![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Meyhaneler bahane!
Dün gece ömrümde ilk defa meyhanedeydim. Sarhoş olmak için değil, bir davetteydim. Berduşu ağlıyor, yaralar bağlıyor içki içtikce. Ağlamak alın yazısı, Meyhaneler bahane. Bir çay ısmarladım meyhanede kendime, Gülerek baktılar, acıyarak benim yüzüme, Alkolden başka içilir mi söyle meyhanede? Sarhoş olmak isteyene meyhaneler bahane. Kabulümdür benim yaptığınıza karışmam, Alkol kardeş olmuş size ama ben alışmam, Sarhoş olup dostlarımı kırıp atışmam. Kalp kırmak moda olmuş, meyhaneler bahane. Özrü yoktur, arkadaşı küçük düşürmenin, Ne işim var, olmaz yeri meyhanede içmeyenin, Sarhoş olup gözlerden, gereği yok düşmenin. Alkol içmek isteyene meyhaneler bahane. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Modern!
Saçları dik sürmüş, iki kilo jöle, Elbise son moda, Kulakta var küpe, Modern olan sakalı çıkmış öne, Fakirin karnı aç, ona ne! Altnda son model araba, Yan koltukta birde manita, sabah olur, diskodan gelir eve, Ekmek kavgası bilmez, zaten ona ne! Baba verir, o yılmadan alır, Dünya da hava atmak için kalır, Çalışmayı bilmez, camiyi tanımaz, O çok yakışıklı, Tanrı işinden ona ne! Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutlu Oldum!
Ne umutlarla gelmiştim ben sana, Sadece güvenmiştim Yaradana, Huzuru ararken bağlandım ona, Tuvalet temizlerken Mutlu oldum ben! Sistemi oturmuş, Teknolojisi bol, Her köşesi yapılmış, her tarafa gider yol, Sen anlayamazsın, burda herşey tooll(Havalı) Temizlik yaparken Mutlu oldum ben! Üniversite okumuşsun, ilgilenmezler, Şehirlerde büyüsende, beğenmezler, Öğünerek Türküm desen,zaten dinlemezler, Sokak süpürürken, Mutlu oldum ben! Gülmeyi bilmeyen bu gavur elinde, Gece gündüz çalışıp harab oldum ben, Şükrü bilmeyen Avrupa elinde, Paranın malın kulu oldum ben! Verdiğin gibi alırsın,senin gücün yeter, Yarabbi ne olur, olmayana ver, Herşeyini kaybeden, bu zat şöyle der; Maddiyatın, yalanın kulu oldum ben! Biriktir biriktir, faydasını görürsün, Kaybettiğin gün, yerde sürünürsün, yardım eli aradığında, Dünyan yıkılır, açlıktan kudurursun? Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nafile
Mavi boncuk takmış nazar değmesin diye Gülemez mutsuzluk tünemiş sinesine Aldırmasa da kaderin baş gösteren sillesine Çekiliyor hüzün uğraşması nafile Hayır duası eksik etmez anası Başarmak uğrunadır bütün davası Unutur benliği kalmaz nefsi hayası Olanlar olmuş pişmanlıksa nafile Kanaat etmez ulaştığı mevkiye Harbi zayi çapulcusu soyunur mertliğe Kaldıramaz ilgiyi müracaatı sertliğe Kalenderlik lafta gösterişi nafile Saygıdan muaf hissederse kendini Sevgi rafa kalkar kaybederek rengini Kırarlarsa mübtelalar umursuzca şevkini Tat alması hayal yarınlarsa nafile Olmalı öyleyse anlayış önde Doğruluk baslamalı önce ferdin gönlünde Güller açar belki ihtişamla heryerde Saygı baki lakinlere nafile Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasihat.
