektim kabir azabı benim tek tesellimdir,gül yüzünün hayalı inceden bir sancıdır kasıp kavurur kalbi her saniyemde sensin başkası olmaz gayri sensiz öbür dünyada verse rabbim cenneti gönlüm razı değildir tutmazsan ellerimi... Uğur Çakmak
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uçurumun Kenarında Küçük Bir Taşım
uçurumun kenarında küçük bir taşım rüzgarınla düşür beni aksın göz yaşım aramasın o gözlerin parçalanmışım ağla cesedime düşsün zalim göz yaşın acılara gömülürüm durmaz göz yaşım her adımda seni görür zavallı gözüm mecnun gibi dolaşırım derdim çok büyük gel de rahata kavuşsun acı sözlerim Uğur Çakmak
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unuttunmu
Şimdi unuttun mu güzel günleri Kırlarda topluyorduk beyaz gülleri Hediyem olan o sümbülleri Sakla da solmasın belki anarsın Kapında bir deli anarım seni Senin yüzünden oldum bir serseri Eğer bir gün anarsan vefasız beni Kuruttuğun yerden çıkar sümbülleri Uğur Çakmak
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzat Bana Ellerini
Uzat bana ellerini ay yüzlüm Her gün kahrolup yıkılmaktan kurtar beni Buğulu gözlerle bakıyorum hayata Gözlerimde güneşin kavuramadığı rutubet Gönlümü esir almış bir yalnızlık Kalbimde sensizlik krizi Kollarım boşlukta yoruldu Dermanı kalmadı kelimelerimin Artık huşudan uzak Aşk kölesi yüreğim Her gün sensizlikten inlerim Görürse şayet seni Hidayete eriyor gözlerim Bazen kutuplar kadar soğuk Boşlukta titreyen ellerim Bazen taşıyor acımadan Bir volkan olup dertlerim Bunca şey senin için Yüreğimde gizlerim Bazen kör düğüm olur Sana bağlı hislerim İndir artık kılıcını bu kör düğüme İndir ki açılsın yüreğin yüreğime Uzaklarda olsan da Sözün geçer gönlüme Uzat bana ellerini Su dök yanan yüreğime Ne olur yakma bu yüreği daha… Uğur çakmak Uğur Çakmak
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ümitler Ülkesi Kimsesiz Kaldı
Bilmem ki derdini dermanın olsam Sana aşık olup her gece yansam Bir umut istiyorum yaradanım dan Ümitler ülkesi kimsesiz kaldı Ben şimdi virane olmuş gezerim Aşkına yenik düştü cesur yüreğim Sen benden habersizsin ben ne ederim Ben ki bir kandilim sensiz sönerim Gel hadi tut elimden yazıktır bize Sen hasret çekiyorsun demesen bile Söyle var mı seni seven ben gibi böyle Yazıktır sevgilim yazıktır bize… Uğur Çakmak
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vah Benim Halime Vah Vah
Vah benim halime Yan cehennem yanıyorum Ümidimi kesmiyorum Dünyayı çok seviyordum Vah benim halime vah,vah Gece gündüz dönerlerken Zikrullaha dalarlarken Ben gezip eğleniyorken Vah benim halime vah,vah Göz yaşları sel olurken Yanıp ta kavruluyorken Ben kahkaha içindeyken Vah benim halime vah,vah Dünyaya daldım unuttum Bir müğmine dalıp durdum Bir çiçekken soldum durdum Vah benim halime vah,vah Söz: Uğur ÇAKMAK Beste: Uğur ÇAKMAK Uğur Çakmak
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vasiyet
Bana da yazık değil mi bende Allah ın kuluyum Doğmuş ümitlerim vardı öldüler ben mutlumu yum Seni sevdi ise gönül ağlamaya ben mecburum Çıkart beni bu zindandan karanlığa mahkumuyum artık son nefesim oldu senin adını anarım sanki hançer batırırlar yürek yanar da ağlarım vasiyetim mutluluğun kabirim de bekliyorum meleklerde ağlıyordu şimdi ellerin mi oldun başka bir sevdiğin vardı onunla mutlu oldun mu ben bir garip dilenciyim kapından kovmak oldu mu vicdanını dinle biraz sana neler söylüyor bak ölüm bir şey değil ama ayrılığın ateşten kor Uğur Çakmak
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|