![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özlem
İsminin anlamını düşünüyorum, Seninle yan yana koyuyorum, İkinizi birbirinize yakıştıramıyorum, Düşünüyorum, taşınıyorum,bir kaba sığdıramıyorum, Özleyen değil, özlenen olmalıydın, Ulaşılması güç, Güçlü bir kız olmalıydın, Hayat hikayeni anlattın, Acılarıma bir tane daha kattın, İsmin gibi özlem duyulan olmalıydın, Aşk oyununu yanlış insanla oynadın, Babandan ayrı kaldın, Dertlerini annenle paylaşmadın, Bütün kederleri içine attın, Aşk oyununu yanlış insanla oynadın, Hasta oldun bakan olmadı, Yaranı saracak dostun olmadı, Tekme atmadık, kader cilvesi kalmadı, Mutlu olduğunu zannettiğin an hayallerin yıkıldı, Mutlu olmak elbette seninde hakkındı, Ama aşk oyununu yanlış insanla oynadın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özlem *******i
Özlemek sevdanın tadı derler, Özlerim sabah olsunda seni göreyim Yüzüm kızarır, ellerim terler, Sabah olupta bitecek ya sana özlemim, Gece soğuk başlar burada, Yıldızlar ışık saçmaz fezada, Hasret, rüzgâr olup eser dudaklarda, Yoksa yanında sevdiğin, Ben hep sensiz girdim geceye, Kayboldum deniz gözlerinin derinliğinde, Yüreğimde dağ gibi büyüyen hasrete Sabaha bitecek ayrılığı yazdım her gece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pes Etmek Yok
Bak yine seni düşünüyorum, Yırtık resmine derdimi anlatıyorum, Belki rüyamda görürüm diye dualar ediyorum, Olmuyor be gülüm, Sensizlik daraltıyor, Kabıma sığdırmıyor, Bak yine gözlerimden yaşlar süzülüyor, Her an aramanı bekliyorum, Belki sensindir diye, Bütün çağrıları arıyorum, Sensiz yapamıyorum, Bizi yaradana isyan ediyorum, Neden kavuşturmuyorsun diyorum, Of be gülüm gönül sözüm, Hasret kavuruyor, Ayrılık şarkıları bak isyan ediyor, Hepsi bir kez daha ara diyor, Arıyorum…. Arıyorum…. Sana ulaşamıyorum, Ama pes etmiyorum, Bir gün döneceğini biliyorum, Ne olursa olsun hep bekliyorum, Ve bekleyeceğim, Son nefesime kadar, Gülüm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Platonik Aşk
Sen hiç yüzünü bile görmeden sevdin mi? Sadece sesini duyup olmazsa olmazın yaptın mı? Bir kez görebilmek için her şeyini adadın mı? Platonik aşka tutulup yandın mı? Belki bu en aptal olan aşktı, Sevgililer el ele dolaşırken hep ahtım kaldı, Ama aşkım asla azalmadı, Platonik aşkım, günden güne bedenimi sardı, Her gece isyanları oynadım, Belki arar diye telefonunu bekledim, Geçmeyen saatlere isyan ettim, En sonunda bu aşka lanet ettim, Hayatımı, son baharda yapraksız kalmış, ağaca çevirdi, Doğum günüme lanet ettirdi, Sevgililer gününü unutturdu, Bu platonik aşk, Beni enkaza çevirdi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Prensesim
Hayat ne kadar güzel olsada, Sonu ölüm değimli, Sevmek ne kadar güzel olsada, Sonu ayrılık değimli, Baharlar güzeldir ama, Sonu kış değimli, Baharımı yaşatmadın, Bana en büyük hatayı yaptırdın, Sonra… Sonra ise, Diri diri mezara koydun, Kulağıma aşk sözleri fısıldadın, Bütün tutkunların gibi, Beni de virane edip bıraktın, Hayat romanındaki eksiği benimle tamamladın, Tebrikler, Kırık kalplerin kadını, *******in süslü fıstığı, *******in, gündüzlerin, Birde serseri kalbimin prensesi, Son görevimi yapıyorum, Ve hayat boyu yeni aşklarınla, Sana mutluluklar diliyorum, Prensesim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Razıyım Deniz Gözlerinde Boğulmaya
