![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen hayal, Ben hayalet
Hayal kurmazdım Bırakmıştım çocukluğumun son deminde… Gerçekleri yüklemiştim yüreğime Merhaba demiştim hayatın acı yüzüne… İsyana kalkışmıştım yaşamak bu mu diye Bir sabah güneş değil sen doğmuştum gönlüme… Tutmuştun, ellerimde yılların soğukluğu vardı… Bir anda sıcaklığın tüm bedenimi sarmıştı… Gerçek ötesi bir aşk kondurmuştum dudağıma… Gözlerimde gözlerin hayal peşinde koşturmaca… Hayat diye başlamıştım seni, bizi yaşamaya… Gerçektin sen, gerçekti aşk… Ne güzeldi seni, aşkı yaşamak… Ama niyeydi durduk yere kaçmak… Yüreğimin parçalarını ortalıklara saçmak… Şimdi sen hayal oldun, ben hayalet… Hayat yine olacak çekilmez bir dert… Ben öldüm! Nerdesin ey ölüm meleği… Gel de gidelim artık. Deme sakın sabret…
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Seviyorum De
Gözlerindeyim Hadi ekle beni yüreğine… Sözlerine karıştır beni Seni seviyorum de… De yüreğin varsa Kaçırma deniz gözlerini… Yada çek git Kirletme hayallerimi… Tut ellerimden Bırakıp verme ellere… Sar sımsıkı, ısıt beni Seni seviyorum de… De yüreğin varsa Kaçırma benden ellerini… Yada çek git… Ziyan etme sevmelerimi… ******* uzun olsun Sevişmeler seninle… Sabah dudağın uyandırsın Seni seviyorum de… De yüreğin varsa Kaçırma benden sözlerini… Yada çek git Severim ben ölmeleri… Salih Korkmaz
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Değil, Sensizliğimi
Suskunluğunda gecemin Bir haykırıştın yüreğimin derinliklerinde… Solurken taze ayrılık kokusunu Nafile bir yalvarıştın yağmura bulaşmış yüzümde… Bugün gibi dilimde hala Gitme! Gitme! deyişim… Dönüp de arkana bakmadan Sessizce çekip gidişin…. Kim sever katilini? Kim özler ki celladını? Kaç zaman oldu bak… Unutamadım! ! ! Ne kadar zormuş unutmak… Ama biliyorum artık … Sevmiyorum, … … Sevmiyorum seni… Artık yaşıyorum … Seni değil … … Sensizliğimi… Salih Korkmaz
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Ki Hayal Ötesi Kızkulesi
Geceye boyun eğmiş İstanbul, çıkarmıyor sesini. Hırçınlık yok dalgalarda, unutulduk, susmuş Boğaziçi. Acımı duyuyor musun içimdeki, dinlesene yüreğimi. Teselliye lafın yoksa da söyle, konuş be Kızkulesi… Gün gelir belki son bulur beni yakan hasretim Alır başını yüreğim, koşa koşa aşka giderim. Ama sen olmuşsun yıllara yalnızlık abidesi Bitmez ki senin beklemen, senin ki hayal ötesi… Sende benim gibi duyuyor musun şehrimin sessizliğini Bu gece kalabalık gitmiş, buralar tenhalaşmış sanki. Al bir sigarada sen yak, beraber içelim Kızkulesi Çekelim nefes nefes yaksın bizi yalnızlığın ateşi… Gün gelir belki aşk ile dolar yalnızlık yelkenim. Bir el sallarım sana, mutluluğa doğru uçar giderim. İsterim elbet seninde doyasıya yaşamanı aşk ile meşki Kırmak istemem ümidini, ama senin ki imkânsız ötesi… Salih Korkmaz
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Bir Yolculuk - I
Bir yelkenli Sonsuz mavilikler Git gidebildiğin kadar… Es deli rüzgâr Sonsuz ufuklar Git gidebildiğin kadar… Bir hayaldi… Tarihi meçhul. Bir kaçış hikâyesi… Bilmiyordu nereye? Bir kurtuluş teorisi… Bilmiyordu niçin? Önü hep özgürlük Arkasında yalnızlık Sağı solu sonsuzluk Yüreğinde suskunluk Uzun mu uzun Sensiz bir yolculuk… Salih Korkmaz
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Bir Yolculuk - II
... Yer deniz, gök deniz Firariyim. Kimsesiz… Gün sessiz, gece sessiz Yalnızım ve sensiz… ... Gidişim var Dönüşüm yok… Tuttuğum bilinmezlik dümeni Yelkenlerim hep fora… Ne zaman başladım Ne zaman biter… Sonsuzluğun kanatları altında Sensiz bir yolculuk… ... Yıldızlar ve yakamozlar Balıklar ve martılar… Bilinmezin ortasındayım Bir ben, Birde bana can veren var… ..... Salih Korkmaz
