![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayalin Gözlerimde Tutsaktır Hala
Yüreğimdeki heyecanın öylece duruyor Avuçlarımda ellerinin sıcaklığı Gözlerimde hasretinin ıslaklığı var Yanağıma kondurduğun kaçamak busenin alevi yanar Seni her anışta Yüreğim kanar Bundan olsa gerek beni her gören divane sanar Nefes yerine alev solurum yokluğunda Özlemlerim yargıcım Hasretim suçum olur yalnız lığımda Burkulmuş yüreğimle Sızılar kaplar bedenimi İncinmiş duygularım Küskün ayrılığımla Hayalin gözlerimde tutsaktır hala HAYALİN GÖZLERİMDE TUTSAKTIR HALA Her yıl bir asır gibi geçer ömrümün üzerinden Ne korkum var ölümden Nede umudum kalmış doğacak günden Ben zaten yıkılmamış mıydım dünden Bu acı bana ödüldü kalan senden Bil ki asla çıkmayacaksın kalbimden Sen aradığım o cennet Sen korktuğum cehennem Kavuşmak umudum Acılarım dostum Izdırap sığınağım oldu Yüreğim sadece sana açık bir mabet Ruhum sadece seni misafir edecek bir han Gönül bahçem seninle güller açan Mutluluğum seninle kanatlanıp uçan Gönlüme senden başkası giremedi inan İncinmiş duygularım Küskün ayrılığımla Hayalin gözlerimde tutsaktır hala Cebbar Korkmaz
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayat Bir Komedi
Hayat bir komedi dünya bir sahne Ağlayanda olur gülende olur Ecel gelır baş ağrısı bir bahne Yaşayanda olur ölende olur Hayat bir okuldur hocası zaman Her geçen zamanda yoğrulur insan Öyrenmenın sonu yok demiş ozan Bilmeyende olur bilende olur Hayat bir umuttur yok edilmeyen Hayat bir acıdır fark edılmeyen Hayat bir sevdadır terk edılmeyen Sevmeyende olur sevende olur Hayat bir yarıştır kişi özünde Hayat imtihandır tanrı gözünde Hayat bir ibrettır ozan sözünde Görmeyende olur görende olur Cebbar Korkmaz
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayvan Soyundan
Sahte yalan ile yazmışsan tarih Tarih adamısın hayvan soyundan Hastaya duayla yapmışsan tenbih Bilim adamısın hayvan soyundan Bu çağda halkını cahil etmişsen Halk sokakta sen libasta yatmışsan Memleketi dolarlara satmışsan Devlet adamısın hayvan soyundan Her sözün yalansa her işin sahte Bütün emellerin çıkmaksa tahte Sahte namazların sığmaz beş vakte Dindar olanısın hayvan soyundan Hakkın arayanı vurup dövmüşsen İnsan emeğini çalıp yemişsen Dün dündür bugün bu gün demişsen Halkın babasısın hayvan soyundan Cebbar Korkmaz
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep Benim Payıma İhanet Düştü
Köprüydüm geçenler kör sandı beni Sırtıma binenler yer sandı beni Candan sevdiklerım el sandı beni Hep benım payıma ihanet düştü Güvercindim gök yüzünde salındım Bir buğday tanesi buldum sevindım Şahin pençesine düştüm bölündüm Hep benım payıma ihanet düştü Ben bir kayip idim soranım yoktu Yiyittim arkamda duranım yoktu Düştüyümü sanıp vuranım çoktu Hep benım payıma ihanet düştü Keşke taş olsaydım diye düşündüm Yağmur yağdı dolu vurdu aşındım Toprak olup elden ele taşındım Hep benım payıma ihanet düştü Dürüst oldum beni aptal saydılar Cömert oldum herşeyimi çaldılar Sevdalandım sevdiyimi aldılar Hep benım payıma ihanet düştü Cebbar Korkmaz
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Kes Suçludur
Bozulmuşsa zaman kötüyse insan Dürüst olamayan her kes suçludur Satılığa çıkmışsa koskoca vatan Doğru bakamayan her kes suçludur Kimi ana olmuş kimisi baba Halkı için kimse göstermez çaba Yaptığı vurgunlar sığmaz kitaba Hesap soramayan her kes suçludur Halk kültürü yenik düşmüştür popa Müstehcen klipte oynar bir sıpa Bu yozluğu medeniyet sanıp ta Karşı duramayan her kes suçludur Yoklukla kuruldu beyler bu vatan Emperyalistleri kovmuştu atan Tarihine bak ta birazcık utan Bunu anlamayan herkes suçludur Katiller safında durur maşalar Sıra kapmak için orya koşarlar Bu satılmışlığa alkış tutanlar Hakkın aramayan her kes suçludur Halklar arasına koyanlar farkı Emperyalist uşağı ırkçılık çarkı Bunları yiğitlik sanan meraklı Bu oyuna gelen herkes suçludur Her zaman konarlar beyler beleşe Çakallar alışmış meccane leşe Düşman olmuş artık kardeş kardeşe Barış aramayan her kes suçludur Cebbar Korkmaz
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Şey Yalan
