![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ötelerde Bir Yere
Karmakarışık bir gülümseme Sarktı dudaklarından aşağı Hem aydınlandı hem karardı yüzü. Acıyı doğurdu sözcükler Sesi küçüldü... küçüldü Eriyip aktı içine. Soruların getirdiği ağırlık Yerleşti beynine. Öfke delirip Altını deldi koca dağın. Patladı beyninde çığlıklar Çılgın bakışlar... Fışkırdı gözlerinden. Üşüttü terli alnını Sertçe esen rüzgar. Kurşuni bir bulut Buluşacakmışçasına, Başka bir bulutla Kayıyordu hızlı hızlı Ötelerde bir yere
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öyle Bir Seveceğim Ki Seni
Her güne... Bir çentik atıyorum, Zindanda ki! ... mahkum gibi. Sana kavuştuğum an, Bitecek yok olmuşluğum. Biliyorum, Seninle olmanın hazzı, Saracak her yanımı. Yenilenecek hücrelerim. Tüm hüzünleri, Tüm özlemleri atacağım, Bir bir koca denize. Koyu mavi dev dalgalar, Alıp götürecek uzaklara. Öyle bir sarılacağım ki sana, Öyle bir seveceğim ki seni, Ben bile şaşıracağım kendime. Kopup gidecek karanlıklar. Kristaller doluşacak gözlerime. Ateş parçasına dönüşecek, Dudaklarım. Kanat sesleri yükselecek, Şen şakrak mavilere. Sevinçten, Ağlamaya başlayacak bulutlar. Ve... Çiçek tarlasına dönecek yüreğim.
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle Çok Yakıştın Ki Sevdama
Güneş gibi parlıyor yüzün, Tel tel ayrılıyor kirpiklerin, Öyle berrakki gözlerin, Öyle güçlüki sevgin. Kuşatıyorsun beni, Kaçamıyorum daha fazla, Soluğum kesiliyor karşında, Kaldırıyorum, Katmerleşmiş yalnızlığımı, En üst rafa... Esirin oluyor bu gönlüm. Sakladığım ne varsa yüreğimde Sana aç bir özlemle Anlatıyorum bir bir. Kahkahayla bile, Gülebiliyorum artık. İçimden dışarılara taşıyor, Sesim firarda. Öyle hoşuma gidiyor ki.. Bu sevda beni coşturuyor, Dünyaya meydan okutturuyor. Ne güzelmiş seni özlemek. Vazgeçilmezim diyorum. Baharın müjdecisi Kibirsiz beyaz papatyam. En güzel rüyası uykumun, Sığmıyorsun artık cümlelere. Öyle içimdesin ki… Damarlarıma karıştın, Gelip oturdun yüreğime. Ve… Öyle çok yakıştın ki, Sevdama. Umutsun, cansın, bendesin. Sen Aşksın.
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlem Ateşi Yandıkça
Sevgi hissedilince yürekte Özlem ateşi yandıkça Bedenin her yerinde Duygular kelimelere Kelimeler ile sevilene En güzel nağmeyle Akıp giderler Sevilenin içinde Ulaşırlar her yere Ve böylece… Kucaklaşır Sevgiyi arayan yürekler Dokunulmanın hazzı Sarar içlerini Yitip giderler birlikte Bembeyaz bulutlara doğru
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlemin Yakacak Tenimi
Gözlerimde tatlı bir özlem, Koşa koşa geliyorum sana. İpek gibi duygularım, Okşayacak seni. Deli bir sevinç kaplıyor, Yüreğimi, Çoğalıyor kanat sesleri, Çığlık çığlığa duygularım. Az sonra... Gülen gözlerin gözlerimde, İçime sığdırmak istercesine, Kollarım sarmalayacak seni. Yüreklerimiz buluştuğunda, Okuyacak... Birbirine en güzel nağmeleri. Coşacak... Akan kan damarlarımızda. Özlemin yakacak tenimi. Hep rengarenksin içimde. Yağmur sonrası gökkuşağı gibi.