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz *******imin Refakatçıları
Ağlıyor muyum? Yoksa yağmur damlalarımı dolanıyor Kışa dönmüş yüzümde..? Üşüyor muyum? Yoksa yağmurun ıslaklığımı sarılıyor Sıcaklığa hasret tenime? Bir ses Bir fısıltımı? Yoksa yağmurun sesimi karışıyor Gecenin nefesine..? Sen mi seslendin..? Yok! Yok! Gecenin soğuğu Hadi artık git diyor evine… Bu gece Yağmur eşlik ediyor sensizliğime… Kendince Yaren oluyor bedenime, yüreğime… Teşekkür edip Hemen yollanayım evime… Hasta olup üşütürsem Ne derim ki anneme..? Bak şimdide Rüzgar giriyor koluma Eşlik ediyor usul usul adımlarıma Susmuyor. Katılmıyor umutsuzluğuma… Her adımda Bir umut diyor Belki yarına… Bazen birkaç yağmur damlası Bazen de esen deli bir rüzgar Gecenin ayazı bile haşinliği ile Sağ olsun dostlar Yalnız bırakmıyorlar Gecemin sensizliğinde… Ama alınmasınlar lafıma Gücenmesinler sakın… Belki bilirler beni Anlarlar yüreğimin dilini… Bir değil, Bin yarenim olsa Sen yanımda olmadıktan sonra Neye yarar..? Neye yarar..? Salih Korkmaz
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz tadı tuzu yok bayramın
... Aşkın dalında taze yeşermiş iki yaprak. Savurdu deli rüzgâr Uzağın uzak diyarına… Değmeden dudağım dudağına Kader şans tanımadı Saldı beni gurbetin tuzağına… … Sensiz ilk bayramım Tadı tuzu yok Sen yanımda olmayınca… Tutuldum ince bir hastalığa. Üşüyorum. Titriyorum. Hasret yağmurlarında ıslandıkça… ... Salih Korkmaz
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessizliğimin *******inde...
Evde bir sessizlik hâkim. Odalar karanlık. Annem, babam ve diğerleri Herkes derin uykularda. Saatin tik tak sesini duyurum Gecenin hangi mahrem saatindeyim Bilmiyorum… Penceredeyim. Bir sigara yakıyorum. Bir nefes çekiyorum. Yüreğimde ki hazanı dağıtmak istercesine Savuruyorum Ciğerlerime gidip gelen dumanı Gökyüzüne… Tüm ihtişamı ile ay Ben buradayım diyor… Yıldızlarda ona eşlik ediyor. Canımı yakıyorlar. Hatırlatıyorlar bana… Sensizliğimi… Yalnızlığımı… Bir ses duymak istiyor kulaklarım İçimdeki yarayı dağlayacak… Ama hani nerde Sokak köpekleri, Mart kedileri, Her zaman esen rüzgâr. O bile esmez olmuş bu gece. Baş başa bırakmışlar beni… Sensizliğimle… Yalnızlığımla… Gözlerim Köşedeki sokak lambasına takılıyor… Var ile yok arasında Aydınlatmaya çalışıyor geceyi… Sigaramın fersiz ateşide eşlik ediyor kendince… Ve seni bekliyor oda ben gibi Işık tutuyor bekleyişlerime Eşlik ediyor sensizliğime… Yalnızlığıma… Karanlığın içinden bir ses duyuluyor Bir yüz beliriyor hayalet misali… Git yat… Gelmem. Boşuna bekleme diyor… Yüreğime dolan acı Gözüme yaş olmadan Kapatıyorum usul usul pencereyi Sessizlik rahatsız olmasın diye… Yatarken ışığı bile yakmıyorum Karanlık bana gücenmesin diye… Yatağım ve yorganım. Her gece olduğu gibi beni bekliyorlar. Yanlarına varınca Önce hoş geldin diyorlar Sonra sitem ediyorlar Niye geç geldin diye… Sarıyorlar sımsıkı sensiz bedenimi. Unutturmak istiyorlar Sensizliğimi… Avutmak istiyorlar Yalnızlığımı… Salih Korkmaz
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SeVDiM de Ne oLDu
Yalan söylemedim Bakıp da bahar gözlerine… Çamur bulaştırmadım Yüreğimin sevda sözlerine… Sevdim seni Gözümde ki yaşlara inat sevdim… Sevdim Sevdim de ne oldu..? Aşkın rotası Bana mezar Sana ellere yol oldu… … İhanet yılanını Koynuma hiç sokmadım… Bedenime, tenime Hiç günah bulaştırmadım… Sevdim seni Yüreğime ki yaralara inat sevdim… Sevdim Sevdim de ne oldu… Sevda yolları Bana ölüm Sana son sürat hız oldu…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|