Hayatım deniz gözlerinde geçecekse, Ben razıyım! Razıyım limanım olmasın, Sığınacak bir evim, yurdum kalmasın, Hatta ayım, yıldızım, gecem olmasın, Ama; O deniz gözlerin okyanusa dönecekse, O saf yağmurlar fırtınayla dökülecekse, Sana sevdalı yüreğim, O fırtınada alabora olup sürüklenip gidecekse, Bırak o deniz gözlerinin hayaliyle mutlu kalayım, Bırak ta akvaryumdaki balık gibi o denize bakayım, O hırçın sevgiye içimde dalgalar yaratayım, Yada al götür beni derinliklerine, Nasıl olsa demir attım, O deniz gözlerine, Yeter ki sen yaş dökme o deniz gözlerinle, Ben razıyım bir ömür sefilliğe |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüyalarda Olmasa
Rüyalara hep inanmak istedim, Hayallerin gerçek olmasını istedim, Nedenini sormanı isterim, Çünkü; Bana seni getiren, Hep mutlu eden, Gerçek olmasa da, Kollarımda yattığın, Benimle el ele kırlarda koştuğun, Benimle nikah masasına oturduğun, İstediğin gibi bir evimiz, Tatlı bir kızımızın olduğu, Ve benimle birlikte yaşlandığın, Bir ömür mutlu olduğumuz, Başka bir yer var mı, Söyle gülüm var mı, Gül bahçesinde seninle olmak öyle kolay mı, Bir ömür mutlu olmak, Dizinde uyumak, Mümkün mü gülüm, Rüyalarda olmasa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sakın Unutma
Yağmurlar yağacaktı Fırtınalar kopacaktı Ama; Hep yanımda kalacaktın Söz vermiştin o gecede. Yasak aşkın yasaklarında boğulsakta Bir dünyayı karşımıza alsakta Bütün şimşekler Tepemize çaksada Hep yanımda kalacaktın Unuttun mu söz vermiştin o gecede Şimdi Seydişehirde fırtına var Yağmur yağıyor Ve Bütün şimşekler inadına tepemde çakıyor Ama Sen yoksun yanımda Ne buldun koca şehir İstanbulda Yeni bir sevgili buldum diyorsun mesajında Benimle olduğun gibi mutlumusun onunlada Ben önemli değilim sen mutlu ol onlada Ama verdiğin sözü asla unutma Çünkü; Her yağmur yağdığında Her fırtına koptuğunda Ve her şimşek çaktığında Kadehimi sana kaldıracağım Ve... Ve... Asla unutmayacağım Söz verdiğin o akşamıda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Sesleniyorum Duyuyormusun
Çekip gitmen yetmedi, Beni bana bırakman yetmedi, Kader yazımı değiştirdin yetmedi, Sensiz bıraktın yetmedi, Düşlerime girme, Hayallerimi süsleme, Yeter artık, Fotoğrafında bana gülme, İçim acıyor canım yanıyor, İçimde hiç bitmeyen sevdan, Alev alev bedenimi sarıyor, Şiirlerde haykırıyorum, Belki sesimi duyan olur diyorum, Duyupta acıyan, Hani olur ya, Sana söyleyen olur diye haykırıyorum, Ama; Yok işte, Yokkk, Sesimi duyuramıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Teşekkür Bir Borç
Bir zamanlar bir serseri vardı, Serseriydi ama gururluydu, Ta ki seni tanıyıncaya kadar, Senin o sevdana kapılıncaya kadar, Yaşam ışığı, mutluluk umudunu, Gözlerinde buluncaya kadar, Yaşam gerekçesi sen oluncaya kadar, Senin için serseriliğinden, Aşka değer dostlarından, Hayatı unutturan meyhaneden, Bile Vazgeçti, Gururunu ayaklar altına aldı, Sense onu hiçe saydın, Dünya hüznünü yaşattın, Onu serseri bir şair yapmayı başardın Bütün yaptıkların için sana teşekkürü bir borç bilirim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|