Yalanlar konuşma, gururla hiç oynama, Başka insanların onuruna dokunma. Sakın ola kimsenin namusuna ters bakma. Bahtiyar ol evlat diyerek, ben oğlumdan ayrıldım. Boğazından haram lokma kesinlikle geçirme, Haketmediğin bir işi hiçbir zaman kabul etme, Haksız yere bir kişiye iftirayla küfretme, Bahtiyar ol evlat diyerek, ben oğlumdan ayrıldım. Allahtan başkasına tapma, Vatanını sakın satma. Söylediklerim küpe olsun kulağından çıkarma, Bugün burdan gittin ama özünü sen unutma. Bahtiyar ol evlat diyerek, ben oğlumdan ayrıldım. Senin kanın asildir Türklüğünden gelen, Unutma ki Türklerdir mazluma yardım eden, Her zaman heryerde kendine de güven. Bahtiyar ol evlat diyerek, ben oğlumdan ayrıldım. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Mutlu ki Bizlere!
Malazgirtin Aslanı Alparslan, Şerefli devlet-ü kuran gazi Osman, Adaletler dağıtan kanuni Sultan, Ne Mutlu ki bizlere, geliriz bu soydan. Ĭ stanbul`dan yönetir devleti Hakan, kadının karşısında normal vatandaş Sultan, Alimlere saygı gösteren bir de Yavuz han, Ne mutlu ki bizlere geliriz bu soydan. Kuvva-i milliye ruhunu Atatürk`tür canlandıran, Mehmedimdir bakmadan ardına, düşmanı kovalayan, Çanakkale`de korkmadan bombaya siper duran, Ne mutlu ki bizlere geliriz bu soydan. Lazı, kürdü, çerkezi, Türklerindir kardeşi, Türkiye güzel vatan, yok Dünya`da eşi, Alevisi, sunnisi hepsi bir inci danesi, Ne mutlu ki bizlere geliriz bu soydan. Olacaktır mutlaka yolumuza taş koyan. Burası cennet vatan, ebediyyen kıskanan, Kürdü, Türkü kardeştir bu toprağa baş koyan, Ne mutlu ki bizlere geliriz bu soydan. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne olur anla! anlasana.
anlamıyorsun, dinlemiyorsun. illahaki ayrılık diyorsun, unutma! onunda bir sonu var biliyorsun. güzel olanı atma, alışamadım sensizliğe. ne olur beni anla. sarıl kollarıma sıcaklığını ver bana, yüzün gülsün, gönlün olsun sevdadan yana, sensiz yapamıyorum. ne olur anla. seni seviyorum gülüm, sensin benim canım, ayçiçeğim yıldızım, sensiz olmuyor, ne olur anla. beni anla. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne yapayım?
Hani geçenlerde yağmur yağdı da her tarafı sel bastı ya, Hani nehirler yatağına sığmadı da taştı ya. Denizler de dalgalar yükselerek coştu ya. Onun suçlusu benim babam aklıma sen geldin Dayanamadım ağladım. Beni affet babam. Ne yapayım seni çok özledim babam. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neden Geldim?
Hece hece dizilen mısralarımla, Sevginizi, gönlünüzü almaya geldim... Mısra mısra oluşan Şiirlerimle, Kalbinizi, dostluğunuzu almaya geldim... Güleni, ağlayanı, bütün insanları, Teker teker, anlatmaya geldim... Ukte olan dertlerle, mutlu günleri, Sevgimi katarak yazmaya geldim... Mazlumu zalimden, garibi güçlüden, Elimden gelirse, korumaya geldim... Yanlış yapanları, kötü olanı, İnsanlar uğruna uyarmaya geldim... Birlikte sevelim, beraber gülelim, Acizlere gelin yardım edelim, İyi olmak büyük nimet, kıymet bilelim, Saygıya öncülük etmeye geldim... Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neden?
Çaresizlik ve boşluk içinde gezerken, Allah`ım ne olacak bu halim derken? Bu Dünya`da birazcıkta umudum varken, Uygunsuz bir zamanda tanıdım seni! Nerden bilecektim hayatİın acı olduğunu, Dokunduğun çiçeğin bile solduğunu, Heryerde garibanları bulduğunu, Hazırlıksız bir anda tanıdım seni! Derdime derman olabilirsin dediğinde, Fakirleri düşünmeden etleri yediğinde, Yalan yere bana dostluğunu verdiğinde, Kendimde olmadan tanıdım seni! Gerçek yüzün çıkıyor piyasaya, kendime geldim günleri saya saya, Bir de baktım ki karşımda sen varsın ya, Anladım çok geç, neden tanıdım seni? Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|