![]() |
![]() |
#121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgiliye
Ey sevgili, seninle şimdi ayrıyız. Sen başka kollarda mutlu ol,olurmu? Seninle şimdi ayrı dünyalardayız... |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgimiz Dağları Yenemedi
Sevgimiz dağları yenemedi güzel kız Mezarımız oldu dağların etekleri, Sevmekti delicesine suçumuz yalnız, Galip geldi bu aşka zalim tüfekleri.. Kahrolası törenin bu son köpekleri, Susmadı alıncaya kadar canımızı... Sevgimiz dağları yenemedi güzel kız, Bir umuttu bizimkisi yarınlara Bir ışık çok cılız,istersen bana da kız Ama karşı gelinir mi hiç dağlara Yazık oldu bak geride kalan sağlara Yürünür mü dağlara karşı ah akılsız... Sevgimiz dağları yenemedi güzel kız, Yenemezdi de,bir yürek vardı ki bizde Delicesine atan zamanlı-zamansız Çekemediler sevgimizi,sevgimizle Yürüyemedik dağlara karşı el ele Bu kin,bu öfke,intikam,töre, anlamsız... Sevgimiz dağları yenemedi güzel kız, Hazin bitti sonumuz Türk Filmleri gibi Kara yazılmış sevdiceğim yazımız Savaş açtık töreye onlar oldu galibi Tek olamadılar kalbimizin sahibi... Belki öldük ama dillerde hep yaşarız... Sevgimiz dağları yenemedi güzel kız, Mezarımız oldu dağların etekleri, Sevmekti delicesine suçumuz yalnız, Galip geldi bu aşka zalim tüfekleri.. Kahrolası törenin bu son köpekleri, Susmadı dökünceye kadar kanımızı |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sigara
Bir ömür boyu esir ettin beni,oldum kölen Bir cinayet var işlenen,sen katili,ben ölen Ömrümü içmişim, seninle be sigara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Size
Değişir diyorlarlardı,herşey değişir de Herşey bu kadar hızlı mı değişir? Kardeşten öte kardeş olanlar, yapar oldu şimdi kardeş taklidimi Dün şerefine yardım edenlerin Ne kadar ucuzmuş meğer şerefi İki yudum suya bak sattılar Deryaları verseler alamayacaklarını... Susmak en karlı yolsa seçtikleri, Haykırmak istiyorum bende Susmayın ölümünüze diye Sessiz kalmayın böyle.. Bir nesil sessizce hüküm sürdü aranızda Korkak olmanın utancını taşımayın yüzünüzde, Sayenizde, ZULÜM şimdi her sokak başında... Kolaysa herşeyi silip atmak,bir silgi vereyim size Size kolay gelen sadece silip-süpürmek mi? Memleketin altı üstüne gelir mi diyordunuz, Böyle kolay olacağı gelirmiydi aklınıza, Sağolun,atadan kalan mirası da yediniz... Birtek geğirmediğiniz kalmıştıhaydi Utanmadan birde geğiriniz... Başı dik geziniz yine, Ama kendiniz için değil,bizim için... Zamanında ölmeyi beceremediniz Bari bizim için hayat sürünüz bu sefer, Ne talihsiz sürüymüşüz ki, Başımızda sizin gibi çobanlar var Baksanıza yüreğimize Yüreğimizde bir yığın çıbanlar var.. Öldüğümüzdeymiş bizim için umut Ya orada,sizin için,sizin gibi çıyanlar var... |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Bir Bakışla
Bir bakışla deli gibi sevmem ben, Aşk oyunlarına asla gelmem ben... Sen yinede beni bana bırakma, Bakarsın bir güzelin ardındanda, Düşünmeden,koşarak giderim ben... Aşık olacağımı hiç sanmam ben, Aşk çeşmesine düşersem kanmam ben, Ben beni bırakıp giderim belki, Belki sıkılırım sevgisizlikten O zaman direnmem,aşktan kaçmam ben... Mutlu olacağıma inanmam ben Arar bulurum seni,usanmam ben... Belki düşerim eline kuş gibi, Son nefesimi avucunda veririm, O zaman yaşamaktan utanmam ben... Sadece sensizliği istemem ben, Bir tek sensizliğe ederim sitem Gelip sana gecenin ikisinde Kapına dikilip sev beni,diye Seviyorum diye elaleme derim İstiyorsan da çeker giderim ben... İstiyorsan da çeker giderim,son Bir bakışla; hayattan,hayatımdan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonsuzluk
Ey sonsuzluk Seninde sonun gelir Ve yalnızlık Birgün sende bitersin Delirmeyen tek hücrem sende delir, Arkana bakmadan Yine gidersin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonu Yok
sonu yok öleceğim diye beklerken anlıyorsun ki ölmenin sonu yok... hayatla ciddi olmanın anlamı yok dalga geçmeninde,insansan hayvan gibi yaşamayı seçmeninde manası yok.. anlıyorsun ki bazen en anlamlı ne varsa onun da anlamı yok... sonu yok bu yolların bu gurbetin,bu çilenin bu hasretin sonu yok bitse herşey ölsen tabiri caizse ondan sonra da sorgu-sual ve cehennemdeysen yanmanın sonu yok yine yol ayrımındasın ve her yolunda sonu yok... sonu yok sonsuzlukta boğulmanın,varolmanın-yokolmanın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonun Başlangıcı
Dostluğun üç kuruşa satıldığı bir yerde, Biz de dostluğumuzu üç kuruşa sattık mı? Sırf doğru söyledi diye,tekme yiyen merde Bizde tekmeleyerek,hançerleyip kaçtık mı? Sonun başlangıcı,kıyamet e davetiye Ne olursa hep iyiye,olan ne kötüye Dünya pazarında satan bizi köle diye, Aşikar değil mi? şimdi biz buna kandık mı? Sanki yokmuşum,her kapı kapalı yüzüme Bu koskocaman dünyada,şimdi tıkandık mı? Eskiden sahte dostlar olsun vardı yanımda, Ey kalem ve defter birbaşımıza kaldık mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyle Ne Diye
Hayat dediğin kalbin vuruşuymuş, Kalp dediğinse birgün yorulurmuş, Söyle ne diye kandırdınız bizi.. Hesap dediğin dünyada olurmuş.. Ölüm dediğin bir göz yumuşmuymuş, Göz dediğinse hep görüyormuymuş, Söyle ne diye azdırdınız bizi, Hasat dediğin mahşerde olurmuş... Bugün kaybettik sizler kazandınız, Söyle ne diye bizlerle yandınız.. Hem ahiretimiz zayi hem dünyamız.. Sır'at dediğin kurulu dururmuş.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şah-Mat
Ben şahtım Beni bir fil mahvetti Şaşırdım Beni bir at mat etti |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|