![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin ki Aşk Değil!
Ben alışık değilim yalanlara, Sildim seni gülüm, gönül defterimden... Sevgin, aşkın senin olsun. Bırak beni yolumdan, Anladım ki sevdan bana göre değil. Sildim seni gönül defterimden. Sen başka sevgili, başka sevgi, aşk ara Düşlerimdeki o sevgili, sen değilmişsin. Yeni anladım, ne yazık ki... Yalanların, işvelerin beni avutamaz. Boşuna uğraşma, seni sonsuza kadar Sildim gönül defterimden... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevda Mahkumu!
Dur! Eller yukarı Seni aşka mahkum ediyorum Senki sevdin ölürcesine Senki sevdin delicesine Sense bu sevdayı bitirircesine İhanet ettin haincesine Onun için seni tutukluyorum Yalan söyleme bu sevda anında Herşey aleyhine delil olabilir Durma söyle İtiraf et Onu ben hançerledim arkadan Onu mecnuna ben döndürdüm Anlamadım sevgisini, özlemini de Bilemedim kor alevlerde yandığını Ateşlere saldığını sevda yüreğini Bilemedim derbeder olduğunu Bilemedim sevdaya mahkum olduğunu Son sözümü söylüyorum huzurunuzda Sevdiğim için suçluyum hakim bey Gerisi umurumda değil benim Yaz kızım Sonuç; Beraat Ama Günahın büyük Suçun ağır Allah affetsin ne diyeyim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdalı Yüreğim...
Sen gittiğinde yağmurlar Yağıyordu... Sitem boşunaydı,yalvarmak Nafile... Dönüşü yoktu, ayrılığın Acılar yaşanmalıydı Sevdanın kolay olmadığı Bilinmeliydi... Vuslatın bir bahara Kaldığında, Gözyaşların heba olduğu Anlaşılmalıydı Sen yüreğini sattın ellere... İlmik ilmik çile dokuduğum Anlar gözlerimin önüne geliyordu... Yalnız *******in sabahları Kabuslar olmuştu.. Sen gittiğinde yağmurlar Yağıyordu... Acılar yaşanmalıydı... Adı aşktı, sevdaydı... Sen gidince kıyametler Kopmuştu... Adı özlemdi, ümitti Sevdalı yüreğim sana Teslim olmuştu Sense harcadın hoyratça Yavrusunu kaybeden ceylan gibi... Bekledim seni, Birgün dönersin diye... Adı çile, adı aşktı... Seni bekliyor Sana hasret bu Sevdalı yüreğim! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdiğinin Ölümü...
Vakit öğle üzeri, çisil çisil bir yağmur Sala veriliyor ölen bir ihtiyar, Ama hayatı bahtiyar, sevenleri çok, İşte musallada yatıyor... Hayat hüvel baki, neylersin ölüm! Sevdikleri matemli, kendisi belki de elemli... Ölüm asude bir cennet bahçesi Ya da hazan, ve de ebedi zindan... Gül gibi yaşadı, gülistana vasıl oldu Şimdi selviler altında yatıyor, Dostları onu her an hatırlıyor... Hayatta hiç kimseyi incitmedi, Namerde gitmedi yatıyor selviler altında... Hacı Paşa bir dua bekliyor benden, Yaşamaya başlıyor ebedi yeniden, Uyandın uyanamadın, neylersin herkesin başında, Acılar çektin ihtiyar yaşında, Sana Rahmet diliyorum, Bekle bir gün ansızın, Bende geliyorum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmiyorum Sanma....
Ellerini birkez tutamıyorsam, Seni canım diye saramıyorsam, Gözlere hasretle bakamıyorsam, Sevmiyorum sanma seni güzelim.. Sana sevdiceğim de demiyorsam, Ak göğsüme, bir kez saramıyorsam, Sana sevgilim gül diyemiyorsam, Sevmiyorum sanma seni güzelim... Gün geçtikçe aşkından eriyorsam, Hergün sana sitemler ediyorsam, Ah çekip yıllarıma ağlıyorsam, Unuttuğumu sanma be güzelim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sitemkarım...
