![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Misafir
kapı çaldı gelen var galiba! bu saatte hayr ola ........o da nasıl olsa gider gün ağrımında. Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mutlu Oldun mu?
herşey geçti bak sıradan! nasılda hiç birşey olmamış gibi sen gününü gün ettin yeni aşklarla bulduğum gibi verilen sözlerin bir değeri kalmamış güzel olan herşey elinde solmuş kalmış kırdığın kalpler birer basamakmış mutlu oldun mu? huzur buldun mu? aldığın ahlarla düzen kurdun mu? Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutluluğun Anahtarı
tahmin etmezdim sevdiğim gün gelip ayrı kalacağız yılların ardından boş yere yanacağız ağaran saçlarıma derman mı oldun? çektiğim acılara ortak mı oldun? aşkın tadılmaz zehr dudaklarımda yangılarıma yağmur mu oldun? kalbime gömdüm sevdiğim bendeki hatıraları al senin olsun mutluluğun anahtarı... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nankör Çiçek
sanki asırlar geçmiş veda ettiğin günden bu yana ben teselliyi kırık bardaklarda riyakar yüzlerde ararken sen içimde büyüttüğüm bir çiçek. köklerin sarmış vücudumun her hücresini ve şimdi sen! içimden çıkmak isteyen nankör bir çiçek Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Narkozunda Bir Akşam Daha
ve bir akşam daha etkisini göstermeye başlamış narkoz yenmiş gibi. sabah gelir mi? gelmez mi? ellerim,yüzümü gözümü karıştırmalarda ki anlamsız dürtülerde.. kafam çamura bulanmış su gibi bir adım ilersim belirsiz bir adım gerisi silinmiş bir fırt daha...söndürmeden ardı kesilecek değil ya! şunu şurasında diğer narkoza çok ta birşey kalmadı ya... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasılsa Ben Seni Can Bilmişim...
dokunabildiğin kadar senin bu yürek nasılsa yüreğimi yüreğine demirlemişim nasılsa seni bende hapsetmişim kanat kanatabildiğin kadar ben kendimden geçmişim nasılsa ben seni can bilmişim Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nazlı Çiçek
yüreğim dayanmıyor bu aşk acısına al canımı Allah(c.c) 'ım onsuz yaşamaktansa oy benim gönlümün nazlı çiçeği bir gün düşünmesem seni hemen eğersin boynunu sen benim canımın yarı canısın sana bişey olursa bu şehri de yakarım oy benim gönlümün nazlı çiçeği bir gün aramasam seni hemen eğersin boynunu Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Diye Bu Hasret..Anne
ayrılığı ben seçmedim ki ne diye bu özlem! ne diye bu hasret! her parmak işaretlerinde başımı öne eğip kaçışmalar hep aynı gün hep aynı saat hep aynı mevsim sorgularda, yokluğunun haritasına bir şehir daha eklenirken, ölümler bir dağ gibi devrilirken üstüme yalnızlığı ben seçmedim ki! ne diye bu kahroluş ne diye bu yokoluş ... ahh! o gözlerinin yeşili alıp giderken bir ova uzantısında her uyanış bir kahroluş bir göçmen kuşu misali bahar kalmamış mevsimimde anne! ve bir dağ ölüm gibi devrildi yine üstüme anne! .. affet beni bir gece ki! sabah çıkmak zor bir özlem ki! hasretler içimde kor küllenmiş bütün hayaller duymuyormusun? ölüyorum anne... .. yolcusu olmayan yollar gibi ne garipmişiz şu yeryüzünde anne? kaç can daha vermem gerekecek? ve kaç ömür daha silmem gerekecek? kahrolası takvimlerden boynuna oğul gibi sarılmak için anne! .. katran siyahı bir gece dikilmiş karşıma ortalarda ümit yok hayal yok bir mayın gibi döşenmiş içime uçurumlar sesimi duyan yok. affet beni bahar kalmamış mevsimimde anne affet beni bir oğul gibi olmayı beceremedim gözlerinde... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nerden Bileceksin
boş duvarları hayalinle süsleyip adını yüreğime kazıdığımı nerden bileceksin gecenin bir vakti uyanıpta tek bir sigarayla gözlerimi tavana çakıp bir parça resminle sabahı zor ettiğimi ve hiç usanmadan bıkmadan yine de hergün bin yerimden öldümü nerden bileceksin Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nerdesin İki Gözüm
sevmeseydim seni katlanmazdım boşuna bir kalemde silerdim hatırında olmazsa hasrettir çoğu zaman gözlerin dolması umutsuz bir bekleyiştir yüreğine akması sen kokuyor ******* ben ölüyorum sen yoksun seni sayıklıyor heceler nerdesin iki gözüm Bahadır Karaağaçl |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|