![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seninle Gitti
Gelir diyorum kendimi avutmak için Söz dinlemez gönlüm yine unutmak için Şarkılar çalıyor bak canım ikimiz için Vurgun yemiş gönlüm uyur mu..? sensiz Uykuyu unutan gözlerim dalıp gitmiş karanlıklarda Ha şimdiçıkar diye bekliyor gözlerim yolda Geziyorum yine yalnız bomboş sokaklarda Gelmiyorsun canım gönlümü avutmak için Ha geldi ha gelecek günlerim geçiyor Farkında olmadan nasılda ömrümüz bitiyor Bu sevda da ne yazık hep canım yanıyor Olmuyor canım sensiz sabah olmuyor Kaç yıl oldu sanki ömür bitti gitin gideli Hep diyorum tanrım o gelmiyecek mi..? Geleceksen gel tükendim hasretin öyle bir sarmış ki beni Umudum seninle gitti canım anlamdın mı ki Adem Tetik
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensiz Geçen Bir Yıl...........
Şimdi mevsimlerden hazan Aylardan boran bu gönülde Günler ******* hep aynı zifiri karanlık Ve ben sensiz gecen bir yılın ardından Yalnızlığın pençesinde can çekişmekteyim Artık gel diyemiyorum Üzülmüyorum sensiz geçen zamana Biliyorum ki ne yapsamda artık gelmeyeceksin Olamayan mutluluklarımı sana bıraktım Bu diyardan ebediyen gidişinin yıl dönümde Hazanların ve boranların yamacında Yalnızlığın kollarında uğurladım Sensiz geçen bir yılı bin yıl ederek yalnızlığın kollarında *** Ölümünün yıl dönümünde Rahmetle andığım Sevgili arkadaşım kardeşim Orhan TURCAN için yazılmıştır... *** 20 / 07 / 2004 02:38 Adem Tetik
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdanla Yıkıldım
Al götür istersen bu hayat senin Uğrunda harcanan yıkılan yine de benim Söylede ne olur hiç değilse suçumu bileyim Sevdanla yıkıldım gittiğin o gün Gitmesdin keşke diyemiyorum Ne kadar çok sevsemde seni diyemiyorum Kendimle kavgamı yenemiyorum Sevdanla can verdim gitiğin o gün Anlamıyorlar sana olan bu sevgimi Düşünmüyorlar neden diyar diyar gezdiğimi Mecnun gibi ferhat gibi nasıl sevda çektiğimi Bilmiyorlar canım aşkınla deli gibi gezdiğimi
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Mi......?
Bakmayın yüzüme öylsine Sevgilim gitti bilirim dönmez ki geriye Ağlamak zor deyil öğrenirsiniz sizde gün gelir birinde Hiç sevdiniz mi..? ki sizde delicesine Ölüm dahi boştur inan terkedilince Zamansız gidişler hazanı getirir Düşünmesen de inan yüreğin bir vurgun yemiştir Yaşam kaynağım dediğin gururun yerlere serilmiştir Böyledir işte idamın verilir sevgili dediğin Gün gelir bakarsın ölümü getirir Gülermisin dostum şimdi halime Sende seviyordun sevgimi hislerin cevap ver kendine Bırak artık gün gelir düşersen zalime Anlarsın sevgi mi...? Nefret mi...? Terk edildiğin de Adem Tetik
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmek Senin Neyine......?