Ne yağmurlar yağdı üzerime Ne dolular vurdu göksüme Ne şimşekler çaktı hayallerime Ne gök gürültüleriyle fırladım yerimden Ne acılarla kanadı yüreğim Ne sızılarla ağladı gözlerim Ne feryatlarla çınladı kulaklarım Ne kabuslu rüyalarla doldu *******im Ne ihanetler gördüm Ne hainlikler yaşadım Ne çirkinliklere şahit oldum Hiçbir zaman bulamadım Aradığım güzellikleri Duyamadım candan Kahkaha dolu sözcükleri Şahit olamadım Mertliğe yiğitliye doğruluğa Göremedim Düşmüşlerin ellerinden tutup kaldıranları İnancım kalmadı insanlığın varlığına Lanetler yağdırdım Kahpeliklerin kokuşmuşluğuna Lanetler yağdırdım Ruhunu üç kuruşa satanlara Lanetler yağdırdım Paraya tapanlara Utandım Kötülükler deryasında insanlığımdan Korkup kaçasım geldi gördüğüm çirkinliklerden Bu alemde insanın değeri Taşıdığı cüzdan kadardı Cüzdanı boş olanın Doğrusu yalan Cüzdanı dolu olanın Yalanı doğru sayılır İnsanlar kişilikleriyle değil Cüzdanlarıyla adam sayılır olmuşlardı Bir kötülükler çöplüğüne dönmüştü dünya Ya bu alem tanıyamamıştı beni Yada ben tanıyamamıştım bu alemi Her şey yalan Her şey sahteydi İnsanlar iki yüzlü Kahpe den de kahpeydi Cebbar Korkmaz
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HEY GİDİ SARIKAMIŞ HEY
Polisi heybetli Nezarethaneleri korkunç Devlet erkanı İmtiyazlı Sarıkamış Bir eli cebinde Bir eli kemerinde olan Şehvet düşkünü Namussuzların hizmetkarı Bedenini üç kuruşa peşkeş çeken Yetimlerin Sarıkamış'ı Yıllar sonra bile hatırladığımda Sefaleti gözlerimi yaşartan Anılarımın şehri Benim Sarıkamış'ım Ben Sarıkamış'ı böyle gördüm böyle yaşadım HEYYY GİDİ SARIKAMIŞ HEYYYYYYYYYYYYY Cebbar Korkmaz
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Kolay Deyil
Ben sevdim mi candan severim Beni yıkıp geçmek hiç kolay değil Ben sevda yi yüreğime ekerim Orak alıp biçmek hiç kolay değil Köylü çocuğuyum yüreğim temiz Ne şüpheye yer var ne çirkin bir iz Adımız fark etmez bizler şarklıyız Yanlış yolu seçmek hiç kolay değil Bizde döneklik yok ihanet geçmez Yarım yamalak aşk bizlere yetmez Bir ömür severiz sevdamız bitmez Bırakıp ta kaçmak hiç kolay değil Aşkımız kutsaldır sevmek ibadet Sevdada bir ömür kalmaktır müddet Böyle sevmelisin varsa cesaret Bu dergahta pişmek hiç kolay değil Cebbar Korkmaz
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İdam Sehpası
Sen bir fidan idin bense bir çocuk Beraber büyüdük idam sehpası Sen göğe haykırdın ben haksızlığa Beraber dövüldük idam sehpası Sen var iken ben dünyada yokudum Sen yeşerdin ben alfabe okudum Sen kesildin ben zincire vuruldum Beraber asıldık idam sehpası Denizleri astın idam sehpası Yusufları astın idam sehpası Pirsultanı astın idam sepası Dünya sana küstü idam sehpası Tutsaktır karanlık gece güneşin doğuşuna Aslanlar korkmazlar çakalların ulumasından Denizler köpürür sabahın alaca karanlığında İdam sehpasından haykırırcasına Döver kayalıkları başkaldırı isyanın haykırışı gibi Korlar düşer anaların yüreğine Nıce evlatlar düşmüştür kahpe cellatların eline Onlar aydınlıktan korkarlar Karanlığın güneşten korktuğu gibi Onlar denizlerden korkarlar Gemileri alabora olmuş kaptanlar gibi Tutsaktır karanlık gece güneşin doğuşuna Aydınlık şahit olur idam sehpalarının kuruluşuna Çirkindir namussuzların çehresi Kahpelik doludur yüreği Kan yerine hainlik dolaşır damarlarında Kirlıdır ruhları Güvercinlerin kanat çırpması bile korkutur cellatları İşledıkleri suçların korkusudur tiskinmeleri Girmişlerdir birkez iblisin kiliğina Alişmişlardır çanak yalamanın dalkavukluğuna Yiğitlikten mertlikten eser yoktur bu zebanilerin dünyasında Onlar sadece efendilerini ve kendilerini severler Onlardan başka insan yoktur onların karanlık dünyasında Cebbar Korkmaz
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Bin İkinin Varoş Gençliyi
Pantolonu levis ayakkabı ket Eş şek tıraşlıdır lakabı şöhret Yaptığı uğraşta yoktur bereket İki bin ikinin varoş gençliyi Her gördüğü saçmalığı alkışlar Cebi beş parasız korkak bakışlar Taklit parfüm ile sahte kokuşlar İki bin ikinin varoş gençliyi Tarih bilgisi yok bilim tanımaz Çıplak kadın konusunda yanılmaz Yalan deryasında sala yenilmez İki bin ikinin varoş gençliyi Hava olsun diye popçu takınır Ne küçüğü sever ne büyük tanır Onu gören türklüyünden utanır İki bin ikinin varoş gençliyi Kollarına dövmeleri sıralar Avanta olunca gelsin biralar Bu hal bu milleti bir gün yaralar İki bin ikinin varoş gençliyi Cebbar Korkmaz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|