![]() |
|
|
#121 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevdiğime Pişman Etme Beni
Görür görmez düştü gönlüme sevdan Gönlümdü kendisini ateşlere atan Hasretinden bir kor gibi yanıp kavrulan Gönlümdü sana deli divane olan Gözlerim senden başkasını görmez Senden başkasını bu yüreğim sevmez Gel incitme gülüm gönlümü Yad ellere verme gönlünü Sevdiğime pişman etme seni Vurma yıkma yüreğimi Gönlüme korku salma Şüphelerde koyma beni 16/05/2007 04.12 Çiğdem Çimen
|
|
|
|
#122 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevemezdim Seni
Oysa ben oysa ben gökteki yıldızları derlerdim senin için oysa ben yıldızlardan seni dilerdim ******* boyu oysa ben bulutlarda arardım ellerini saçlarımda değil oysa ben sevemezdim seni tapardım sana sadece oysa ben *******i, seninle ıslatırdım seninle yaşatırdım oysa ben baharı tanırdım seninle tüm renkleriyle oysa ben bilemedim, güzellikleri tanımadım senden önce oysa ben göremezdim zümrüt gözleri tüm aydınlıklara rağmen oysa ben sevemezdim seni çıldırırdım sadece senin için oysa ben yazamazdım güzel dizeleri şiirleri oysa ben kazımıştım beynime seni sen başka bir ismi oysa ben yaşardım sensiz,sensizlikleri bilirdim,sevemezdim seni sevmek de nedir ki gülümserdim,kahretsen beni oysa ben ben olmadımki hep sen oldum sen sen sen 23/02/2007 05.20 Çiğdem Çimen
|
|
|
|
#123 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevginin Diyeti Varmı
Yüreğimi sök al doktor o hasta değil sevmiş bir vefasızı ağrısı sancısı ondandır vur neşteri doktor bir vefasızla göm onu o bir hayırsızı sevmiş ayrılık acısıyla yanar kavrulur çırpınışı ondandır sevmiş ölürcesine o yüzden sığmaz sineye delice gitmek ister ölüme o kavuşamayacak sevgiliye ağrısı sancısı bundandır ilacı dermanı yok doktor sök al tırnak tırnak ten ten kopar yüreği sevdiği gelmez içi yaradır ağrısı sancısı bundandır sevginin diyeti varmıdır doktor saati vakti varmıdır vur neşteri artık doktor sök al yerinden yaşamaya dermanı yoktur yari gelmez artık ağrısı sancısı ondandır 08/05/2007 20.30 Emirgan Çiğdem Çimen
|
|
|
|
#124 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgililer Günüymüş Duydunmu
Dağ gülüm yürek yarım nerdesin Bir günü sevenlere sevdalara Ayırmışlar Adını on dört şubat koymuşlar Duydun mu Sevgililer sevdalarını haykıracaklar Şiirlerle türkülerle Birbirlerine sevgi sözleri Hediye edecekler Yan yana gönül gönüle Sen nerdesin canım yürek yarım Ben içimde hıçkırıklarımla Yüreğime göz yaşlarımı Hediye ederek Sus sus diyeceğim Ah zıpkın la vurulmuşum Heceler bile özler olmuş Dön artık dön Telefonlar yetmez oldu Sesin dindirmiyor artık Yüreğimdeki kanamayı Bitsin artık bu zorunlu Gidişlerin Boynu bükük koyma beni Yanımda ol hep yanımda Yürekdaşım karakaşım Sevdam canyoldaşım Gel artık gel 13/02/2007 20.00 Çiğdem Çimen
|
|
|
|
#125 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sitem Etme Yar
Yarin bana sitemi var onu aramıyor sormuyormuşum vefasız hayırsızmışım ah yar arayıp sormasam da kalbimde saklı bu sevdan hayatın bir oyunu bu insana düşlerin gerçeğe dönüştüğü bir anda ruhum yerinden fırlar kalbimde nedeni belirsiz bir çarpıntı titretir bedenimi bir yalnızlık korkusu sarar benliğimi seni aramıyorsam,sormuyorsam vuslatlara olan umutsuzluğumdan senin yokluğunda ağır ağır tükendiğimden ama yinede yar arayıp sormasam da yüreğimin derinliklerinde senin bu sevdan bu sevdaya sitem etme yar çaresizlik var bu aşkta ben bu aşkta sendeki imkansızlığa sevdalandım suskunluğum çaresizliğimden bırak susayım artık bende vuslatların olmazlığında çaresizliğin karşısında susayım artık 23/03/2007 01.00 Çiğdem Çimen
|
|
|
|
#126 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şahin Bakışlı Ela Gözlüm