Bir hazin türkü düştü dilime Aşık olmuş gönül anlamıyor ne çare Arada uçurumlar var be deli gönlüm Ağlarsın gün gelir bu sevda biterse Sevme diyemem hüzünler düşer bilirim gönlüne Hazin vedalar dökülür bir gün dillerden Ağlarsın o zaman bakarsın yaşlı gözlerle maziye Bırak gönül sen sevmek sevmek senin neyine Adem Tetik
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmem Yeniden Seni
Hüzün dağı olsada yine yüreğim Sanma sevgilim unutur giderim Çıksada dertler yine karşıma Unutmam bir gün yemin ederim Sevmişim inan ki seni gönülden Savruldum hasretinle yine derinden Kapıldım sevgine düştüm peşine Ayrılık yok ölüm olsan severim seni yemin ederim Aradığım mutluluğu buldum seninle Hasrettim sevgilim gülen yüzlere Tam mutlu olacağım derken Silemem seni yemin ederim Aşığım anla artı deliler gibi Sevmişim bir tanem özletme tut sende elimi Bırak sende düşünmeyi Yemin olsun terk etmem bırakmam seni Adem Tetik
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Defa
Sevenler ağlarmış öğrendim sayende Bırak artık yakamı bak rezil ettin beni ele aleme Yetmedimi yaptığın hayatımı kartığın Bu son defa olsun bir daha yemin olsun ismini anmayacağım Sıralansan da dağlar gibi önüme Ufuklarım olsan geçsen önüme Namert olayım son defa haykırışım Girsende düşlerime hayallerime Efkarından son defa bir sigara yakıp Lanet olası adına bir mezar kazıp İstemeyerekte olsa bu şehirden kaçıp Yemin olsun unatacağım artık adını Adem Tetik
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sitem Deyil ki
Bu nasıl kaderdir benmi istedim Gözlerim yaş dolu nasıl güleyim Derdim yok kimseyle nasıl diyeyim Giderim artık sanmayın dönerim Bu karanlık geceden sormayın beni Dertler yedi tüketti bedeni Nasıl söyleyeyim bilmem ki derdimi Kaybolmuş gitmişim gittiği günde beri Nasıl olurda kader dersiniz İnsanlar kaderini çizemiyormur Oysaki gitti sevgilim benim İnsanlar istermi yaşarken ölmeyi Terk edilmek yaşarken ölmeye eşit değilmi ki Adem Tetik
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sorun Oluyor
Sen benim hayalim umudumsun yar Sevdan içemde dinmeyen kasırgalarda çalkantılarda Gönlüm sensizliklerde canım yanmakta Gözlerim karanlıkta sana dalmakta Gel deme ne olur yar canım yanmakta Başkaldırdım bir kere dönem geri Bir sevda ateşi sürekler ecelim gibi Aldığım nefes küsmüş çıkmıyor geri Bu sevdanın hasreti yakacak belli ikimizi Bekle diyemem yar canım yanıyor Yolumda pusular ölüm sanki bekliyor Sürüklüyor kaderim bilmem neden gülmüyor Sevdan azap olmuş yarim canım yanıyor Bir gün gelirim senin olmaya Ölmezsem bir ömür kulun olmaya Bir rüzgar olup seni her an sarmaya Bekle derdim ama sorun oluyor Kaygılı günler yarim beni bekliyor Adem Tetik
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söylermisin.......?
Söylermisin ufaklık çoçukluk nasıl bir duygu Bakma öyle yüzüme bilemedim ki çoçukluğu Yalan sevdalar çalarmı kapını Bırakırmı bir durakta sevdiklerin kalırmısın sende yalnız Hiç isyan edermisin sen solup giden umutlara Baş kaldırasın gelir mi..? Riyakar insanlara Üç kuruşa satılır mı...? Sizde sevdalar Bakma öyle ne olur söyle Senin yüreğinde kaynarmı kazanlar Korkma bizde yazmaz riyakarlıklar Satılmaz bende üç kuruşa sevdalar Boşunamı sanırsın yaşadığım yalnızlıklar Hep bunlardan be çoçuk gözü yaşlı sabahlar Sen söyle bana anlat artık Bir defa öğreneyim mutluğun tadını Hiç yaşamadığım çoçukluk yıllarımı Söyle bana çoçuk söylede ağlamayayım Dinsin artık bu göz yaşları.... Adem Tetik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|