Adını bir sır gibi, ömür boyu sakladım, Gönül pazarında her yerde seni yokladım, O masumdur diye, bin kez düşmana akladım, Devasız dertlere düştüm adın batsın emi! ... Sana öyle inanmıştım ki masum kul gibi, Sen beni eyledin yazık ki yanan kül gibi, Sevmiştim seni dalda açan goncagül gibi, Soldu güller, kışa döndüm adın batsın emi! .. Ömür yetmezmiş hayatın her bir yokuşuna, Eğer birgün rastlarsan kaderin kurşununa, Nasıl aldandımda ikiyüzlü duruşuna Kan kusturdun bana adın batsın emi! .. Gönlümü saran beni esir eden geceye, Adını söylemeye varmadığım heceye, Şimdi isyanlar ediyorum asıl gerçeğe, Sen beni yine üzdün ya, adın batsın emi! ... Mecnun gibi sevmek güzel, sense aşkta toydun, Yanan kalbime, seherde güneş gibi doğdun, Herşey tozpembeydi, beni hayallere boğdun, Çık git dünyamdan vefasız, adın batsın emi! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Siyah Saçların...
Kara bulutlar gibi başı, Siyah mızraklara benzer saçları, Bir romandır gözündeki yaşı, Yüreği parçalar siyah saçları, Sevda, özlem yaşar nazlı gelinde, Rüzgarlarda dalgalanır belinde, Bir aşk masalı taşır telinde, Kalbimi sızlatır siyah saçların Matemlere büründürmüş özleri Merhem diyorlar canana sözleri Kıymete değermiş kara gözleri, Ruhumu ağlatır siyah saçların... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Mektup...
Sen gönlümün bağını Çözüp Anılarımı yıkıp gittin. Gidişin böyle ansızın mı Olacaktı... Bir elveda bile demeden Çekip gittin Beni böyle derbeder bırakıp Anılarla başbaşa gözyaşlarıma Teslim edip gittin Nasıl olsa unutacağım desen de Silineceğim gönlünden Gözlerim yaşlarla dolsada... Anlamadın beni hiç anlamadın Bu nasıl bir özlemdir diye Düşünmeden gittin... Belki güzel günlerin olur Kim bilir? Ayazda yakamozlar seyredeceğim Gittiğin şehirleri düşleyeceğim Birden soğuk bastıracak, Yağmurlar dinmeyecek, Yüreğimin ağrısı durmayacak Taş kesileceğim o an, Beynim alabora olacak Sana ait anılarımı yerlere dağıtacağım Bir bir... Rüyalarım eskisi gibi olmayacak Yudum yudum içeceğim sensizliği Seni şiirlerime hapsedeceğim Resimlerini denizlere atacağım Gereği kalmadı hiç birşeyin Sen gönlümün bağını çözüp Anılarımı yıkıp yağmurlarda Gittin, gittin, gittin.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Pişmanlık Neye Yarar...
Beni bırakıp bir soysuza gönül vermişsin, Pişman olmuşsun ama gereğide kalmadı. Dostlara, son birkez beni affetsin demişsin, Bunlara değmez, hala yüreğim soğumadı... Yazık oldu küllenen sevgimizi bitirdin, Lakin zamanın çarkında beni de öğüttün, Sana olan aşkımı bırakıp nere gittin? Merhamet duymak boş, artık inancım kalmadı... Sevginle aramda tükenmez bir bağ kalmamış, Bırakıp gidince sana kimse acımamış, Geriye dönecek yüzünde yazık olmamış, Acırım sana sevda yolunda yer kalmadı... Bu kadar merhametsiz, insafsız olmamıştın, Bu aşk nasıl biter diye bana sormamıştın, Terkedip beni yolda boşuna durmamıştın, Son pişmanlık duyunca da gereği kalmadı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Söz... Yürek Yarası...
Al başımdan sevdanı Son vurgun yemiş gibiyim... Dindir kalbimdeki sancıyı Paslı hançer yemiş gibiyim... Götür beni uzaklara Son hicret etmiş gibiyim... Bırak beni yalnızlıklara Zindana düşmüş kutsal Yusuf gibiyim... Al gönlümden hasretliğini Çöle düşmüş mecnun gibiyim... Düşürdün beni kor alevlere, Ateşe atılmış dost İbrahim gibiyim... Çözülmesi zor binbir bilmece, Sabahları olmayan gece gibiyim... Bil ki, kelepçeli yüreğim isyanlarda Ben hala, sevdası görülmeyen Prangalara vurulmuş mahkum gibiyim... Gel bitir bu davanı, Hesabını bekleyen çaresiz, Esir gibiyim... Ya azat et, ya öldür.. Yarını bekleyen kul gibiyim... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|