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlüyorum Eski Sokakları
Yüzyıllar önce bestelenmiş bir müzik Nasıl da boğuyor beni onca hüzne Hüzün mü bize en çok yakışan Biz mi sevdik hüznü millet olarak Fırtına ıslık çalıyor dışarıda Camları çiziyor yağmur ince ince Nasıl da yapayalnız hissediyorum Bir uçuruma düşüyormuşum gibi Hangi dala tutunsam kopacak Sürüklenecek... Bilinmez bir karanlığa ellerimde Özlüyorum... Kıvrım kıvrım dans eden Ucu görünmeyen eski sokakları Sarı ışık yayan sokak lambalarını Yakın olduğu sesinden belli Çeşmenin şıkırtılarını Cumbalı evin taş duvarından Kırıta kırıta boynunu uzatmış Mor salkımlı koca koca dalları Penceresinden... İri kara gözleriyle sokağı seyreden Her gün ekmeğini aldığım Boğazı urlu Ayşe teyzeyi Evinin içindeki Yaşanmışlıkların eski kokusunu Düzensiz Arnavut kaldırımlarını At arabalarının bildik seslerini Mangal ve mis gibi kahve kokusunu Karlı buzlu titreyen *******de Boza satan Mustafa amcayı İşliyor işte müzik işliyor Dalga dalga ruhuma Anlamıyorum kelimelerini Olsun ne önemi var Özlemin yürekteki ıssızlığı çalıyor kapımı Kucaklıyor sevdamın kolları sımsıkı Müziğin lezzeti. Doluşuyor gözpınarlarıma
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pusulamsın
En mütevazı yemek bile Şölene dönüşüyor Bir başka akıyor Suyun lezzeti Hep yeşil de kalıyor Yapraklarım Görünüyor dışarıdan Yüreğimin atışları Anlamıyorum ki Nasıl geçtiğini günlerin Sana hiç doyamadan Hızla uçuyor zaman Gözüm, elim, yüreğim Sıcacık sabah güneşim Masmavi deryam Gerçeğim Düşlerim Sonu yok bu hikâyenin Pusulamsın Her zaman Sevdayı gösteren
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rengarenk
Yüreğimin, Götürdüğü yere, Koştum koştum… Sen çıktın karşıma. Dayanamadığım, Bir sıcaklık, Bir başkalık vardı, Sende. Çekip aldın, Beni benden. Şimdi, Ben senin içinde, Yediveren gülü gibi Rengarenk… Açmaktayım her an.
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Renkten Renge Girdi Akdeniz
İnce ağrılar saldı yokluğu Buran... Acıtan... Ne, nedir bilemedi Paramparça oldu aklı Bir o dala kondu, bir bu dala Kırılıverdi konduğu her dal Yükü ağır... Tepelerini parlattı karlı dağların Altın sarısı göz alan ışıklar Al al oldu sobanın yanakları Üstünde zıpladı Bağrı yanık kestaneler Yutuverdi kavakların doruğunu Yoğun ağır sis yumağı Uzatıp elini doldurdu ceplerine Avuç avuç... Nöbet değiştirdi Güneş ile rengi soluk ay Kaval sesi dokunaklı Perde perde ulaştı yüreğine Ürkütmemeye çalıştı Paltosuna konan kar tanelerini Kırık dökük ışığında Sokak lambasının Seyretti nazlı nazlı inişlerini Göz çukurlarında Renkten renge girdi Akdeniz
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ruhumun Güzelliği
Elbise giymiş yosunlardan, Dalgaların dövdüğü taşlar. Köpürüp atlarken sular üzerinden, Daha da bir parlıyor gözleri. Dokunup... Okşamak geliyor içimden, Tutamıyorum. Sıkıştırıyor korku beni. Tıkanıyor soluklarım. Doluşuyor arka arkaya, Sessiz hıçkırıklar. Geldiğin gibi ansızın, Çıkıp gidiverecekmişsin gibi. Yüreğim hep tetikte, Nöbet tutuyor üç vardiya. Ruhumun güzelliği; Nefis bir yolculuktayım seninle. Gözlerimi açtığımda güne, Öyle artıyor ki, heyecanım. Çiçek kokan bahar sabahları gibi, Geliyor kokun burnuma. Eşlik ediyorum her şarkıya, Bilir bilmez sözlerini. Doyuruyorum, Tüm kedilerini mahallenin. Taşıyor yüzümden mutluluk. Zamanı, Seninle paylaşmanın hazzı, Ha bire coşan, Enerji dolduruyor içime. Geçit vermez dağlara, Tırmanabilirmişim, Girdiğim her yarışı, Kazanabilirmişim gibi. Yüzümde… Kocaman bir gülümseme, Deli taylar gibi koşuyorum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|