![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana Geldim
Yakın kıldım uzakları, Geldim işte, sana geldim. Kırdım bağlı zincirleri, Geldim işte, sana geldim. Sildim gündüzü geceyi, Aldım içimdeki sevgiyi, Dünde koyup her şeyi, Geldim işte, sana geldim. Yollarım karlıdır ırak, Yağmur, çamur suya batarak, Her engelleri aşarak, Geldim işte, sana geldim. Aç kapını, al koynuna, Dola kolların boynuma, Sar o yana, bir bu yana, Geldim işte, sana geldim. Kalmasın arada engel, Ara bul, sende bana gel, Aktım ırmaklar, oldum sel, Geldim işte, sana geldim. Kanadımı açtım uçtum, Sana gelmek için koştum, Sevdamla yoluna düştüm, Geldim işte, sana geldim. Tut kalbimi ellerinle, Bütünleşelim seninle. Ruhum, kanım, bedenimle, Geldim işte, sana geldim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sebebi Sensin
Döktüğüm gözyaşlarının, Kanayan derin yaramın, Sızlayan şu yüreğimin, Bilki tek sebebi sensin. Bitmeyen çilelerimin, Uykusuz *******imin, Sensiz geçen günlerimin, Bilki tek sebebi sensin. Ayrılan yollarımızın, Kavuşmaz kollarımızın, Tutulmaz sözlerimizin, Bilki tek sebebi sensin. Yaşadığım sensizliğin, Şu çektiğim hasretliğin, Ziyan olan gençliğimin, Bilki tek sebebi sensin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gittin Gideli
Gözlerim yolunu arşınlıyor Sen gittin gideli buralardan. Ayrılık sinemi kurşunluyor Sen gittin gideli buralardan. Çektikçe bitmiyor artıyor çilem Eriyorum aşkla dirhem dirhem Gelmiyor vuslatım ey biçarem Sen gittin gideli buralardan Kulağım gelirsin diye seste Dilimdedir adın her nefeste Kalp yaralı bir kuştur bir kafeste Sen gittin gideli buralardan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Hiç Yaşamadın Biliyor musun?
Sen hiç yaşamadın Biliyor musun? Ne sancılarına katlandı, Annen. Nede, armağan etti Seni,Dünyaya. Ne de çocukluğun geçti, Bu çamurlu sokaklarda. Doyasıya oynayamadın, Evcillik,sek sek, Bir saklambaç oyununu. Ne bir önlük,beyaz yaka Ne okula kitap taşıdın. Nede bir demet çiçek öğretmenine. Sen hiç yaşamadın, biliyor musun? Ne genç kızlığı öğrendin Hayat okulundan. Ne bir yüzük oldu parmağını saran. Ne de bir gelinlik giyebildin. Sen hiç yaşamadın, biliyor musun? Ayak izlerin kalmadı hiç, Bu köhne mahallenin İki arşınlık sokaklarında. Sen hiç camlara çıkmadın, Ben kapınızın önünden geçerken. Sen hiç o ağacın altına gelmedin, Ben, her nisanın, Sabahında beklerken. Ne saçların savruldu, Kapılıp rüzgarlara. Nede gülücükler toplandı, Yanaklarının çukurunda. Sen hiç yaşamadın, biliyor musun? Sen! Sevdanın adısın bence. Yanık bir türküsün dudaklarımda. Sen! Her gece karanlığında, Yüreğime saplanan, Çılgın bir sevdasın. Belalımsın sen, biliyor musun? Söz geçiremediğim, Çaresizce kıvrandığım kollarında. Damarlarımda bir zehirsin. Her nefes alışımda, Bedenimi saran. Tutkumsun sen, biliyor musun? Tütün gibi alışkanlığım, Saplantılarımsın beynime çivilenen. Sen! Aşkın sembolü, Zincirlere bağlanmışlığımsın. Sen! Anlatamadığım duygularım, Söyleyemediğim sözümsün. Sen hiç yaşamadın, biliyor musun? Ne fark eder ki yaşasan da. Ömür bir nefeslik, Bir anlık yol ayrımında. Her şey bitecek bir gün, Ya bir sabah, yada bir gün batımın da. Ne fark eder ki yaşasan da, Sen bir yanda, ben bir yanda... Ne fark eder ki yaşasan da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ve Ben
Evrende kaybolmuş, İki Dünyalıyız biz. Sen, kainatın güzelliğisin. Güzelliğine, tutkun olansa ben. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ve Sen
Hep sen gelirsin aklıma, Varlığım da sen yokluğum da sen. İstilasın bedenimde ruhumda, Yürüsem sen uyusam sen. Düşersin gözyaşlarıma, Ağlasam da sen,gülsemde sen. Gözlerin ışıksız,şafaklarım da, Yağmurum sen bulutum sen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Aradım Yine Bu Şehirde
Ümidim kırık yaralı kalbimle, Seni aradım yine bu şehirde. Bitmeyen hasret yanan yüreğimle, Seni aradım yine bu şehirde. Işıklar yanar pencerende, Bense dolaşırım sessiz caddeler de. Boynum bükük yüreğimde sevginle, Seni aradım yine bu şehirde. Sensizliği yaşıyorum her gece. Hüzünler çökmüş sis gibi gözlerime. Yıldızlara da sordum gökyüzünde, Seni aradım yine bu şehirde. Seni aradım dolaştım her yerde. Kalmadı dermanım dizlerimde. Çaldım kapıları senindir diye, Seni aradım yine bu şehirde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Öyle Sevdim ki
Canımın kapsısını açtım Tenimi yollarına saçtım Tanrıdan sonra sana taptım Seni öyle sevdim ki, bilemezsin. Seninleysem başladı günüm Yanımdaysan güldü yüzüm Benim iki gözüm, oldun özüm Seni öyle sevdim ki, bilemezsin. Damarlarımda sevda seli Umutlarımda bahar yeli Yüreğime düştün düşeli Seni öyle sevdim ki, bilemezsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Unutacağım
Sen yoksun artık benim için. Kırdım kalemi, Seni, hepten unutacağım. Asacağım umutlarımı, Saçının tellerinde. Kurşunlayacağım yüreğimi, En yufka yerinden. Karar verdim artık, Ben, seni unutacağım. Sen yoksun benim için. Ne hayatıma girdin Ansızın pervasızca, Ne de bir geceyi paylaştık Yıldızların altında. Umurumda değil artık Yaşadığımız günler, Ve de çılgın sevdamız. Hani nerede vefakarlığın, Nerede taptığın aşk Karar verdim, Ben seni unutacağım. Ardım hep gözlerinde Yaşama umudunu. Aradım hep sözlerinde Sevgi denen duyguyu. Bulamadım, ne duyulan güveni, Ne de aydınlık günleri. Sen yoksun artık benim için. Sesin kulaklarıma dolmuyor, Ne de kokun sarıyor ruhumu. Seni hiç aramıyorum Yalnız *******imde. Alıştım yokluğuna zor olsa da. Üşümüyorum sensiz Soğuk kış *******inde. Göz yaşların düşmese de olur Yağmur gibi yanağıma. Islanmasam da olur Sırılsıklam aşkınla. Karar verdim artık Ben seni unutacağım. Sen yoksun artık benim için. Ne kapına geleceğim Görmeye yüzünü, Ne de bir damla mutluluk içeceğim Avuçlarından her gece. Bir daha asla Çılgın sevişmelerimiz olmayacak. Uçmayacağım ölümüne Mutluluk dan kollarında. Karar verdim Yüreğimi asacağım, Ömrümün taze baharında. Karar verdim, Ben seni unutacağım. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|