![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seher Vakti
Sesinde yilgin bir hüzün var Gücünün sinirlarindasin Sana verilen bir ömrün Hesabini sorar gibisin Gecmisinle geleceginle Gündüzün ve gecenle Bilmedigim sirlar icinde Kalbimi kalbine dayadim. Seher vakti ellerimi uzattim Seninle O lezzeti tattim Sirlar aleminde Kalbimi kalbine dayadim. SAna güc versin diye Gül yüzün soldurmasin diye Allaha yalvardim. Uykuya gözlerim kapanmadi Bu gece seninleydim Simsiki sarildim Askima Beni birakmamasi icin Yalvardim Allaha... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Selam
Gözlerimi kapattigim anda seni görürüm karsimda gecemi isiga, gündüzümü nura bogan sevdanin tebessümü acti yüzümde. Sigdiramam seni yere ve göge kalbimi alsam bir elime ruhumun yangini ask'imin yürek atisinda sevdanin bestesi olur sözümde. Gül bahcesinden gelen selama bas koymusum ben Sevdama hasretin bugulu düsünde vuslat inanci sevdanin incisi olur gözümde. selamdan güldestesi elimde.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen
ıslak gözlerimden sendin gelen özleminin bağrında yanan ise ben. dar ufkumun sımsıcak güneşi ufkumu aydınlatan cevher ise sen. güller sana benzemiş kokusu sen güzelliği dillere destan renginde sen sefil ömrümün yegane umudu yaşamamın anlamı,aşkım ise sen. Gül Sensin... Güzel Sensin... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen **
kırları,çiçekleri anlatamam ben senden başkası yok gözümde seni soluklamışım ömrümce başka dil bilmem ben. anlatamam, coşamam sensiz dünyam ya var seninle ya da sensiz çok sessiz. anlatamam ben senin olmadığın dünyamı anlatamam sensiz gül diyarını. sensizlikte bile SEN var iken göremem ben seni görmeden. koklayamam gül'ü sensiz ben..... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gül'sün
Sen aşk'ın kendisi Kokun yayılır etrafa Sarar ruhumu. Sen aşk'ın temsilcisi Sevda ulaşır ötelerden Dalar ruhum aşk'a Bir mirastır O'ndan Senin varlığın. Güller açar gözlerinde Gurbetlik öteler ötesine Kokun yayılır ruhuma Ölümü öldürür güzelliğin Güllere vurgun özlerde Açarsın sonsuzluğa Gözlerinin gizeminde Vuslat müjdesi... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Olmasaydın
Gönül bahçelerinin nadide çiçeği Eşsiz güzelliklerin peygamberi Sen olmasaydın Sevgi olmazdı. Gül yüzüne hayran olduğum Gül güzelliğini Senden almazdı. Bilmezdi güzel nedir Hasret vuslata ermezdi. Sen olmasaydın Güneş ısınamaz,Ay ışıyamazdı Nurundan nur almış soluk benzine Işığını cihana yayamazdı. Güzel gözlüm Gecem,gündüzüm Hakikatim,herşeyim Canım Peygamberim. Sen olmasaydın İnsanlık kucaklamayı bilmezdi Kavgalar,düşmanlıklar bitmezdi Bebekler ana kucağı görmezdi Ruhlar betbaht,ömürler solgun Sensiz dünya dünya olmazdı İnsanlık nasipsiz gün sayar Ölümü düğünü saymazdı. Perde perde gönül gözüme inen Nur Aydınlat ruhumun karanlıklarını Çöz Sana düğümlü duygularımı Sana arzı halimdir bu satırlar..... Sen olmasaydın.... Ben de olmazdım Ya Resulullah.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Üzülme! ....
Senden çok uzaklarda hislerini Gözlerini esir almış hüzünlerini Hasret damlacıklarını Gözbebeklerinde Sisli yalnızlıklara sararım Güneşi doğmamış yarınlarını Sana göz kırpmayan yıldızını Ömür süzgecinden geçmemiş Beyhude geçmiş yıllarını Sevgisizliğin girdabında boğarım. Yeter ki sen üzülme birtanem! ! ! ....... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yoksun
Gözlerim kamasirdi Görseydim Gül yüzünü Güllere karisirdim,Gül kokuna.. Hasretimi esir alir, Esaretimden kurtulur Güzelliklere kanat cirpardim. Ama sen yoksun yanimda Sen yoksun güllerim yalniz Baharim hic olmamis gibi Kara kislari yasamaktayim. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Atiyor Kalbim
Sende buldum ben kendimi Sende yasiyorum bu gece Sende atiyor kalbim sevdigim Duygularimi titizlikle isledigimi Nakis nakis sende islendigimi Hasreti selamladigimi Sende yasiyorum bu gece Sende atiyor kalbim sevdigim. Sensizligime veda ediyorum Yanagimi yanaginda biraktigimi Sevgimle seni sardigimi Ebedi senin oldugumu Seni sende yasiyorum bu gece Sende atiyor kalbim sevdigim............ Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden Baska Yar istemem
Kirmizi Gülüm neredesin,özledim Kalbimi al benden artik Olmuyor Sensiz Beni Sende Seni bende Aradigim yeter artik.... Al beni benden,askinla yak Akittigim yasim sel oldu Baska gönüllerde Aradigim Ask Buldugum Ask Bana hüsran oldu Sensin Ask,Sensin tutku Sensin gercek olan Sensin Askin yurdu Ebedi gercegim Askim,herseyim Gözlerin gözlerime doldu Bu gönül hasretine dayanir Dayan dedigin sürece dayanir Gel demeden gelmek olmaz Yüregim sana kayar Yüregim sana yanar Gözlerin karasi beni benden alir.. Gülüm.Gül kokulum özledimm Yanginimda, virane gönül yurdumda Senden baska Yar istemem Al beni benden Al bu bedenden Ruhumla,sende kaybolmayi bekliyorumm. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|