![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kırılmışsın Belli
Sevgiyi aramak,onlarcası içinde Bir yürek, bir göz, bir ten bulmak Çırpınır çaresiz satırlarda Çalan klarnetin hüznünde Tüm kederli şarkılarda Bir kadeh rakının dibinde Sevgiyi aramak,sevgisizliğin içinde Kırılmışsın belli. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Koca Çınar
Biz ağaç dalı gibiydik Koca çınarda Gün geldi kırıldı Dalın teki Ağladı koca çınar Tam alıştık derken Kırılan dalımıza Kaldık bir anda Dayanaksız da Yapayalnızdık iki fide Yağmur yağdı üstümüze Güneş açtı Kimi zaman üşüdük, Ağladık, güldük Yıllar akıp gitti Farkına varamadan Biz olduk artık Koca çınar Yeni fidelerimizle Şimdi bir aileyiz Dayanağız birbirimize Herşeye sahip çıktık çıkacağız Geçmişimize, geleceğimize de... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuş Olsam
Kuş olsam Kalem kağıt Gözden dökülen Yaş olsam Bozkırlarda türkü olsam Sonsuzlukta nokta Silgi olsam Silsem kederlerimi Yol olsam Yordam olsam Seninle ömür olsam Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kutsal Kitaplarda
Kutsal kitaplarda, Sevmenin güzelliklerini anlatmış Tanrım. Demiş ki; _Sev kulum_ Seven yürek paylaşır Paylaşmayı ögrenen Bencillikten sıyrılır. Bunu bilen kişi Mutluluğa,huzura erendir. Nedir bunca hırs Bunca kavga Gideceğimiz yerde, Bir avuç toprak Bekler bizi. Allah huzurunda Ya sevememişsindir kimseyi Kendinden başka, Ya da sevgi doludur Yüreğin.... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mart Ayı Martıyı Acıya Boğdu
Mart Ayı, martıyı acıya boğdu Acılar kanatlarında uçamaz oldu Mutluluklarım, sevgim,hasretim Çığlıklarınıda, kanatlarınızdayken Nasıl derim şimdi o yare Martılarım kederli, martılarım küs İstanbul derin bir kederde Gidişime an kalmışken Gözümde yaşlar asılı Yüreğimde sevginle Hoşçakal Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Martı Kanadında Sevgim
Bu sabah, sesinle uyandım Öyle mutluyum ki.. Rıhtıma indim, çayımı içtim Martılara simit attım, İkimiz için... Seni düşündüm yine, Bu gün hüzünlü değilim. Aramıştın ya, sesini duymuştum ya Gözlerimin yeşili,maviye döndü Mavi sendin... Martı kanadına Sevgimi yükledim gönderdim. Al diye... Bırakma bir daha sensiz beni Yüreğim küsmesin.. Martılara söylenmeyeyim boşyere Yağmurda yoktu bu gün İstanbul'da Sen aramıştın ya... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Martılarım Kızmayın Bana
Rıhtıma indim bugün Martılar küsmüş bana sanki Yazmıyorum diye, yazılarımda. Kızmayın martılarım Nasıl unuturum sizi? Kanatlarınız değil miydi? Sevgimi taşıyan O yare Siz değil misiniz çığlıklarınızla? Acımı paylaşan. Vapurdan attığım ekmekler de Hep sizin için. Sizin yine kanadınızda Kızıllığınız, sevgim Gözyaşımı yağmura bıraktım İstanbul' da, Salacak'ta Bir ben vardım Bir de martılarım.... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Matemindeyim
Sevdaya ara verdim, Karanlık *******imin Karanlık yalnızlığında Yanımda gece gözlerin Gözümü kapadığımda Tek aydınlığım, gülüşün Ne çok severdim bilirsin. Seni de çok sevmiştim Bahçemdeki manolya ağacım Çicek açmadı bu sene Bilir gibi ayrılığımın acısını Benimle sessiz bir matemde Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavisinde Gözlerinin
Gözlerinin mavisinde Kaybolmuş yıllarım var Önceleri tanısaydım seni Yaşanan onlarcası içinde Karalarım, karanlıklarım olmazdı Yüreğimin rengi maviye büründü şimdi Kulaklarımda şarkılar Kalemimde şiirlerim senli. (İki sevdiğim insan buluşmuş yürek buluşmasında filizlenen aşklarının tanıd-ğında ben ve bu şiir oluştu. Mutlulukları bana mutluluk veriyor hep yaşam içinde mutlu olsunlar.) Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mıh Gibi Oturdu Yine Yüreğime Sensizliğin
Mıh gibi oturdu yüreğime Yine Sensizliğin Karanlıkta giden gemiler gibiyim Bizli günümüzü, gecemizi özledim Bir başka vuruyor Akdeniz akşamları Yalnızlığımı haykırıyor yıldızlar Yalnızlar yıldızları sayar Şarkıları dinler,gözlerini kapar Düşler hep düşler Gelmeyecek olanı Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|