![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İkimize
Özlerim seni o sahil boyu gezdiğimiz yerlerde Hep bizdik hep aşkımızdı gezerdik dillerde Şimdi ayrıyız şimdi uzaklarda Başka yerlerde Kim bilir ne son bekliyor ikimizi Başka başka gönüllerde Ne mutluluk nasip oldu ne de gülmek bize Bilmem dünyada gülmeyen kader Birleştirir mi bizi mahşerde |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İlahi Sır
Anlamak mümkün değil Günlük güneşlikken Yağmurun yağmasını Anlamak mümkün değil Lapa lapa kar yağarken Güneşin açmasını |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İleriye
Gönüller bir olsun Sevsin diyorum Arzular birleşsin Mutluluğa koşalım diyorum Diyorum ki... İhtiyacımız var, sevmeye sevilmeye Esir duygulara mahkum edildik Yetti be...yetti artık Savulun üstümüzden, dert rüzgârları Yaşamak bizim de hakkımız Sevmek sevilmek hepimizin Bir son verelim bu hüzünlü melodiye Çalsın çılgın şarkılar hep sevgiye Mutluluk, umut dolsun gönüller Hep...ama hep ileriye... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlhamım
Düşümdeki en son tahtsın İçimdeki yangın dilimdeki ahsın Yaşadığım sürece bendeki azapsın Sen şiirlerime hayat katan ilham'ım Çaresiz tadına bulaştığım Benim vaz geçilmez sevdamsın |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlk Aşkımsın (Beste Gülü)
Sevmeyi sevilmeyi Seninle öğrendim ben Hayatımın ilk aşkı İlk Baharısın sen Şefkat sensin sevgi sen Aşktaki sihirsin sen Farklısın çiçeklerden Diğer bakan gözlerden Dualarda dilerken Hasretini yaşarken Sen çıktın değer veren Sevmeye susamışken Aşkım değer gördüğüm Sevgim değer verdiğim Dünya kadar sevdiğim İlk aşkım bir tanemsin sen |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlk Sensizlik
Sensiz bir akşamdı bu Bu ilk yalnız kalışım El ele ilk sensizlikti Bir de o altı yüz on günü düşündüm Sana öpücükler yollayamadığım Penceremden seni gözleyemediğim Senin iyi uykular deyişine İyi ******* diyemediğim ilk akşam bu Bir resimle yetinmek nasılmış anladım Bunu sen de yalnızlığında hissedip anlarsın Ana baba sevgisi başka seni düşünürken ağladım Askerlik ayrılığı girdi araya şimdi sende ağlarsın |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlle De Sen
İlle de sen Vazgeçemediğim tutkum Kimse yerini dolduramadı Sen bana her şeyi unutturdun Sabah olmuş yine güneş şafakta Herkes hayat kavgasına koşacak birazdan Bense yorgun gözlerimle uykuya Bilmiyorum kaç şafak doğacak Kaç akşam batacak Bitmeyecek senin kavgan bende Hasretin de öyle Gönül ille de sen diyor Başka bir şey bilmiyor Kimi gün ela kimi gün mavi Bazen de yeşil gözlerinde Satır satır yaşamak için seni Yola koyuldum Hatırlar mısın karşılaştığımız o günü İlk defa sen söylemiştin bana Kahverengi gözlerimin Ne kadar güzel olduğunu Gözlerimin önünde o masum halin Ne de utanmıştın o gün Korku muydu sevgi miydi anlayamadım Başını bile kaldırmadın önünden Bir sıcak nehir aktı geçti sanki içimden İşte o an bu dedim Bir kelebek gibi uçarken Farkında değildim kondum o bahçeye Tahta sedirde bir vazoya konmuş Çiçek gibiydin Bir an üzerine konmak geldi içimden Ama salyangoz misali içime çekildim En vurgun halimle Seyrettim seni uzun uzun O çocuksu masum halini Gözlerindeki renkleri Çıkaramadım aklımdan bir türlü Düşündüm uzun uzun Gece sabaha kadar Ve sonunda Hayatımın kararı çıktı bana İşte o an İlle de sen dedim |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İmparator
İnan seni sevenler yeter sana Mutluluk hüzün yaşanır şarkılarında Pes etmemeyi sen öğrettin hayat yolunda Ayakkabı şöhret oldu sen deyince ayağında kundura Rahat ol sen Anadolu'sun sen Avrupa da Türkiye sen Urfa Aşık oldum dedin rengi değişti aşkın Tarifsiz duygular yaşattın hit oldu şarkıların Olduğun gibi gözüktün geldiğin yerleri unutmadın Rakibin yok senin Türkiye de iki İmparator var biri sensin biri de Fatih Terim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnat
Ne inatçı şeymişsin sen Bilmem ki ne yapsam sana ben Yapacak tek bir şey kaldı şimdi Seni bırakıp gitmek bu şehirden |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnsanlık
Mevkiler gelip geçicidir İnsanlık baki kalan Sevgi ve saygı ile anılmıyorsan Sen de boş dünya gibi yalansın yalan |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|