![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Etkileşim
Bir yeşildiler Bir maviydiler gözlerin. Bir ormandın yeşil gözlerinle Hissettim seni beş duyumla Çiçeklerin bendim Ağaçlarında ben Bir denizdin mavi gözlerinle Seyrettim seni Kıyında Yorgun gözlerimle. Varlığın bir çağlayandı Dudaklarınsa pınar İçtim sözlerini kana, kana Bütün susamışlığımla... Yeşilden maviye dönüştüğünde gözlerin 5,9,1999 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ev Hali
Bakışlarında o gördüğüm anlam Sofrayı kaldırsam olur diyordu. Mutfağı toplarken seyrettim onu O biraz Boğaz’a insek diyordu. Odaya gelince tuttum elinden Bırak işim bitsin yapma diyordu. Arzulu gözlerim sebep ararken Baksana ortada sofra diyordu. Kalsın dedim yatıp divan boyunca Oturdu yanıma boylu boyunca… Eğildi saçları örttü yüzümü İçimde bir pınar aktı coşarak Saçlarından elim boynuna indi Radyoda o sıra bir hüzzam vardı Böyle müzikle dans edilir miydi? Elbette edilir hadi kalk dedi Gözlerimde mavi gözleri vardı Ilık nefesime nefesi vurdu yirmibeşyıl değil sanki ilk gündü Bütün benliğiyle bedenim sardı 02.07.2006 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Evet Dersen Bu Aşka
Seni yaşayınca Gündüz ve gece Şiir yazmak istedim Sadece Seni anlatsın diye İlk çağlardan bugüne afrodit'le başlayıp Gelinceye kadar düne. Arada onbinlerce Daha çok belki Aşk yaşadı bu dünya ulaşamadı ama yaşanması gereken aşka Söz veriyorum sana Bütün şairlerin huzurunda Yaşanmış ve yaşanacakların En büyüğü bizimkisi olacak Evet dersen bu aşka. 11/9/05 L.Orpheus'a Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Aşk!
Usumda kaldıysa doğru Kocakarı Fırtınası olurdu Ocak sonlarına doğru Şimdilerde yok Şimdilerde yürekler donuk Ey aşk! Gönlümün karlar altında Kalmasına bakıp Kapını çalacağımı sanmakla Yanıldın. Sen içimdeki fırtınanın Kopardığı dal gibisin. Yalnızca Can yakmayı mı bilirsin? Bilmelisin ki sevgili aşk Hüznü sevince çevirirsen Büyürsün. 27 Ocak 07 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eylül Üstüne
Nedense hep Eylül üstüne yazdılar En hüzünlü şiirlerini şairler. İlginçtir, geriye baktığımda En güzel En büyük aşklarımı Eylüllerde yaşamışım… Bu eylül de seninle Bütün aşklarımı temize çekmişim İstanbul’a gelişim Yetmiş üç eylülünde olmuş Mavi dünyam Yaşamıma eylülde girmiş Son ucundan yakalamış Eylülde doğmuşum. Üstelik akşam yakınmış… İzmir’in bilinse de Bence yurdumun kurtuluşu Dokuz eylülde olmuş Oğlum da eylülde doğmuş. En sevdiğim işti okumak Eylülde başlamışım ilkokula. Okuduğum okulların hepsinden... Mezuniyetim eylüllerde olmuş. Eylül bende Yanmış kavrulmuş beklentilerin Kendini tamamlamış ümitlerin Yeniden canlanmaya soyunuşu olmuştur. Sizde hüzün çağrıştırsa da Bende Diyalektiğin doğadaki başlangıcı olmuştur. Seksen eylülünü çıkarırsak aradan Bir kötülük görmedim Yaşadığım elli küsur eylülden. 14.09.2006 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fal
Doğru zamanda,doğru kişi Çıkacak karşına inan Ama üç vakit var daha üç vaktin birisi bitecekse de bu gece en uzunu geriye kalan Sabırlıysan eğer hele yüreğinde birazda aşk varsa eğer nasıl geçtiğini bilmeyeceksin sonrakini vakitten sayma o bazen bir göz süzüş çokça bir gülümseme kadar uzundur. Bazen se kim bilir belki de ................. uzunca bir uykudur. 20,3,2000 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fark Ettim Ki...
fark ettim ki seni düşündüğümde her defasında... ay ışığı da geliyor aklıma aydınlanıyor birden bire aydınlanıyor karanlıklarım sahi! aklıma takıldı da mehtap denilen şey sen misin sevgilim? 27/10/2005 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Farkında mısın?
Kapama gözlerini Unut bir geceliğine bütün üzüntülerini Dünyayı kurtarmış bir kahraman ol Öyle duyumsa kendini Öyle algılasın Türkiye seni... Yada olduğun gibi görün Öyle geç karşıma.. Korkularında olsun gözlerinde Masalsı sevinçlerinde Belki olmayacak kimse Türkiye bile farkında senin Uzat ellerini tut ellerimden Hissedeceksin ki Farkındayım senin 1/1/06 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fıtık
Karımın boynu tutuk Benimse belimde ağrılar var. Fıtık diyor doktorlar Ulan dünya! Çekilmez oluyorsun yaşlandıkça Seni bir huzurevine kapamak var Var da Gençliğinin hatırı var. 6.10.06 İstanbul. Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fren Tutmaz Duygular
Anlatacaktım sana Adını bilseydim eğer Fren tutmaz diyecektim duygular yüreğinde içtenlik ve sevgi varsa eğer 8/2/07 Metin Yaltı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|