Ay içine saklanmış yıldızdan daha parlak o ela gözler tuvalime düşer resmeder ebruli renkler bir şahin gibi dik kristal gibi kesici bakışlarında, bir dünya saklı sanki gözlerinde bahar bir dağ pınarı gibi hayat kaynar bakışlarında, bir tutam gün ışığı dolar içime yüreğimin yelkenleri karayel rüzgarıyla gözlerindeki deryaya ulaşır gözlerinin aydınlığında binlerce huzur çiçeği açar bakışlarında, güneşli bir toprak kokusu var tomurcuk,tomurcuk aşk yeşertir yüreğimde Çiğdem ÇİMEN
|
|
|
|
#127 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tebessümlerin Yıldız Olsun
Ben senin hayatından çoktan gittim can özüm Hadi, yerime koy birini koya bilirsen Yazma bana dair,dizeler, mısralar Yazık kaleminde mürekkebin tükenmesin Öyle mutlu ol ki tebessümlerin yıldız olsun Hiç sönmesin Bir zamanlar değer verdiğim birine, Adına nefretlik diyemem bilesin Rüzgâr olup estim dokundum saçlarının her teline Mertlikten ödün vermedim döktüm özümde ne geldiyse Ardımda nefretini kusma değmiyorsam bir tek şiire Yazık yüreğine, nefretlerle doldurup kirletme Ayrılırken dost olarak ayrıldık sanmıştım Meğer yine yanılmışım hiç değişmemişsin Peki, gülüm senin dediğin gibi olsun Yüreğinde adım KİN olarak kalsın Bundan böyle rüzgâr olup essen durmam serinliğinde Çöllere düşüp buram buram kavrulsam da Sevda olup yağsan bir damla düşmesin tenime Yüreklerdeki sevgisizliğe mahkûm olsam da 07/08/2007 11.57 Emirgan Çiğdem Çimen
|
|
|
|
#128 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tılsımım
Bir yar sevdim ta yürekten Sevdası gelir başkaleden Karadır kaşları ela gözleri Var murada sen er seher yeli Beste yaptım seni kendi özümde Türkü yaptım seni doladım dilime Yüreğime işledim seni hece hece Vurdukça mızraba dökülürsün nağme nağme Tılsımım sen sihirli bir deynekle geldin Dünyam renklendi hüzünler korkar oldu benden Al yüreğim sende kalsın gülüm Seninleyken atıyor benim yaralı gönlüm Sen baharı getirdin kışlara yenik yüreğime Kelebek oldu yüreğim dolaşır özgürce Sevdana sevdayım ben canına can Sen benden hiç gitme olayım sana kurban 09/06/2007 20.10 Emirgan Çiğdem Çimen
|
|
|
|
#129 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uğurlar Ola Yüreğim
Yüreğimde ki sevgi kuşunu vurdun Can çekişiyor acı acı Ben bir şey yapamıyorum Hiçbir şey merhem değil Kabul etmiyor ilacı çareyi Baka kalıyorum Ölüyor yüreğim Ölüyor da ben ardında seyirdeyim Göz pınarlarım kurumuş Can bedenimden vurulmuşum Beyinsel ölümlerdeyim Ölen benim yüreğim Kendi ellerimle kefen biçiyorum Of çok yorgunum Gidenin ne olduğunu bile Bilmiyorum Neden bu gün duygusuzum Nerde benim yüreğim Yetimiyim sevdam nerde Neden ağlayamıyorum bu gün Ne kadarda tüketmişsin beni zalim Yüreğimin ardında Şuursuzca seyirdeyim 23/01/2006 19.12 Emirgan Çiğdem Çimen
|
|
|
|
#130 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Umut Cenin Büyümüyor Hiç
Artık gündüzlerde karanlık oluyor güneş bile karanlığa itiyor mavi yıldızlarda küstü benden gönlümün duvarı çatlıyor pişmanlıklar sardı renkli gözlerimi rengi bozuldu göz bebeklerimin anılarım dokunuyor yüreğime susturamıyorum hesaplaşıyorlar benimle ruh hallerimi giyindim bu gece renk renk farklı giyisi gibi beynimi avucuma aldım konuştum saatlerce bir şeyler eksik umut cenin büyümüyor hiç gecenin elinde göz kapaklarım işkence yaparcasına açık tutuyor, düşlerim kan kusuyor yüzüme bir sadist gibi yüreğimi kanatıyor göremediğim gerçeklerin sesi gece boyu haykırdı alt üst etti beni yine bir koyu renkli duman kirli pus rengiyle sardı yüreğimi çektim gecenin kınından hançeri susturdum seven yüreğimi yüreğimin katiliyim asın beni Çiğdem ÇİMEN
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|